54tilføjet af

jeg græd fra start til slut.

jeg så en dokumentar omkring en organisation der hedder stepping stone nigeria igår og jeg græd fra start til slut.
organisationen hjælper børn der bliver stemplet som børnehekse, grundet en blanding af overtro og kristendommen. hvem fanden kan kalde sig selv for kristne også bade små børn i syre, tæske og sulte dem, binde dem fast i flere uger og sætte dem nøgen på et bål indtil de "tilstår"
det rykkede mit hjerte fuldstændig fra hinanden, da jeg så den dokumentar. det er slet ikke til at holde ud og tænke på hvilke lidelser disse børn har gået igennem, og vide at det som regel er familien og de såkaldte præster der gør sådan noget.
så en pige der havde fået bad i ætsende syre, for så derefter at blive dyppet i tændvæske og blive sat ild til. en anden lille pige havde fået hamret i kæmpe søm i hovedet, så hun var blevet handicappet. og de børn bliver smidt på porten og overladt til sig selv, mens de kæmper imod slavehandlere og voldtægtsforbryder, samt andre der vil slå dem ihjel, fordi de bliver kaldt hekse.
religion er fandme roden til alt ondt.
tilføjet af

Jeg vil gerne

ændre ordet ""alt ond"" til meget ond.
Jeg kan hellere ikke se fordeler med religion, ikke mere, tiden er ind at de hele kigges efter i sømmen, der er alt for meget rod 🙁
En anden tanke er, det kan være at bibelen er skyldt i de hele, den er ikke klart nok, well måske for de kloge og ærlige, men dem som ikke kan styre deres ondhed eller begær for magt, har alt for mange muligheder for at finde passager som kan bruges,, lige netop som de kirker i de omtalte lander gør.
Tiden er ind for nytænkning, og måske kontrole, selvom jeg håder ordet.
Bare se hvor ond JV kan være, udstøde, myrde deres egne, forbyde deres medlem være menneskeligt, omstøde videnskab, nægte samfundstjenester, forbyde hojtideligheder, og hjernevasker deres medlem, godkende pædofilie, brrrrrrrr, i et modern samfund.
Det gor galt, ligesom det netop nu er tilfælde i Nigeria delen af Tanzania og Zimbabwe.
Jeg kan godt forstå hvordan du føler.
[l]
Nick
tilføjet af

Link

http://www.themule.info/article/charity-condemns-pentecostal-church-driving-witchcraft-child-abuse-nigeria
Nu ved jeg ikke med sikkerhed om Pinse kirke er de samme som Pentecostal, men artikel skriver at det er radikale !!! præster,, og at det ikke er noget Pentecostal kirke selve prædiker.
Nick
tilføjet af

Jeg søgte på:

Pentecostal.
Og kom frem til dette:
http://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=http://www.paranominal.com/tag/pentecostal-church&ei=0nhTStqILJO5jAfk_NiZCQ&sa=X&oi=translate&resnum=4&ct=result&prev=/search%3Fq%3DCharity%2Bcondemns%2BPentecostal%26hl%3Dda%26sa%3DG
Kan du fortælle mig Dogonblues - om det er den "kirke" der står bag den side ?
Det har intet med kristendom at gøre [:|]
tilføjet af

af hele mit hjerte, jeg forstår dig.

Hej Elisapigen (med det Bibelske navn)

Der er megen ondskab i verden. Det er ikke Kristendommen eller Jesus, men det er mennesker. Selvbestaltede skiderikker der i egen økonomisk fordel vil gøre alt for at udnytte selv Jesus.
http://www.youtube.com/watch?v=xY30JTYLejw&feature=related
15.000 børn er blevet erklæret for Heks.

Wednesday December 3, 2008, 8:43 pm
SIR: On the orders of Governor Godswill Akpabio, the Police in Akwa Ibom State on November 29 at about 2 p.m. moved swiftly to Mbo Local Government Area for the search and arrest of one Bishop Sunday Ulup-Aya who stated his involvement in this matter in a documentary broadcast on Channel 4 and placed on several websites.
The said Bishop who claimed he had "killed" several children was successfully apprehended with an accomplice and are at present in detention on a holden charge from where he will face criminal prosecution this week. In view of the above, Government will not hesitate to effect further arrests and prosecutions of organizations, individuals or even parents who are involved in child abuse and labeling children as 'witches'. Already one Rev. Onuoha operating from Oron and fingered in the child stigmatization saga has been arrested by the police for questioning.
At the arrest of the self-styled bishop, about three children were discharged from illegal custody and immediately given government support. They appear normal and healthy. Also the state government has ordered full investigation into the child abuse issue. This will help government fashion out ways of tackling the social problem head-on.
The Governor plans to assent to the Child Rights Act in December, a law that will be fully implemented for the protection of Akwa Ibom children irrespective of economic background.
Consequently, Government takes a stand on the matter and is set to deal very decisively and in accordance with the rule of law and due process as follows:
* Place full legislative machinery against labeling of children as witches;
* Advance high-powered investigation into every element of the issues involved and all allegations against persons involved in stigmatization of children as witches;
* Prosecute all persons found culpable of this crime of child labeling;
* Deploy social resources for the support, comfort and enjoyment of all categories of children all over the state;
# Possibility of closure of every organization involved in this evil stigmatization of children.
Government will not spare any culprit involved
Aniekan Umanah,
Commissioner for Information,
Akwa Ibom State
Guardian Newspapers
---------------------------------------------------------------------------
http://www.nigeriavillagesquare.com/articles/guest-articles/abuse-and-persecution-of-akwa-ibom-children-on-account-of-witchcraft-pet.html

http://www.wunderkabinett.co.uk/damndata/index.php?/archives/1624-Witch-killer-has-killed-over-100-witch-children.html

Jeg er, Ven af Sandheden.
tilføjet af

Ja i "jesu navn"

jeg må prøve at oversætte din tekst Ven af Sandheden - jeg så filmen, der behøver jeg ingen tekst, det var dog forfærdeligt - åh nej [:*(]
Her passer dette :
"Mange vil den dag sige til mig: Herre, Herre! Har vi ikke profeteret i dit navn, og har vi ikke uddrevet dæmoner i dit navn, og har vi ikke gjort mange mægtige gerninger i dit navn? Og da vil jeg sige dem, som det er: Jeg har aldrig kendt jer. Bort fra mig, I som begår lovbrud!
*************
Hvordan kan verden se på ?
Hvorfor gribes der ikke ind❓http://www.menneskeret.dk/internationalt/fn/fn's+verdenserkl%C3%A6ring
tilføjet af

hej Lyjse,

lige det samme skriftsted jeg gik og tænkte på. Hvor har Jehovas Vidner ftg mange gange kastet dette ord i hovedet på os Kristne.
Men han rammer totalt ved siden af.
Hvorfor verden ikke griber ind? Det gør den også, meget hårdt endda. Men ting tager tid og i mellemtiden sker uhyggelige ting.
Tænk på Islam der har prædiket pædofili i deres Guds Allah navn. Den ene vederstyggelighed efter den anden. Men hvad havde du tænkt ”verden” skulle gøre?
Sige: fy det må I ikke? Desværre, Lyjse. Jeg er ingen anden mulighed end bønner og lovsang i Jesu navn. Forkynd navnet Jesus og alle de gode ord fra Herren. Igen og igen må vi tale Jesu ord direkte ind i enhver situation.
Venlig hilsen
Ven af Sandheden.
tilføjet af

