17tilføjet af

Jeg forstår ikke !!!!

Jeg forstår ikke at man først i sidste øjeblik kommer man til en alternativ behandler det er som om at det er den sidste livline eller når alt andet er opgivet, prøv det da lidt før i forløbet eller om ikke før så gør det dog så snart man har dianosen, for så har man da noget at arbejde ud fra.
tilføjet af

Bevidsthed

Jeg tror det har noget at gøre med hvor bevidst man er om det alternative generelt. Jeg tror at jo mere åben man er og jo mere bevidst man bliver jo mere vil man bruge de alternative behandlere.
tilføjet af

Jeg forstår ik.

Det er mulig du har ret men jeg ser det gang på gang mennesker kommer alt for sent med deres problemer, som kunne have været afhjulpet eller måske have lindret mange smerter fremfor at blive fyldt med smertestillet medissin, det er også helt fin, men det er og bliver gift som i mange tilfæde ophober sig i kroppen
tilføjet af

systemet

Jeg tror, det har no´get at gøre med den opfattele og kultur vi har. At sygehuset er dem, der gør os raske når vi er syge, og dem der får os på fode igen. Jeg tror tankegangen i mange år har været dualistsk, at krop og sind er adskildt= at hvis man var fysisk syg, gik man til lægen, og mentalt, så til psykiateren, eller psykologen. Det er først inden for det sidste år ti tror jeg, at folks bevidsthed er blevet udvidet, og mere holistisk, altså at vi er både krop og sind(sjæl/ånd), og det tager tid, men jeg tror vi er på rette vej. Jeg ved da at læger er ved at acceptere akunpunktur og zoneterapi som en del af behnadnling, så giv tid, det kommer!!!
Glade forårstanker
Musi
tilføjet af

Til Musi !!!!!!???

Jeg kan kun give dig ret i det du skriver jeg selv har en læge som patient, men det er under tro og love at han kommer her, men een af dem som godt kan se at det er en bedre vej at gå som med medisin, men stadigvæk er der langt igen, men jeg håber du har ret.
Tak for dit brev du får en frisk forårs buket røde tulipaner her fra Erso.
tilføjet af

takker

Takker.. der er intet som en buket tulipaner der frisker op i solens første forårsstråler!! påskønner det!!
Du er selv behandler forstås???
tilføjet af

Til musi !!!!!???

Ja det er jeg og i denne tid hvor tulipaner er i rimelig pris giver jeg en buket til dem alle sammen og så bliver alle så glade når de går hjem, een har sågar ringet tilbage og sagt at vedkommende havde en forklaribgsproblem !!, men det fik mig på den ide at også du skulle have en buket.
Kan du have det rigtig godt Erso.
tilføjet af

til erso

Jeg synes også det er svært når jeg rådgiver andre og de ikke følger de råd jeg giver dem, men det er deres valg om de vil følge det. At kunne se/mærke hvad hvad der er galt og vide hvad der skal til for at de kan få det bedre er en evne på godt og "ondt", igen...man kan forsøge at rådgive og vejlede og håbe de følger det, men bevidsthed og valg følges ad.
Jeg læste et sted at det at have en større viden og dele ud af den kræver, at man først skal forstå hvad den anden forstår og derefter handle ud fra dette....noget i den retning...
Knus
Stina
tilføjet af

Tak Stina

Jwg kan " desværre " kun give dig ret i dine betragtninger, men rådgive mine klienter om at de skal undlade at følge en læges anvisninger, det tør jeg ikke, men jeg arbejder meget tæt sammen med en læge og det synes jeg funker meget fin, men det er helt bestemt ikke noget som må komme frem i dagens lys, og hvores fælles klienter ved det heller ikke selv.
De bedste hilsner her fra mig også du får lige en buket tulipaner. Erso.
tilføjet af

Positivt

Tak for blomsterne, det er altid dejligt at modtage.
Jeg synes heller ikke at man direkte skal fraråde brug af lægeordineret medicin. Nogle behandlere er meget hurtige til at fraråde medicinen og jeg mener her at man skal være meget påpasselig.
Men jeg synes det er en god ide med jeres samarbejde og er meget positivt overrasket. Jeg er sikker på at dine/jeres klienter får den bedst mulige behandling på denne måde.
En kæmpe buket roser til dig og et håb om at flere af disse samarbejder må indgåes.
Knus
Stina
tilføjet af

Til Stina

Det var så lidt , men jeg ville gerne have haft lov til at aflevere dem personlig til både dig og Musi ( den anden dame her på siden ) men jeg gætter på at afstanden er for stor.
Nu har jeg den fordel at der ligger en stor butik her lige ved siden af og så køber jeg resten af blomsterne i denne tid og forærer til mine klienter til stor glæde for mange, men selv det er med til at gøre hverdagen god for mange.
De kærligste hilsner og knuuuussss her fra Erso.
tilføjet af

Ang. det at hjælpe hvor folk er...

