14tilføjet af

healing

Når jeg healer har jeg oplevet et par gange at jeg falder i søvn. Jeg har fået fortalt at det er fordi ens energi stiger i frekvens. Er det rigtigt?
tilføjet af

Tja måske

Det er en mulighed.
Men det er også muligt at det er en forsvarshandling fra din krop. Når du healer har du mere kontakt til energierne end din krop, så din krop forsvarer sig med at få dig til at falde i søvn. Jeg har selv prøvet det på mine "rejser"
Keep up the good work.
Kærligst Batmanden
tilføjet af

naturlig

Det er meget naturlig, det beviser nemlig du er modtagelig hvad ikke alle er, men hvordan føler du det så bagefter❓er du svimmel❓
Jeg ser det tit som en slags meget dyb søvn og i de tilfæder har jeg erfaring med at det har en god efekt, men det tager lang tid at komme til sig selv.
Jeg forstår dig sådan at det er dig der modtager behandling er det korekt.
tilføjet af

svar til erso

Nej det er når jeg healer. Jeg bliver ikke svimmel bagefter men er afslappet og lidt konfus da jeg ikke kan erindre jeg er faldet i søvn. Det virker som en dyb søvn og varer ikke særligt lang tid. Når jeg selv bliver healet falder jeg også nogle gange i søvn, men som oftets er jeg på en slags rejse.
tilføjet af

Det samme

Det er samme her, men det er ikke altid men ligesom hvem det er af mine klienter, men det er altid den samme der reagerer, men stor forskel fra den ene til den anden.
Så du er ikke akene med det, men svimmelhed bagefter det kender jeg også meget til.
Men skal jeg så sige noget i den sammenhæng er det damer der er mest modtagelig, om det så er fordi jeg er af modsatte køn ved jeg ikke.
tilføjet af

svimmelhed

Jeg kan godt blive svimmel når jeg skal heale andre personer, men det går væk igen når jeg "skyller" dem/os i lyset og jeg giver dem/mig jordforbindelse igen. Jeg mærker ofte de samme symptomer som de i form af svimmelhed,smerte ( bare ikke så kraftig som de ) eller kvalme. Jeg tror ikke det har noget med køn at gøre om man er modtagelig eller ej. Jeg tror det har noget at gøre med hvilke chakraer man bruger. Det er rart at høre at jeg ikke er den eneste der falder i søvn...
tilføjet af

Svar til Stina

Hej..
Jeg oplever også at jeg kan falde i søvn når jeg healer andre. Jeg bliver pludselig meget træt og falder ligesom væk og ind i en slags dyb søvn. Vågner hurgigt igen, men har det skidt med det da jeg så ikke ved om healingen er rigtigt "gennemført"
tilføjet af

svar til Stina

Hej Stina
Ja det er rigtigt at det er fordi du bevæger dig op i en anden frekvens, når du healer.
Men det er kun i starten. Hvis du healer tit og ofte, som jo er en fordel, så mærker du ingen træthed.Så er man bare dejlig afslappet.
Hvis du healer dig selv og falder i søvn, gør det jo heller ikke noget, energien strømmer jo stadig.
tilføjet af