Hej Lyjse

Nej det kan jeg ikke, og det er ikke ret mange som kan.
Pentagostel church er et paraply organisation, og hver af deres kirke kan sejle sin egen vej, source Widipedia.
Et ret sjovt link er dem her lange en om standard prædiker man kan købe online.
Jeg tror vi har før debateret min valg af navner, Artikelen jeg læste nævnte de samme som udsendelse igår, og flere navner blev nævnt.
Nej, jeg kan ikke sige om det er korrekt, jeg nævnte min frustration om at bibelske tekster kan føre til tilstande som ind Nigeria.
Jeg tror nu nok du er klogt nok selv at undersøge om din kirke eller tro em med i så nøget grimt.
Det vrimler med pædofiler i den Katolske kirke, men det er kun få som har kendtskab til dem.
De samme kunne være tilfælde i andre kirke og troselskaber.
Men sourcen, bibelen kan bruges forkert, og det burde den kristne verden sætte en stopper for.
Man kunne for eksampel skrive ET !!! fælles og forståeleligt proklamation og vejledende bog om kristianity.
Kort og forståeligt for alle.
Ligenu, kan ingen blive enige, og det burde vi kunne ændre på skulle man tro.
Det var måske et lidt langt og upreciest svar, men sådan er jeg nu bare
🙂[l]🙂
Nick
Og her er funny linket.
http://googleads.g.doubleclick.net/aclk?sa=l&ai=ByMIy14xTSoDZO8Xk-Abota2EDcr3zFja_ojtCMCNtwGgjQYQAxgDINfHoBMoCjgAUIWHgCRg0enFgvAHkAECoAH3qqb_A7IBDjIwOS44NS4yMjcuMTMyugEIZnBfYWxfbHDIAQHaAegBaHR0cDovLzIwOS44NS4yMjcuMTMyL3RyYW5zbGF0ZV9jP2hsPWRhJnNsPWVuJnU9aHR0cDovL3d3dy5wYXJhbm9taW5hbC5jb20vdGFnL3BlbnRlY29zdGFsLWNodXJjaCZwcmV2PS9zZWFyY2glM0ZxJTNEQ2hhcml0eSUyQmNvbmRlbW5zJTJCUGVudGVjb3N0YWwlMjZobCUzRGRhJTI2c2ElM0RHJnJ1cmw9dHJhbnNsYXRlLmdvb2dsZS5kayZ1c2c9QUxrSnJoZ1NMX2c5ZDJZOHVxX2xvc0hGZUhYNDM1Wlljd-ABAoACAagDAbgDAegD4Ab1AwAAAAT1AwAIAAA&num=3&sig=AGiWqtwRuqGNLbe39C-tp5N6PYdkjQ7z0w&client=ca-pub-6896555785393464&adurl=http://www.preachit.org
tilføjet af

nej

ja der altid vil være skiderikker. men det er nettop religion som gør at disse skiderrikker for muglighed for at være heksefordivere. hvis ikk religionen havde indfiseret forældernes hjerner havde de jo aldig tilladt det. og slet ikke startet det selv. uden religion ville der aldrig være så mange. men bare denne biskop anger sine syner så er det vel okay.
tilføjet af

man kan ikke bebrejde Jesu ord.

Man kan bebrejde mennesker der ikke handler efter Jesu ord, men man kan ikke bebrejde Jesus.
Du kommer til at læse din verdenshistorie for at kunne komme med præcise udtalelser. Når det er sagt vil jeg medgive dig, at religion der dækker over så megen ondskab; ja det har du ret i.
Der står i Bibelen, at man skal smede sine sværd til vingårdsknive, men det hjælper jo ikke på mord og ondskab. I Danmark er det endda forbudt at gå rundt med en kniv. Det giver med det samme 1 års fængsel.
Det der skal til er en forandring af tanker og følelser.
Venlig hilsen
Ven af Sandheden.
tilføjet af

så er vi enige

vi er vist enige. man kan også godt bebejde folk som følger jesus ord hvis de er dårlige. men jeg mente mere kristendommen eller mer generelt religion. der er gode ting men det tager kritiske sans væk fra os og det er præsist det der er sket for forælderne. religionen dækker over onskaben som du siger. det sker pga religion. forældre r ikke onde mod deres egne børn hvis der ikk er religion. jeg forsår ikke det med min verdenshistorie.
tilføjet af

Vi kan også -

vende den om engang ..hvis der nu ikke var nogen der åbnede OP for dæmonerne, så var der jo heller ingen der blev besatte af dæmoner..
New Age er jo også en religion - det er her der bliver åbnet op for dæmonerne - og de uddriver også dæmoner - renser huse o.s.v.
Så vi har også børn med dæmoner i Danmark - her er et af dem :
http://www.mandala.dk/view-post-comments.php4?blogID=1314&postID=3413
I Afrika dyrker de heksekunst - tja..det gør vi jo også i Danmark - det er jo blevet så moderne at uddanne sig til heks - gad vide om ikke staten giver et tilskud.
Og i Afrika har de jo medicinmænd og trolddomskunst - woodo og onde ånder, de skal jo uddrives.. tænk dem har vi også her i landet - de kalder sig bare noget andet alternativt.
Ja dæmonerne skal uddrives - men [s] KUN VED HELLIGÅNDEN [s] - ikke noget hokus pokus -som de stakkels børn blev udsatte for - og det der var værre !!
Jesus har befalet, at vi skal gå ud i al verden, og lægge hænder på de syge, og uddrive dæmoner - men der er nogen der har misforstået hans budskab.
Vi kan IKKE uddrive dæmoner i EGEN KRAFT - eller ved heksekunst og trolddom - men kun ved [s] Helligånden.[s]
tilføjet af

demoner findes ikke

hverken her eller i afrika
tilføjet af

Men-

du mener anticrist findes...du har endda taget hans navn..😕
Satan vil så gerne, have os til at tro, han ikke findes, men det har han meget svært ved, at overbevise os om, med alt den ondskab der er i verden.
De mennesker ( denne tråd handler om ) der mishandler børn, er styret af ham - men han vil gerne give Jesus skylden.
tilføjet af

Og det er lige præcis her, du og mange andre tager fejl

Nu kalder du dig antichrist, og dette fortæller mig, at du ikke er troende overhovedet. Men jeg er dybt dybt troende og siger jeg A må jeg nødvendigvis også sige B. Jeg tror på både Gud og Djævelen. Og dette der sker også i Afrika er Djævelens værk, hvordan vil du ellers forklare, at nogen mennesker kan være så modbydelige onde og udføre sådanne vederstyggelige handlinger? Jeg græd også, da jeg så dette. Jeg har ikke nerver til at genlæse anonyms link i tråden længere ned og jeg så heller ikke mere end få mn. af udsendelsen på Dr1 igår.
Du som er antichrist, kunne du udføre sådanne modbydelige handlinger? Nej vel. Det tror jeg de færreste af os kunne. Når man dårligt kan se på det, hvordan i alverden kan man så bare støtte op om det?
Der må stærkere kræfter til.
Vi lever i 09 og her tror mange at overtro, ej det er da kun for dem, der troede Odin og Thor. Men nej, overtroen lever i bedste velgående, (Afrika et tydeligt bevis), måske mere end da man troede Odin og Thor.
Fordi, Biblen som jeg tror på, fortæller at Satan vil være som en brølende løve i de sidste dage. Han er rasende fordi han ved, at hans tid er kort. Ja ja ja ved det lyder som vidnerne. Men noget er ret i det de skriver. Jeg gør dog ikke i, hvornår Jesus kommer igen og jeg tror netop ikke han er kommet igen som Jv tror.
Men jeg tror dog Biblens ord. At vi lever i en tid, hvor ondskaben sætter mere og mere ind. Bare se Afrika og vil du måske modsige mig i at det er ondskab? For mig er det ondskab ud over alle grænser.
Når man ikke kender til Satan eller ikke tror ham, gør man det så meget mere let for ham at han får indflydelse i ens liv. Og især i menneskers liv, der aldrig har fået oplysning, uddannelse og information. Hvilket vi jo ser i dette tilfælde.
Han går som en lysets engel. Og fordrejer menneskers lære og viden. Selv i vores oplyste tid, tror man ham enten ikke eller vælger at tro overtroen.
Satan går i mange forklædninger og han elsker at spille undercover.
Det der sker i Afrika, burde være en øjenåbner for, at en eller anden, Satan, går rundt som en brølende løve. For jeg har svært ved at tro, at du eller nogen anden, og ved at slet ikke jeg, kunne ÅHHHH dyppe et barn i sådanne smertende syre. 😮😮😮😕😕😕🙁🙁🙁[:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(]
Sådanne handlinger er påvirket af udefrakommende kræfter. Onde kræfter.
Mvh
Manjana
tilføjet af

to forskellige verdens syn

Jeg må tilstå at jeg heller ikke tror på demoner eller satan for den sags skyld.
syndes også at det lyder lidt fjollet at hvergang gud gør noget, så er det godt, selv om at han udsletter millioner af mennesker under syndfloden, og lader en alkoholiger og hans familie over leve.
og så er det satan, der står bag alt det onde?
syndes jeg ikke lyder rigtigt.
tilføjet af

elisapigen du har ret, religion er kernen til alt ondt.

