4tilføjet af

Tag pengen fra Alexandra.

Alexandra skal bare frataget alt hjælp fra staten.Kongehuset skal klappe pengepungen i.
Hun er ude af det kongelige forever.Jeg syntes det er fint,hun vender de kongelige ryggen,og skal leve et helt*Normal*liv,hvis man kan sige det sådan.Hun har skænket 2 arvinger til tronen,men skulle det være grund nok til at hun stadig skal have så mange penge.Hun kan få sig et arbejde,for hun er kvik og klog nok,og rigtig dygtig.Hvad med hendes kommende mand Martin??Følger han bare med som det tynde øl,eller arbejder han stadig som fotograf???Ham Martin er da også Kuvøseguf.Flot er han,og rigtig smart gjort af ham,at score Alexandre.
tilføjet af

alex er så liderlig, at

hun er guf for pornobrancen.
kun få har som hun prøvet at sove med 20 dyner, og en ært i bunden af sengen.
naturligvis skal hun ikke have statsstøtte, men politikerne ved udmærket at hun kan skrive en pervers bog om kongefamilien, så derfor frygter de det værste.
der findes mange bøsser inden for politik, og således også i kongehuset.
alex ved godt, at uden penge gør det ondt.
tilføjet af

Tror du har ret.

Har læst om hende, da hun endnu arbejdede i Østen. Her forsøgte hun at fange en velhaver, men han var ikke intereseret. Men det var rige mænd hun gik efter, har han udtalt....
Hun er klog, men er en beregnende type. Iøvrigt kender jeg en person der har været i hendes palads på Østerbro, for at udføre arbejde. Han sagde: hun er en strid kælling, hvilket alle de andre håndværkere også sagde...EN STRID KÆLLING...ja. tror på det.
tilføjet af

familien Jørgensen

Må klare sig selv som familen Jensen og Hansen osse må.
Hun bor i et stort hus, hun får en ung arbejdsdygtig mand, de må arbejde som alle os andre.
tilføjet af

Hun kaldes 4 x L

Linse Lus og Luxus Ludder
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.