Hvor meget drejer det sig om

Hej Stina
Hvor mange Hz er der tale om? Bare sådan ca.
Mette
tilføjet af

Spørgsmålet var egentligt også

...rettet til dig Rikke.
Mette
tilføjet af

Det får du ikke svar på Mette

Hej Mette
Jeg tror godt du ved at du ikke får et fornuftigt svar på dit spørgsmål.
Sagen er den at folk der tror på det alternative ofte blander begreber fra fysik og anden naturvidenskab ind i billedet for at forklare/forsvare deres synspunkter. Energi(felter), relativitetsteorier, kvantemekanik, you name it. Og i dette tilfælde altså frekvens. Men jeg tror ikke Stina og Rikke overhovedet ved hvad de taler om når de kommer ind på energiens frekvens. Men nu kan folk der tror på healing gå og overbevise hinanden om at helerens træthed har at gøre med energiens frekvens, uden at nogen af dem ved hvad energien og frekvensen rent faktisk er!
Jeg synes at I(Stina, Rikke, Batmanden) skal også skal stille sig selv disse tillægsspørgsmål. Og delagtiggøre os andre i svarene
- Hvad er normalfrekvensen (i Hertz)?
- Hvad menes der med at 'bevæge sig op' i frekvens? Får ens energi en højere frekvens?
- Hvorfor er det en højere frekvens (og ikke en lavere) som frembringer træthed? Og ´hvordan ved i det?
- Hvordan måler i frekvensen? I må jo måle den siden i kan sig at den går op og ned.
- Hvordan kan de være at man kan træne ens frekvens ned?
Og inden i kan svare på disse spørgsmål må I jo specificere hvad I mener med energi (som jo bruges overalt i det alternative).
Det jeg i kritiserer er at man prøver at få højest subjektive oplevelser gjort 'legale' ved at indføje naturvidenskabelige termer, som man ikke kan gøre rede for, i stedet for at anerkende at der er nogle ting man ikke kan beskrive naturvidenskabeligt. Jeg kan sagtent vågne om morgenen knaldfyld med energi, men det er ikke en energi jeg vil prøve at beskrive med Joule, Hertz, termodynamik, etc. Det bliver bare en gang vrøvl.
God weekend
jesper
tilføjet af

Rigtigt forstået

Jeg var godt klar over at jeg ikke ville få svar.
Læste du forøvrigt Jesper Hoffmeyers artikel i Politiken 3. januar
http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=300988
Den mand kan noget med ord som jeg i hvert fald ikke kan:
"Hvorfor iklæde det umulige en videnskabsdragt, når det alligevel er uimodtageligt for rationelle argumenter?"
og han afslutter men hvad der egentligt er min pointe - og vel også din:
"Men folkekirken erkender i det mindste åbenlyst, at den er baseret på tro og ikke på videnskab. Astrologi og homøopati derimod er i hele deres væsen indsyltet i en pseudovidenskabelig metaforik. Et underligt bedrag i grunden, for hvad sjov er der ved det umulige, hvis det i virkeligheden er muligt?"
Kort sagt: Lad være med at foregive at healing, astrologi, homøopati, auralæsning, mm. er andet end tro.
Mette
tilføjet af

Hmmmm.......

Er vi ude i hampen eller....?
Jeg er under udd. som rosenterapeut og har oplevet den træthed flere gange når jeg "behandler"/øver mig. Jeg har ingen forklaring på det, andet end at jeg falder så meget til ro, at det er svært at holde sig vågen. Dog tror jeg ikke det har nogen indflydelse på resultaterne, for det lader til at virke alligevel.
Til diskutionen om man skal kalde det det ene eller andet, vil jeg da godt forsvare lidt, at man bruger kendte udtryk til forklaring. Hele branchen har jo gennem årene været til genstand for latterliggørelse, idet man ikke har kunne måle behandlingen. Min holdning er klart, ligegyldigt om det kan måles eller ej, er det værdifuldt hvis klieten har en god oplevelse af behandlingen,- om det så bare er nærvær og opmærksomhed og evt. berøring det handler om.
tilføjet af

Jamen, vi er jo nærmest enige

Hej massør
Hamp eller ej, det virker det som om vi er enige. Jeg stiller ikke spørgsmål ved jeres påstande om træthed. Jeg ved for lidt om healig mv. til at udtale mig om det. Jeg har derimod stillet spørgsmål til de kluntede pseudovidenskabelige forklaringer på trætheden. Måske stammer en del af den latterliggørelse du omtaler netop fra sådanne forklaringer. Tag for eksempel de følelser jeg får når min søn løber mig i møde når jeg henter ham i børnehaven. Hvis jeg påstår at disse følelser skyldes at 'min aura går op i omdrejninger' så bruger jeg nok kendte termer, men samtidig gør jeg mig også til genstand for latterliggørelse. Mødet med min søn behøves ingen (pseudo)videnskabelig forklaring, det kan blot forklares som FEDT!
Mth. til den afsluttende bemærkning, så tror jeg at meget af den alternative behandlings styrke ligger netop i et nærvær mellem behandler og patient, som man desværre sjældent oplever i det etablerede system. Uanset om patienten bliver kureret eller ej, får de som oftest en god oplevelse.
jesper
tilføjet af

godt indlæg

Jeg kan ikke argumentere imod det du skriver.
Om hvad der kom først, er vel den gamle diskution om hønen og ægget - jeg ved det ikke.
Ha det dejligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.