Fuldstændig enig. Religion burde afskaffes. Den er roden til alt ondt, som Biblen siger.
I dette tilfælde, burde menneskerettighedskommissionen gå ind og handle prompte. Håber meget at de gør det.
Jeg læste en overskrift i forgårs mener jeg, at en mand havde brændt sin kone af, på et bål i haven. Ved ikke om det var i forbindelse med Skt.Hans. Men følte afsky øjeblikkelig og tænkte bare, hvordan i alverden kan han gøre dette? Tænkte også, hvordan i alverden kan nogen mennesker handle som disse afrikanere gør?
Det er uforståeligt ud over alle grænser.
Jeg har lige skrevet et indlæg til antichrist, hvor jeg gør opmærksom på, Biblens svar. Noget som jeg fornemmer at du bare ved at læse ordet Biblen vil lukke ned for computeren. Men læs mit indlæg til ende og bedøm så.
Jeg medgiver dig, at al religion burde afskaffes okay? Men mener også samtidig at Biblen er okay. Fordi, jeg ved med sikkerhed, at der er mennesker der misbruger Biblen for egen vindings skyld. Når det er sagt, kan jeg tænke mig, at du tænker men Gud og Biblen er slet ikke nævnt her. Og nej det er Gud og Biblen ikke. Men det hænger alligevel sammen.
Fordi, der er en, der hellere end gerne ser, at vi mennesker tror at det er Gud, der på en eller anden måde, har en finger med i spillet. Men Gud er alt andet end ondskab. Det kan slet slet ikke sidestilles med ham.
Så når mennesker udfører disse modbydelige ækle og vamle handlinger i overtroens navn, har det intet med Gud at gøre. INTET. Det smerter mig meget at læse om sådanne handlinger. Som jeg skrev kan dårligt læse om det. Jeg ved at der findes mennesker i denne verden, der elsker at påføre andre ondt med vilje.
Og med dette i tanke, tænker jeg at, hvordan kan de dog det? Elske det? Men det kan de fordi, der er noget stærkere end dem, der handler gennem dem. De ved ikke bedre.
Disse mennesker, som er så langt tilbage grundet uvidenhed, elsker ikke at gøre børn ondt, men frygte, igen frygten gør, at de handler som de gør.
ÅÅÅÅHHH altså denne frygt. Den gør os mennesker så meget ondt. Derfor, er det så vigtigt at vi bliver oplyste, allesammen.
Vi kan kun håbe på at myndighederne vil gribe ind overfor disse umenneskelige handlinger.
Desværre kan jeg ikke finde på noget, der bringer trøst. Andet end søg Guds fred, der overgår al forstand. Men tror desværre ikke, at det vil bringe dig nogen form for svar pt. Og ellers min mail adresse står under min profil
Mange tanker og hilsner
Manjana
tilføjet af

Hej Dogonblues .

Tak for linket til dig også.
Det kan ikke ske i kristne kirker - det er umuligt - man kan ikke være kristen og dyrke heksekunst samtidig.
Pædofile - ja det er lige så slemt, de er alle steder - ikke kun i kirker og vagttårn.
De filmklip jeg har set, de minder om det der er foregået i hundrede af år i Afrika, INDEN kristendommen og lægerne kom derned - heksedoktorer - medicinmænd trolddom..
de havde ingen andre at gå til, inden kristne missionærer og læger kom og byggede skoler og hospitaler.
Nu har de så hørt om Jesus, hvad er så mere nærliggende, end at misbruge hans navn, i deres trolddom ..[:|]
Vi er enige i, at Bibelen misbruges - mest nærliggende er jo igen vagttårnet..
Hvordan vi får sat en stopper for det ..det bliver svært, da vi jo har religionsfrihed her i landet, DOG er dette forbudt, men så rejser de bare en tur til Afrika :
http://avisen.dk/smerten-er-vaerre-end-en-million-tandpiner_12243.aspx
»Min mor var ikke ond«
Fatuma Ali blev omskåret som barn i Somalia. Det skete på et lokalt sygehus, under hvad hun kalder »relativt ordentlige forhold«.
»Jeg fik vaccination mod stivkrampe. Men selvom det foregik meget civiliseret, var det stadig infibulation (den voldsomste form for omskæring, red.). Min far var rasende, fordi det foregik uden bedøvelse, men det var min mor, der besluttede det,« siger hun.
Fatuma Ali husker sin omskæring som »afsindig smertefuld« og sammenligner det med noget, der er værre end en million tandpiner, selvom det måske ikke kan gøre det. Hun blev udsat for den mest omfattende form for omskæring, hvor skamlæberne efterfølgende bliver syet sammen.
Alligevel bebrejder Fatuma Ali ikke sine forældre noget.
»Min mor var ikke ond. Hun gjorde det i bedste mening. Hun ville gøre mig ren, så det var faktisk et overgreb i kærlighedens navn,« siger Fatuma Ali.
*****************
😕[:|]
tilføjet af

Men sveland, hvorfor sker der så, så meget ondt?

Igen vi mennesker begrænser Gud. Vi aner ikke, har ingen ide om hvorfor Gud handler som han gør, det ved kun vi. Det eneste vi kan forholde os til er Biblen og troen.
Ja jeg tror at Satan står bag alt det onde. Og ja jeg ved udemærket godt, at når jeg skriver at Gud er kærlighed ud over alle grænser, altå de grænser vi som mennesker forstår ved grænser, så sidder der mennesker derude, og tænker: Ej altså med den ondskab i verden, såeeee, hun er da kugleskør. For Gud er almægtig, han kan da bare fjerne den.
Ja det tror jeg at Gud kan, men jeg tror også på, at når Gud ikke bare lige gør det, er det fordi Gud har en mening med det han gør og ikke gør.
F.eks. tænk om du blev kristen en dag sveland, 🙂 du tænker nok: Ej mig nej aldrig. Men som et ordsrog siger, man skal aldrig sige aldrig. Du er god til at skelne. Har jeg tænkt nogen gange.
Tænk på Paulus, der forfulgte de kristne og helst så dem udryddet fra landkortet af. Han elskede Jesus. Tænk engang sveland, man skal aldrig sige aldrig. Men tænk om du gjorde. Så vil du være lykkelig for, at Gud ventede med at gribe ind i forholdene.
Men for at vende tilbage til emnet. Vi små mennesker, for det er vi i forhold til Gud, om vi tror ham eller ej, vi kender ikke Guds dybder. Selv Helligånden ransager Guds dybder. Så vi ved intet andet end det historien fortæller og Biblen.
Gud tillader det sker og jeg tror også at han har en mening med det. Ofte fortæller historien dog, at vi ved det først, når det er sket.
Jeg kan ikke få over mit hjerte at tro, at det er Gud, der forårsager ondt. Nej, det er Satan. Det er ham og ham alene, der står bag al ondskab. Også disse stakler, der bliver dyppet i ætsende syre 😮[:*(] og stukket ild til bagefter. [:*(]😕🙁😮[:*(]
Nøj det er ikke til at bære, bare at skrive det.
Men det sker ikke desto mindre. [:*(]😕🙁😮🙁😕[:*(]
Det er bare ikke vores himmelske Gud der står bag.
Det er Satans værk. Han elsker det, elsker at kunne give Gud skylden. 😕🙁
Bare se Passion of The Christ, der er Satan godt skildret. Hans rolle siger alt.
Man lyver for sig selv, hvis man enten tror at Satan er en ikke eksisterende figur, en der kun levede på Biblens tid eller en man ikke skal tage alvorligt. Han elsker at udgive sig for en lysets engel.
Tænk på de skriftsteder sol-system citerer om, at siger nogen at Jesus er her eller der, så tro dem ikke.
Åh jo, Satan eksisterer skam i bedste velgående indtil videre.
Mange hilsner
Manjana
tilføjet af

Afrika er et ondt sted

prøv og tænk på alt det der foregår der: omskæringer af piger, nedslagtning af mennesker hutuer og tutsier imellem i 1990'erne, dyrkelse af amuletter og woodoo (og det er der meget af), krigere som indtager stærke drikke og bliver vanvittige inden de går ud og myrder og voldtager, forfærdelig meget overtro og uvidenhed: f.eks. den med at en aidssyg kan blive helbredt ved at voldtage en jomfru (i Sydafrika), - og jeg kunne blive ved. Det er simpelt hen et frygteligt land.
solsystem
tilføjet af

Men lyt:

http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM
Hehe ja inspireret af aftenens memorial for MJ.
Ja du har ret, mange skræmmende uhyggelige ting sker i Afrika men også i hele verden.Dog hvorfor lige Afrika, hvorfor bliver de holdt nede? Igen et emne vi alle burde gå dybere ind i. Hvorfor er der i det hele taget noget, der i 09 hedder den 3 verden? Vi burde ikke blot være et forenet EU men en forenet Verden. I 09. Utroligt.
Og nu godnat.
Kh
Manjana
tilføjet af

hvorfor der findes ondskab?

eller er det over hoved ondskab?
Vi mennesker har en masse agendeer, forskellige mål for livet, mødre har en, at få givet deres børn en ordenligt opdragelse, og mad og pændt rent tøj.
præster en anden, at få udbredt guds ord.
købmanden: at tjene penge på videre salg, så han kan brødføde sine ansatte, og sin egen familie.
bonden manden at fodre sine grise, så ham kan sælge dem som kød på slagteriet, så han kan give sin familie mad.
bokseren, at slå modstanderen i gulvvet så han kan få vinder prisen.
tyven, at få en god gevinst med hjem, så han kan gøre kur til hans eneste ene i hans liv. kærligheden i hans liv.
eller narkomanden der ikke kan holde sine abstinenser ud mere, og han bliver nød til at gøre alt, for ikke at komme til at dø af sine rystelser! abstinenserne er mere end han kan klare... han må have stoffer, som om det var luft han var ved at løbe tør for.
Du kommer ind på at man ikke kan stille spøgsmåls tegn til guds kærlighed, det er her at jeg står af, for det mener jeg godt man kan gøre, fortjender noget min kærlighed, eller min tilbedelse, hvis han ikke kan acceptere religiøs frihed, eller går ind for tvang?, det er ikke lige min forestilling af en kærlig gud, lige meget hvad folk siger til mig, og heller ikke en gud, der kan udslette en hel menneske mængde i en syndflod, betegner jeg ikke som en god gud, fordi folk ikke lige gør det han godt vil have.

ja tænk hvis jeg var kristen, men jeg syndes at det at være kristen, på den måde du beskriver det på, handler mere om at ligge hjernen på hylden. jamen vi kan ikke stille spøgsmål til dette, eller forstå det, for det er for stor til os.
jamen får vi ikke visdommen til at vurdere hvad der er godt og ond igennem æblet fra visdommens træ, rent bibelsk?
rent bibelsk, tror jeg heller ikke at man bude bruge godt og ondt, om det gud og satan gør.
for man kan ikke gøre noget der er hundret procent godt, uden der er noget ondt i det.
derfor kan man ikke sige at gud kun er godhed, det er lige meget hvordan man vender og drejer det.
det er filosofi i en nøddeskal.
lige så kan satan, heller ikke gøre noget der er hundret procent ondt, lige meget hvor meget han godt ville gøre det.
for er det ikke satan, der straffer de folk der har gjordt onde ting?
jamen så rent bibelsk, er han med til at skramme folk til at gøre gode ting.
så rent filosofisk falder hele ideen om bibelens lære sammen, når man blander sund fornuft ind i bibelens lære. eller blander det sammen med filosofi.
så det der med at blive troende, tror aldrig kommer til at ske for mig, det ligger simpelthen for fjernt for mig ;)
jeg tænker for logisk, til det. men det er jo bare en fordel i andre sammenhænge.
men hav det rart manjana :)
tilføjet af

Det er rigtig svært at forstå,

men også svært at forklare. Jeg ønsker ikke at overbevise dig eller andre om, at Gud er kærlighed, intet ondt er i Gud. Men jeg ønsker at fortælle, at Gud er kærlighed fordi der er mange mennesker, der går rundt med en forestilling om, at Gud ikke kan være en fuldkommen kærlig Gud, med alt det onde der sker i verden. Mange tror f.eks at det er Gud, der henter et menneske hjem til sig, når det dør. Hvis du så MJ's mindehøjtidelighed igår aftes, ville du også have hørt nogen sige, at Gud havde mere brug for ham i himlen.
Sikke noget sludder. Jeg har intet svar på, hvorfor Gud endnu ikke har grebet ind i verdensforholdene. Bare fjernet ondskaben andet en, at der står i Biblen at han ikke er langsom til handling, men ønsker at alle skal omvende sig.
Gud går ikke ind for religiøs tvang som du skriver. Langt fra. Men han ønsker at vi selv, af egen fri vilje og i kærlighed til ham kommer til ham. Gud elsker os så ufattelig meget også dig sveland. Men Gud ville blive ked af det, om du kun kom til ham grundet frygt og tvang. Gud ønsker vi kommer med en fri vilje.
Når jeg skal forstå Gud, facetter i min nye tro omkring Guds frelse, fordømmelsen osv osv, så behøver jeg bare at tænke på mig som forælder og mine børn. Og så ellers lige lægge i 20 tusinde fold til Guds kærlighed. For min kærlighed til mine børn, er peanuts i forhold til Guds kærlighed til hver eneste en af os mennesker.
Jeg har stillet spørgsmålstegn ved Guds kærlighed, tro mig. Jeg har ofte tænkt tidligere, at når der er så meget ondskab i verden, når Gud havde planen for menneskers frelse allerede inden verdens skabelse, osv, så kan Gud ikke være så kærlig endda. Men jeg må bare gang på gang erkende, og er kommet en anelse mere ned i min forståelse af dette, at Guds tanker er ikke vores tanker. At uanset, er Guds kærlighed fuldkommen og uovertruffen. Og at det er muligt jeg ikke forstår det nu, men den Gud jeg nu har lært at kende, giver så meget, gør så meget og elsker os så højt, at jeg aldrig ønsker at leve foruden.
Jeg forstår godt at man ikke helt kan fatte, hvorfor mennesker lider og dør, hvorfor ondskab men det er livet som det er nu. Vi mennesker har jo heller ikke ligefrem gjort meget for at forbedre tingene omkring os. Jo vi kan sagtens finde alle mulige nødhjælpsorganisationer, mange gør godt og naboen er rigtig sød. Men det er ikke det jeg mener. Vi skaber selv forurening f.eks. Vi laver ødelæggende våben og atombomber. Fyrer atombomber af, så det igen medfører katastrofer for jorden. Der tales om ozonlag. Der skrives om at Grønland smelter. Vi har ødelagt omfattende dele af vores klode. Fældet kæmpeskove, så dyre og fugleliv uddør. Forurenet havene så fisk ikke kunne ånde der og uddøde. Dette er Gud ikke skyld i, det er vi mennesker, der ikke forstår at forvalte de gaver Gud har givet til os i kærlighed.
Du skriver:
ige så kan satan, heller ikke gøre noget der er hundret procent ondt, lige meget hvor meget han godt ville gøre det.
for er det ikke satan, der straffer de folk der har gjordt onde ting?
jamen så rent bibelsk, er han med til at skramme folk til at gøre gode ting.
Som troende tror jeg på både Gud og Satan. Og jeg tror ikke at Satan under nogen omstændigheder ønsker at gøre godt. Han er løgnens far og kender ikke til andet end løgn.
Der er meget jeg heller ikke forstår og derfor er det skønt at læse i Biblen, og pludselig finde forståelsen. Skriftsteder jeg har læst 100 gangen står pludselig levende for mig.
Jeg har surfet lidt rundt på nettet for at se om jeg kunne finde nogen, der kan forklare dette meget bedre end jeg selv. Og fandt denne side:
http://jesusnet.dk/index.php?special_id=21&svar_id=755
Jeg syntes Leif Andersen forklarer det rigtig godt. Dette afsnit vil jeg gerne fremhæve, for det siger det så rigtigt:
Gud er bundet af kærligheden.
4. Men hvorfor stopper Gud det ikke altsammen; hvorfor udrydder han ikke bare Satan og slår ham ihjel?
Noget kan vi godt sige om det, selv om det også er usikkert:
a. Det er sandt, at Gud er almægtig, som du skriver. Men han er faktisk ikke “almægtig” i den forstand, som fx islam hævder det: at han simpelt hen kan alt! Der er noget, Gud ikke kan (i modsætning til Allah i islam); han kan ikke gøre noget ukærligt. Der er noget, selv Gud står hjælpeløst over for. Det vigtigste, vi ved om Gud, er ikke at han er almægtig, men at han er kærlig! Det er derfor, Paulus fx taler om “Guds svaghed” (1 Kor 1,25).
Derfor er Satan i kristendommen en reel modstander for Gud og ikke blot (som i islam) en guds tjener, der bare gør Guds vilje.
b. Det er Gud, der sejrer! For han er stærkest! Men når det, om man så må sige, altså “tager tid”, så er det ganske enkelt fordi vi mennesker har blandet os i kampen mellem Gud og Satan. Det var os, der kårede Fanden til fyrste, til “denne verdens gud”(2 Kor 4,4). Og menneskene slår Gud ikke bare ihjel eller vrider armen om på. Han taler med os, appellerer til os, forsøger at kalde på os og overbevise os. For det er ikke underkastelse, han er ude efter, men tro og kærlighed til ham. Fordi vi er hans børn, skabt i hans billede. Han ønsker, at vi selv skal vælge at komme til ham som frie væsener.
c. Måske er det også grunden til, at der overhovedet i Edens have, i tidernes morgen, fandtes et Kundskabens træ og en Slange: Vi var nok skabt uden synd; men vi var ikke skabt med indbygget kærlighed, for det lader sig ikke gøre. Kærlighed kan kun læres i frivillighed. Men skal der være tale om frihed og frivillighed, må der også være tale om et reelt valg og en reel valgmulighed.
Det er indlysende, at det for os virker mest kærligt, hvis han bare gav os et liv uden lidelse. Det er også det, han helst vil; for han er glædens Gud og vil os kun det bedste. Men det er muligt, at der simpelt hen er noget, der er vigtigere end glæde: at vi lærer at elske ham og elske hinanden. Men kan det overhovedet lade sig gøre, uden vi har en reel mulighed for at vælge noget andet end Gud?
Vi skal lægge mærke til, at det faktisk kun er for vores kultur, at glæde er det vigtigste af alt, og at lidelse er det værste af alt. De fleste andre kulturer har (i det mindste til tider) været klar over, at der er noget, der er vigtigere
Mange hilsner
Manjana
tilføjet af

det er ikke satan

eller jesus det her handler om.
mange af dem der er tale om siger de er kristne, men de har blandet kristendommen med overtro om hekse. de finder en syndebuk, til al deres lidelser osv og det er de uskyldige børn de mishandler og slår ihjel.
der er en kvinde (præstinde i pinsebevægelsen), hvis navn jeg lykkelig har fortrængt, som laver film omkring små børn der tilbeder hekse, satan osv. (en titel på en af dem er: the end of the wicked) og dem tjener hun monster fedt på. og det er først efter de film kom på gaden, at disse forfølgelser virkelig satte igang. og de gudsforladte præster tjener fedt på at mishandle børn, med den undskyldning at de renser dem for deres heksekunst.
hun skulle have lov til at brænde op i helvede til evig tid.
er glad for at se at jeg ikke er den eneste der føler ens hjerte blive knust over sådan noget.
har tænkt over noget i dokumentaren jeg så, som har sat sig fast, ud over de billeder man så af tortureret børn.
en pige der prøver at vende hjem til sin landsby, hvor der så er en stor selvfed, klam mand der svinger ud efter hende med en machete. hun gemmer sig bag hendes mor, mens hun græder. stakkels børn, stakkels børn.
tilføjet af

du kommer ind på mange emmer

Men der er jo også helt okay, det er jo et stort emme, vi snakker om.
men det jeg kan se du gør, er at sætte gud lig med godhed, og satan lig med løgn. og løgn, er åbenbart ondskab, i din verden, og det er også forståeligt nok, dit liv taget i betragtning.
men det giver også nogle konflikter og selvmodsigelser.
du kan sikkert selv se dem, men jeg kan godt nævne nogle af dem.
man kan ikke udføre en gerning der er hundret procent god.
fx. da gud hjælper jøderne, til at vinde krige, og befaler dem at skære maverne op på de gravide kvinder, jamen det syndes jeg ikke er tegnet på godhed? kan folk gøre for at de er opvokset i en anden stamme? næh det kan de jo ikke.
er bibelen så god? der er jo ikke noget forbud imod at holde slaver fx?
der er en masse stader hvor bibelen, halter bag efter, hvor vi mennesker gør det bedre end de ord der står i den.
så kort sagt, begranser vi ikke vores egen kærlighed, ved at følge bibelen? det syndes jeg, der er for lidt thinking out of the boks.
homoseksuelle er jo også en gruppe der bliver slået meget oven i hovedt med bibelen, jamen er homoseksuelle så onde mennesker, fordi, det ikke er velset i bibelen? næh det er de jo ikke.
så kombinationen af at guds ord, bibelen, er lig godhed, den kan jeg godt nok ikke se. og jeg syndes at det er at blande to begreber sammen.
angående satan, og løgnens fader.
løgn er jo vildledning, eller at skåne folk fra smerte, man gerne vil undgå at de får, så som at undgå at de kommer til at blive blandet ind i noget de ikke kan tåle at se, eller blive blandet ind i.
så løgn, er ikke altid ligmed ondskab.
men der er jo også mange aspekter i løgn, og folk kan jo tage det på mange forskellige måder. nogle bliver rigtigt sure over en hvid løgn, og andre ser det ikke så slemt.
Så til dit sidste punkt, Gud ønsker at vi skal finde ham, skriver du.
jeg syndes at den bedste kærlighed, man kan give er den man giver ubetinget.
og det syndes jeg ikke at tilbedelse har noget at gøre med.😉
men tak for dit lange svar 😉
tilføjet af

nej

jeg mener ikk anticrist findes
hekseudriverne er ikke styret af jesus, men forældernes dømekraft er ødelagt af kristendommen.
tilføjet af

sjovt

lyjse mener at min navn gør at jeg tror på anticrist. du mener jeg ikke tror på noget. jeg tror i ikke ved noget om mig. heller ikke noget om mig. jeg vil forklare at mennesker kan være så modbydlige ved hjælp af kristendom. det trode jeg jeg havde sagt. jeg tror ikke jeg vill kunne lave noge så modbydeligt, men religion kan få menesker til at lave modbydlige ting. folk er ikke onde mod deres børn uden religion. thor og odin er lige så lidt overtro som gud. eller meget. måske vil folk i fremtide se på gud som du ser på thor og odin. hvorfor skulle jeg modsige dig at det er onskab. der er da noget mærkligt noget at sige. det er onskab som ikke vill ske uden religion. forælder hælder ikke syre på deres egne børn uden religon. de er blinde lissom dig. hanligerne er påvirket af krafter udefra. nemlig misionærene. onde kræfter. overtro
tilføjet af

hvad er fra Gud og hvad er fra Satan?

Hej elisapingen (du med det Bibelske navn)
Teco Benson!
http://www.mynaijanews.com/content/view/375/81/
--------------------------------------------------------------------------
Hvad foregår der i Nigeria?
På den ene side:

In Nigeria, University fraternities have taken on brutal extremes. Students are being murdered and defiled with impunity by vicious cult members.
'It was a baptism of fire' recalls vice chancellor of University Benin. 'They cut his head open and flipped it -- like a cap, so that the brain matter and everything splattered around the building'. Over 80 Nigerian students have died in gruesome attacks by cult members in the last two years. No-one has ever been convicted. Cultists are often found to be children of prominent Nigerians and are often used by the regime itself to intimidate, maim and kill opponents. Cult leader, Meyer, explains how he uses the police to exact revenge on his opponents: 'We guide the police, pick them out to get them killed'. Universities are supposed to be the future of developing nations but a vocal minority here are trying to keep Nigeria in the Dark Ages.
http://www.youtube.com/watch?v=S9jaiJJbKd8&feature=fvst
---------------------------------------------------------------------------------
På den anden side?
http://www.youtube.com/watch?v=9oh63k9vhBg&feature=channel
Nu spørger jeg så dig. Hvad er fra Gud og hvad er fra Satan? (læs de forskellige kommentarer under billedet)
Venlig hilsen
Ven af Sandheden.
tilføjet af

Der er noget du har fået-

galt i halsen anticrist 😕
Underligt navn at tage, når du ikke tror på en antichrist ..nå det var et sidespring.
Men ved du ikke, at det har været HELT normalt i Afrika, at sådanne metoder er blevet brugt - heksedoktorer - medicinmænd - åndemagere - HELT NORMALT - afrikanerne havde ingen andre muligheder når de var syge, end at bruge henvende sig til disse uhyggelige mænd.
Børn er blevet udsatte for de ting igennem hundrede af år - lige indtil KRISTENDOMMEN også nåede til Afrika, ved at missionærer kom ned og lærte dem om Jesus,
og der blev bygget hospitaler og skoler m.m.
At der så åbenbart er nogen, der tillader sig, at misbruge Jesu navn, til at misbruge børn på, og blande kristendom og trolddom i een pærevælling, det har INTET med kristendom at gøre !
De mennesker kan kalde sig hvad de vil, men de er styret af Satan - og så bliver det ikke bedre af, at pynte sig af lånte fjer - som f.eks. at misbruge Guds navn, og oveni købet kalde sig kristne 😮🙁
tilføjet af

Dit indlæg fortæller bare, hvor meget

at et navn betyder.
Mit nick, betyder på spansk imorgen. Manjana. Jeg er blevet spurgt om, det er derfor jeg har taget det nick. Kim Larsen synger Manjana. Nej det er ikke derfor, det har en anden privat forklaring.
Når det er sagt, så er antichrist et meget stærkt navn i en troendes bevisthed. Det er en, der fornægter Jesus. Jesus er fuldkommen Kristus okay? Derfor giver det sig selv at en antichrist er imod Jesus.
At du så har de tanker du har omkring dette navn, havde jeg desværre ikke lige sporet, det må du undskylde.
Jeg har skrevet nogen gange nu, at jeg hader religion. Ingen religion burde påhæfte sig navnet Jesus eller kristendom. For det budskab Jesus har, har intet med den måde religionerne i Jesu navn udfører deres tro på. Det er oftest til skade for deres medmennesker. Og det er så langt fra Jesu måde at tænke på og at føle på.
Derfor kan jeg kun konkludere, at når jeg læser eller ser på TV, at nogen mennesker udfører så modbydelige og vederstyggelige handlinger som disse, så har det intet med Jesu lære eller Jesus at gøre, what so ever.
Og nej, jeg tror da ikke umiddelbart at du kunne komme i tanke om, at være medvirkende til så bestialske handlinger. Når jeg alligevel skriver sådan er det fordi, at jeg vil forsøge at få dig til at overveje, om det rent faktisk er mennesker, der i egen kraft udfører disse modbydelige handlinger. For det er så ondt, at bare tanken før hamrende ondt. Er jeg gået for langt og virkelig overtrådt dine grænser har du min uforbeholdne undskyldning.
Troen handler om, at kunne se med hjertet. Troen er i hjertet. Troen handler om kærlighed.
Har man kærligheden i hjertet, troen, vil man aldrig gøre sådan mod sin næste. Et barn, en voksen, ingen.
Det er ikke sand kristendom at handle sådan. Det er mennesker, der igen igen i Guds navn udfører sådanne rå handlinger af den ene eller anden årsag for egen vindings skyld.
Til slut, du skriver at folk ikke er onde mod deres børn, uden kristendom. Det er ikke helt korrekt. Desværre er der mange mennesker, der begår mange onde onde handlinger imod deres børn også selv om de ikke er troende.
Men dem der gør det i Jesu navn, laver et bedrag så stort, fordi så mange mennesker ser hen til Gud og håber på ham. Men når sådanne ting sker, fratager man dem håbet og fratager man dem muligheden for at lære den sande Gud og sandheden om Gud at kende.
Denne sandhed, du kun finder i Biblen, åbenbaret vha Helligånden, forholder bedragerne mennesker, der inderligt vil finde Gud og lære ham at kende.
Fordi Gud står aldrig bag disse afskyelige handlinger. Som Lyjse skriver, det er Satan der står bag. Satan som elsker at vandre rundt i forklædninger og give sig ud som en lysets engel.
Men hvordan i alverden skal jeg forklare dig, at det ikke er som du tror, når du skriver sådan her:
måske vil folk i fremtide se på gud som du ser på thor og odin. hvorfor skulle jeg modsige dig at det er onskab. der er da noget mærkligt noget at sige. det er onskab som ikke vill ske uden religion. forælder hælder ikke syre på deres egne børn uden religon. de er blinde lissom dig. hanligerne er påvirket af krafter udefra. nemlig misionærene. onde kræfter. overtro
Sidder virkelig her og tænker, ryster lidt på hovedet i afmagt, hvordan skal jeg forklare den troendes verden?
Jeg kan godt til dels følge den ikke troendes verden. Det kan jeg fordi jeg selv har familie, der er ikke troende og igennem diskutioner har jeg gjort mig nogen erfaringer.
Det der kan irritere mig lidt er, at vi troende er ikke meget velanset. Enten er vi, som du skriver, overtroiske, eller også har vi ingen mening selv eller også er troen en sutteklud.
Og snart uanset hvordan jeg forholder mig til dette, trænger jeg bare ikke igennem disse diskussioner.
Hallo, det er en hjertetilstand. En hjertetilstand der absolut tager afstand fra alle afskyelige modbyderlige handlinger okay? Jeg kan ikke kalde mig kristen om jeg på nogen måde, troede på at dette var okay, vel?
Jeg ser på Jesus, jeg læser i Biblen om, hvordan Gud forholder sig til dette. Og han tager DYB AFSTAND (undskyld mine fremhævelser), til sådanne ja jeg har snart ikke andre ord end modbydelige afskyelige, bestialske handlinger som at dybbe sit barn i ætsende syre. 😮😕🙁[:*(][:|][sol]🙁😕[:*(][:*(][:*(][:*(]
Godt vi har smileys til at afhjæle frustrationen.
Men nej dette har INTET med Gud at gøre. INTET. Og det er simpelthen så uretfærdigt at min gode og kærlige Gud skal have noget sådan hængende på sig som værende hans skyld. Fordi han HADER det. Han HADER det.
Så nej dette er ikke sand kristendom. Men det er menneskers udnyttelse af kristendommen for egen vindings skyld.
Og ja jeg tør godt står ved, at det er Satan der igen står bag og benytter sig af uvidende menneskers begær. Om det så er rigdom, magt eller ære. Ligemeget. Disse begreber har spillet og spiller en rolle i mange menneskers liv. Been there, done that. Ikke magt, men rigdom og ære, naiv som jeg var.
Mvh
Manjana
tilføjet af

Det er ganske forfærdeligt enig,

det er hjertesskærende og nej jeg så heldigvis ikke disse scener, kunne ikke holde det ud.
Når jeg skriver om Satan er det fordi, om man tror det eller ej, så der dette fra ham.
Men læs dette indlæg jeg lige har skrevet til antichrist:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=1724913
Beklager men jeg kan ikke andet, end at se det i forhold til min tro. Jesus, kristendommen skal ihvertfald ikke have skylden.
Du skriver:
der er en kvinde (præstinde i pinsebevægelsen), hvis navn jeg lykkelig har fortrængt, som laver film omkring små børn der tilbeder hekse, satan osv. (en titel på en af dem er: the end of the wicked) og dem tjener hun monster fedt på. og det er først efter de film kom på gaden, at disse forfølgelser virkelig satte igang. og de gudsforladte præster tjener fedt på at mishandle børn, med den undskyldning at de renser dem for deres heksekunst.
Dette tager Jesus dyb afstand fra i Biblen. Ingen der udfører disse uhyrlige handlinger har adgang til Guds rige. Så når dette bliver udført i Jesu navn, er man bedrager og udfører handlinger imod alt det Jesus står for.
Derfor er jeg nød til at forklare, at dette har intet med Jesus at gøre men alt med Satan at gøre.
Der udover, det er simpelthen ikke mindre end ja bare dybt dybt forfærdeligt det der sker.
Mange hilsner
Manjana
tilføjet af

Mange emner og lange svar

Hejsa sveland.
Dette bliver et meget kort indlæg, 😉 og beklager mit lange svar. Mange tanker kører bare rundt i hovedet. 🙂
Vi er nok der, hvor vi kan være enige i, at vi er uenige. Og det er helt okay. Lige nu, er jeg simpelthen så træt, men vil ikke bare ignorere dit indlæg. Kigger lige på det imorgen igen, imorgen sent, da jeg får en gæst.
Men sveland, det handler om tro. Du nævner homoseksuelle. Jeg ved, at der er homoseksuelle, der er blevet heteroseksuelle, fordi der er blevet bedt for dem. Og de lever idag, i lykkelige ægteskaber med en af det modsatte køn, og er virkelig LYKKELIGE. Så ja det handler om tro.
Du ved, tro er den sikre forvisning om. 🙂
Du skriver:
angående satan, og løgnens fader.
løgn er jo vildledning, eller at skåne folk fra smerte, man gerne vil undgå at de får, så som at undgå at de kommer til at blive blandet ind i noget de ikke kan tåle at se, eller blive blandet ind i.
så løgn, er ikke altid ligmed ondskab.
men der er jo også mange aspekter i løgn, og folk kan jo tage det på mange forskellige måder. nogle bliver rigtigt sure over en hvid løgn, og andre ser det ikke så slemt.
Dette mener jeg er selvbedrag. Sorry, men det mener jeg.
Hvornår sårer man mennesker? Er det ikke okay, at jeg f.eks. informerer mine medmennesker om, at JV f.eks. udstøder ofrene og hjælper de pædofile?
Er det okay at stikke en hvid løgn, når en veninde spørger mig, om den kjole hun vil købe, sidder godt på hende og jeg svarer, nej du ligner en sæk kartofler? Er det okay, hvis en veninde ringer og forhører sig om, hendes kæreste også var sammen med en anden natten før, (efter hun gik hjem), at jeg så siger ja jo det var han?
Syntes du virkelig at man skal stikke en hvid løgn og spare dem man holder af for at kende sandheden?
Mit svar, nej vi skal altid tale sandhed med hinanden.
Fordi, jeg ville virkelig ønske at nogen havde forsøgt at nå mig, da jeg var vidne, og fortælle mig, at det jeg troede på, var et stort sort hul. At nogen ville sige til mig, at købte jeg den kjole, ville jeg ligne en sæk kartofler, fremfor at gå ud og blive til grin. At min kæreste lå med en anden når jeg var gået, fremfor at være den sidste der fik det at vide, eller finde ud af det, hvis jeg kom tilbage og åbnede døren ind til soveværelset.
Mit svar er, tal sandhed med hverandre som Biblen siger. Alt andet fører kun til, at man sårer et andet menneske dybt dybt dybt.
Satan er løgnens far og se hvor meget han har såret det enkelte menneske op igennem historien. Hvis du sådan begynder at tænke efter. Vi taler om ikke så få.
Men igen sveland, det er min holdning og jeg vil gerne tilføje, at jeg kan godt følge dig, selvom jeg ikke er enig med dig.
Mange hilsner
Manjana
PS, sorry, det blev vist lidt langt alligevel. 😉🙂
tilføjet af

jeg synes det er fint

at du har din tro manjana.
jeg er ateist og jeg tror på at når jeg engang udånder, bliver jeg tilbage på jorden for at passe på dem jeg elsker. ikke som skytsengel, men som en ånd.
jeg er meget inde i det paranormale.
jeg har været undervist i mange forskellige religioner, og har læst biblen og koranen fra ende til anden, samt en masse bidistiske og hinduistiske tekster.
jeg har også studeret satanismen, som forresten ikke har noget med satan at gøre, men om det dyriske i mennesket.
jeg har valgt IKKE at tage en religion til mig, da jeg kan finde ondskab i dem alle. men det er bare mig.
at folk har sin tro er fint med mig og jeg vil også gerne snakke om de forskellige religioner.
jeg tror på at der er godt og ondt i enhver, og det der sker rundt omkring i verden af skrækkelige ting, er bare gemen ondskab.
tilføjet af

Dæmoner i børn?

Jeg sad og så det pågældende program - FØJ for en ulykke🙁[:*(]! Lige som man ikke kunne tro, at det kunne blive værre med sådan noget skidt.
Det undrer mig såre, at det er BØRN, der møder disse anklager og udsættes for tortur. Kan små 5-årige børn være dæmonbesatte og drage afsted til heksesammenkomster? Hvad mener du?

MalteFnalte
tilføjet af

Satan .......eller EVANGELIST!

Mener at svinene er medlemmer at den *dejlige* organisation Evangelist. Disse gudsfrygtige mennesker, der behandler mennesker som affald i deres guds navn - nogle gange er det guds egne folk, der er synderne..................ikke alle har godt af religion😮.
MalteFnalte
tilføjet af

guds veje.........

Ja man siger jo, at de er uransalige............så må man jo håbe, at han har gode intentioner med menneskeheden - vi véd det jo reelt ikke, vel?
Ville du stole på ham, hvis han bad dig om at hoppe ud fra en bro?
De mennesker, der vælger ikke at tro blindt på ham, får jo en skæbne værre end døden, ikke sandt? Det lyder lidt suspekt, hvis du spørger mig😮(gud : tilbed mig eller lid i al evighed i Helvede).

MalteFnalte
tilføjet af

Det undrer mig-

at ingen har reageret før NU, da det er såkaldte "kirker" der benytter sig af heksedoktorer og åndemanere 😮
Det har da ellers eksisteret lige så længe, som der har været mennesker i Afrika.
Men det er åbenbart mere synd for de stakkels børn NU, hvor heksedoktoren / åndemaneren misbruger Jesu navn - den onde handling er den samme som altid, men selvfølgelig vil ingen kristne stemples som heksedoktor - det bør vi da være vrede over 🙁
Ellers læs linket, så får du svaret Maltefnalte - om børn kan have dæmoner.
tilføjet af

Lytter du til onde tunger-

Maltefnalte ?
Ved du - om det er sandt hvad pressen skriver - ved du hvor de har det fra ?
Jeg kan fortælle dig, at jeg lige har set den unge pige, stå og fortælle til alle på sommerfestivallen hos Evangelist, ( og dermed også til alle os, der sad og fulgte med på computerskærmen ) at det var løgn hun fortalte på TV - om Evangelist.
Alle gik op og tilgav hende - en for en gik op og gav hende knus - kristne tilgiver [l]

2 kvinder - har udnyttet en ung piges teenageoprør, imod sine forældre.
Forældrene er skilt, moderen er i Evangelist - faderen er ikke kristen, men han ville heller ikke have den oprørske datter boende.
De 2 kvinder, har udnyttet nogle få psykisk syge, og lokket dem til at udtale sig til pressen.
Deres hadeside på nettet, er ved at dø - ingen skriver derinde - mon ikke det sidste indlæg er fra marts måned ...eller..?
Retfærdigheden vil altid sejre til sidst.
Den unge pige er forenet med sin mor og sin søster - hun har bedt om tilgivelse, og er tilgivet [l]
Det var lignelsen om den fortabte søn, om igen.
tilføjet af

tid er jo ikke det vi flyder rundt med ;)

for hade vi evigt af tid, så havde vi nok ikke så travt, og ja, du har ret i at vi har to helt vidt forskellige verdens syn, og alligevellet mødes vi mange steder på midten. på et fornuftigt plan.
er glad for at du siger, at du ønskede at der havde været en og sagt til dig, at sekten JV ikke lige var det rette sted at finde sandheden, dengang du selv var i det.
for så behøver jeg ikke have så dårligt samvigtighed, over at snakke med de forskellige JV'er jeg møder på gader og streder.
der er faktisk, slet ikke så mange mere, som der var før i tiden, og i mid område, har de skåret det ned til en missionær, ret uvandt at se, man plejer jo at se dem gå rundt to og to.
men det gør det også nemmere at debattere med vedkommet.
fandt også lige denne facebook side.
http://www.facebook.com/topic.php?topic=8967&uid=25358805348#/group.php?gid=25358805348
tilføjet af

Tjaeh jeg har nok ikke

gravet så dybt i sagen, at jeg kan BEVISE, at det er evangelist, der står bag. Indrømmet😉. Men kan DU så bevise, at der IKKE er tale om Evangelist?`
Jeg kan bare ikke forestille mig, hvad nogen skulle få ud af at lyve om Evangelist.......

MalteFnalte
tilføjet af

Hmmm

Linket? Jeg er nok lidt tungnem, men hvilket link henviser du til?
HVIS nu at børn kan være dæmonbesatte, hvornår finder man så ud af, hvornår nok er nok? Jeg mener - man kan da ikke blive ved med at tampe dem.

MalteFnalte
tilføjet af

Hvordan kommer du-

på den tanke Maltefnalte - at Evangelist har noget med det at gøre ?
Det er jo heksedoktorer og medicinmænd, som kristne ikke har noget med at gøre, det er ulve i fåreklæder.
Evangelist helbreder og udfrier mennesker, men da "kun" ved hjælp af Helligånden - ikke alt det hokus pokus okkulte "fix faxe-rier."
Du kan læse her, hvor de hjælper mennesker:
http://www.evangelist.dk/index.php/da/missions
Nu har jeg fortalt før her på sol, hvordan den hetz imod Evangelist begyndte - men for din skyld, så får du "historien" igen 🙂
Det begyndte med, at en ung mand flyttede med sin mor til Gørløse, han havde det ikke så godt med sig selv, hans mor havde haft flere mænd i hans barndom, og nu igen en ny mand, som var lidt for glad for de grønne flasker.
Han drak selv tæt i weekenderne, og tog også nogen stoffer af en slags, jeg kender ikke de forskellige rusmidler.
Men en dag mødte han nogle unge mennesker, som var ved at sætte et hus istand, som de skulle bo i.
Han begyndte at komme hos dem, og mærkede hurtigt at der var godt at være - de var fra Evangelist.
Man ser ham tit, når de sender derindefra siden, og man kan se, at han er en glad ung mand.
Han stoppede med sprut og stoffer, og fik et helt nyt liv, mere selvtillid - tabte mange kg. o.s.v.
Men hans mor kæmpede med næb og klør, for at få ham tilbage til det han kom fra.
Nu var der jo bare det, at han var ikke 12 år men 18-19 år.
Hun kimede Evangelist ned - hun rendte dem på dørene i tide og utide - jeg har fulgt hendes kamp i flere år efterhånden ( på kristne fora )
Tænk hvis militæret havde alle mødre rendende, for at få deres voksne sønner hjem.
Da det ikke lykkedes for hende - åbnede hun en hadeside på nettet.
Hun fik følge af en anden kvinde, hvor det var manden der var blevet kristen.
Og så begyndte hetzen - alt kunne bruges, der var ingen grænser og da en ung pige, bliver uvenner med sin mor, så var hun et godt offer.
Nu er denne unge pige kommet tilbage til familien, og har ærligt indrømmet, at det var løgne der blev støbt, for at ramme Evangelist - også de gange, de 2 kvinder fik hende på TV.
Jeg husker moderen jamrede over, at hun ikke fik set sin søn - men så sprang der en bombe derinde, da det kom frem, at han da havde været til hendes fødselsdag for 3 uger siden..😮
Alle der ikke fulgte hendes fløjte, og bakkede de 2 op i deres hævn, de blev udelukket fra hjemmesiden - gæstebogen blev nedlagt, for der kom også sandheder frem i den..
Der kunne fortælles meget meget mere, men nok for dennegang 🙂
tilføjet af

Linket ligger i tråden-

så jeg citerer :
Min datter hører stemmer.


27-04-2007 08:55:43 af Jeanette M.

Min datter på 8 år fortalte igår at hun kunne høre stemmer. Hun har problemer med at sove inde på hendes egen værelse, og har haft det i nogle år, vi har forsøgt alt.
Jeg har renset rummet, jeg er selv reiki healer, hun har fået lov til at sove inde hos os i laaaang tid, det hjalp heller ikke, vi håbede at hun så frivilligt ville sove inde på hendes værelse igen. Så har vi prøvet at lave skema, så når hun nu havde sovet derinde i en måned, ville vi overraske hende med noget. Det hjælper heller ikke noget. Hun kan godt sove ude sammen med andre, hun kan også sove på sit værelse hvis der er andre.
Så igår, kom hun og spurgte igen om hun måtte sove på vores værelse, jeg prøvede at tale med hende så lagde hun sig ind ved siden af hendes far, 5 minutter efter kom hun ud på badeværelset og fortalte at der var nogle stemmer der havde sagt at hun skulle gå ud af rummet.
Så spurgte jeg om de havde sagt noget andet.
Ja, når hun gik i skolen om morgen, ville de have hende til at gå en omvej omkring kirkegården, der var nogen der kaldte på hende.
Der svarede hun heldigvis at hun skulle i skole.
Hun fortalte også at hun kunne se nogle ansigter og nogle kroppe.
Nogen gange vågnede hun og så følte hun at hun havde blå læber og helt hvid på kroppen.
Jeg lagde mig selvfølgelig ind sammen med hende og holdt om hende hele natten. Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op og hvis der er nogle som kan hjælpe mig vil jeg blive rigtig glad lige nu er jeg rigtig ked af det og ved hverken ind eller ud.?
Citat slut
********************
Tja..jeg kunne da godt give hende det råd - at hun for det første SELV stoppede med at dyrke det okkulte, hvor hun åbner for dæmonerne - dernæst kunne de jo tage en tur til Evangelist, og lade Christian hedegaard bede for dem, så vil helligånden sætte dem frie af dæmonerne.
tilføjet af

Når dæmonen - dæmonerne-

har forladt personen, husk det er Helligånden der virker - ikke noget hokus pokus.
Barnet / personen mærker jo, at de er frie, og så fortsætter man selvfølgelig ikke med at bede for det.
Men er der flere dæmoner, kan det blive nødvendigt, at bede for barnet mere end een gang.
tilføjet af

for at komme ind på

et sidespor.
istedet for dænomer, som du tilsydeladende giver skylden for alt, kunne det så ikke være at barnet bare var åben for en anden verden?? åndeverdenen for at nævne en??
nu er jeg meget stærk tilhænger af den tro at når mennesker ånder ud, efterlader de et mærke tilbage og nogle kan måske selv blive tilbage.
så måske det ikke lige er dæmoner, men ånder. og være reiki-healer er bestemt ikke at dyrke det okkulte. langt fra.
tilføjet af

Nå ??

Så at være reiki-healer er ikke at dyrke det okkulte 😮
Nu begynder vi, at komme ind til sagens kerne elisapigen.
Jeg tror du bør sætte dig meget mere ind i, hvad det er for noget.
Hvis ikke vi havde den alternative okkulte verden - også kaldet New Age, så ville vi ikke have alle de stakkels mennesker, der har fået åbnet for dæmoner.
Syntes du VIRKELIG - når du tænker dig rigtigt godt om, at en lille pige på 8 år, skal have kontakt til en åndelig verden, der gør hende angst, at hun hører stemmer, der vil have hende til at gå på kirkegården o.s.v. 😮
Der er 2 verdener - den ene er Guds[l] - den anden er Satan og hans dæmoner.
Der er ingen frygt ved at søge [l]Jesus Kristus[l] - altså er det Satan og hans dæmoner, denne mor har åbnet sit hjem for.
tilføjet af

Til elisapigen.

Jeg syntes du skal læse her, det er ikke en kristen side:
http://www.skeptica.dk/1998/remar1.htm
NEW AGE
Antallet af new age-ofre stiger
af Dorte Remar

Sidst opdateret
08. October 2004

Præster og psykiatere får et stigende antal henvendelser fra mennesker, der har været i kontakt med det okkulte new age.
tilføjet af

Dér er jeg uenig..

jeg mener ikke at religion er roden til alt ondt.
Elektricitet er jo heller ikke roden til alt ondt.. eller atomkraft (set som en energikilde)
men alle 3 ting, har den ene ting tilfælles:
de bliver anvendt som middel/undskyldning for sygelige påfund..
religion er ikke ondt, men hvis onde mennesker bruger den er den ond..
intelligens er f.eks. heller dårligt, men hvis en morder er intelligent er han jo farligere...
tilføjet af

Religion er af det onde,

hvis det bliver misbrugt af mennesker. Hvilket vi har set op igennem tiden.
Der hvor filmen knækker er, når man ikke følger Jesus og hans vejledning. Når man ikke lader ham lede og føre an.
Det er for mig, forskellen mellem religion og tro.
Mvh
Manjana
tilføjet af

måske.

den slags udredninger vil jeg ikke rode mig ud i nu.
men at sige at den kristne tro i Jesus Kristus opfordrer til farlige og voldelige handlinger så er det ikke teksten, navnet eller troen den er gal med..
det er personen...
tilføjet af

Det blev mit indtryk

at der var tale om Evangelist, da journalisterne i udsendelsen refererede til den pågældende organisation som hovedansvarig for dét, der skete angående børneheksene. De havde åbentbart startet hysteriet. Jeg hev det ikke bare ud af den blå luft🙂. Dog var der også en præst, der havde indvendinger mod metoderne, men hvad kunne han gøre? Situationen VAR allerede ude af kontrol på dette tidspunkt.
Det er ikke sikkert, at ALT, hvad der siges om Evangelist i medierne er korrekt, men mit indtryk er, at der er tale om en meget ekstrem form for kristendom, og dét bryder jeg mig personligt ikke om. Det KAN da tænkes, at nogle mennesker kunne have gavn af et ophold hos dem, men jeg tillader mig at tvivle(tak for indlægget i øvrigt🙂).

MalteFnalte - notorisk skeptiker.
tilføjet af

Det kunne da være

at nogen skulle fortælle lokalbefolkningen, at de skal BEDE for børnene og ikke tampe dem ihjel. Der er da en væsentlig forskel på disse to ting.......
MalteFnalte
tilføjet af

Ja, det ville være en start

men hvorfor ikke gå hele vejen og fortælle lokalbefolkningen, at disse børn IKKE er skyld i nogen af de ulykker de beskyldes for. De er IKKE besat af dæmoner, og derfor er der heller ingen grund til at bede for dem.
Hvorfor ikke fortælle lokalbefolkningen at f.eks. en fejlslåen høst har naturlige årsager, som ikke kan afhjælpes ved bøn. Tværtimod, er bøn her direkte skadeligt. Selvfølgeligt ikke direkte for det gør ingen forskel, men indirekte fordi man tror det gør en forskel, og derfor undlader at handle!
Religiøse fantaster som bilder lokalbefolkningen ind at der er dæmoner gør dem en kæmpe bjørnetjeneste som er med til at fastholde dem i sult, sygdomme og generelt lav levestandard.
tilføjet af

Kunne ikke være mere enig

Det var blot et foreslag til Evangelist og lignende, der jo mener, at dæmonbesættelser finder sted. JEG tror ikke selv på dette(vil jeg lige poientere😉).
Allerbedst ville det være, at få befolkningen til at indse, at der er tale om overtro.

MalteFnalte
tilføjet af

Tro af den rigtige slags er et gode

Religion er ikke af det onde,du siger jo selv at det er en blanding af religion og overtro,og du kan ikke blande religion og overtro sammen så er det djævlen der arbejder,men hvis det kun er Jesus Kristi og Gud skal det gode nok overvinde det onde.
Du så at de havde lavet en video hvor en dreng var over smurt i dyreblod, sådan en video kan over bevise mange i de lande hvor heksedoktore stadig spiller en stor rolle og hvor der kan laves mange penge ud af overtro,så tro du roligt på Gud og Jesus Kristi det vil der kun komme noget godt ud af
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.