Søre Kierkegaard siger:
”Hvis det skal lykkes mig at føre et andet menneske mod et bestemt mål, må jeg først finde derhen, hvor han befinder sig, og begynde lige der.
Den, som ikke kan det, snyder sig selv, når han tror han kan hjælpe andre. For at hjælpe nogen må jeg visselig forstå mere end han gør, men først fremmest forstå, hvad han forstår. hvis jeg ikke kan det, så hjælper det ikke, at jeg kan og ved mere.
Vil jeg alligevel vise, hvor meget jeg kan, så skyldes det at jeg er forfængelig og hovmodig, og at jeg egentlig gerne vil blive beundret af andre i stedet for at hjælpe ham.
Al ægte hjælpsomhed begynder med ydmyghed overfor den, jeg vil hjælpe, og dermed må jeg forstå, at dette med at hjælpe ikke er at ville herske, men at ville tjene.
Kan jeg ikke dette, så kan jeg heller ikke hjælpe nogen.”
Jeg synes dette siger meget.. Bruger det selv(er sygeplejestuderende) og det er godt at reflektere over!
Knus og roser
Musi
tilføjet af

Tak for

Rigtig mange tak for det de dejlige ord,det er noget man skal læse mere end een gang, jeg tillader mig at kopiere dem for at have dem ved min skrapbog nu er jeg jo ikke så belæst også om jeg læser en del men det bliver mest til de ting som jeg arbejder med nemlig det alternative, jeg synes aldrig at blive fæedig med det.
Men jeg ved godt at I i Jeres uddannelse kommer vidt omkring, hvorlangt er du i din uddannelse ??
og i hvelken by læser du ????
Det kunne jo være du havde passet mig da jeg sidste år har været indlagt 114 dage, men det er nok ikke sansynlig !!!
Beslut dig for at have det godt !!!
Tillad ikke, at andre ødelægger dit gode humør.
Se altid det positive i enhver situation for
alting kan blive meget meget værre.
Vær ærlig over for dig selv og over for andre.
Mærk efter hvordan du har det. Hvis du ikke har det
godt, så er det noget, du må gøre noget ved.
Tro på, at dit helbred er godt.
Lad være med at bruge energi på fortidens hændelser.
Lad være med at bruge energi på fremtiden.
Lev i nuet og nyd hvert sekund du har det godt.
Fortiden er der ikke længere og fremtiden kender
vi ikke. Vi har kun øjeblikket.
Få fred i sjælen. Kontakt mennesker, du længe
har ønsket at kontakte. Vær parat til at give en
undskyldning. Lær af dine fejltagelser.
Lad være med at tro på, at livet skal være hårdt.
Elsk dine medmennesker og forkæl dem du omgås.
Vær sød, gæstfri, gavmild og tjenesteivrig.
Elsk dig selv, for ellers kan andre heller ikke gøre det.
OG SE SÅ, HVOR MEGET DU FÅR IGEN !!!!
Dette er devisen jeg prøver at leve på og af.
Oså KNNUUUS og roser til dig fra mig Erso.
tilføjet af

vise ord

Tak Erso. Det er vise ord!
Jeg kan, hvis du kan lide små, dejlige citater, anbefale siden: www.aerenlund.dk/quotes/index.html, hvor der er citater fra en masse, masse mennesker.
Jo, vi får bevæget os omkring i studiet. Der er jo en masse teori, der skal holdes rede på. Men spændende diskussioner, det kommer der ud af det.
Jeg tager min uddannelse i Herlev, og er på 5. sem., så 1½ år endnu, så er det ud i virkeligheden. Har nok ikke passet dig, men hvad ved jeg?!
Jeg tillader mig at tage dine ord til mig.
Og et spørgsmål mere. Hvilken slags behandler er du?
Roser og forårshilsner
Musi..
Ps. Et godt råd mht. forkølelse??
tilføjet af

Til Mussi

Ordene er faktisk mine egne som jeg har haft en del glæde af selv medens jeg var indlagt det var både hårdt og brutal.
Nej du har ikke passet mig,men det var da i nabolaget nemlig på rigshospitalet, jeg blev fløet hjem fra Kosovo, men det er en helt anden historie.
Jeg kører ud og giver zoneteapi og er massør og så har jeg noget i mine fingre som jeg ikke kan forklare nemlig at de knitre når jeg kommer på nogle ømme steden så der er ingen der behøver at fortælle meg hvor smerten sidder.
Jeg har også læst psykologi i 2 seme. , men kørte træt i det.
Lykke og held med din uddannelse, jeg tror og håber for dig at det er den rigtige hylde du er kommet på.
En skøn forårsbuket og knuuusss til dig fra Erso.
tilføjet af

til Musi

Tak for dit indlæg, det var lige netop det jeg refererede til, men jeg kunne ikke helt huske det. Det er utroligt sigende og rammer én i hjertet ikke? Det giver virkeligt stof til eftertanke.
Tusind tak
Knus
Sti´na
tilføjet af

Jo, lige netop

Hej Stina.
Jo, det gør det nemlig. I starten af mit studie, havde jeg det hængende på døren, som en reminder... jo, det er dejlige ord. Og Lirekegaard var jo en interessant mand.. prøver at pløje mig igennem lidt af hans ord.
Tak fordi du fik mig til at finde det frem igen.
Knus
Musi
tilføjet af

takker

Det er skam mig der takker og ja...han er en meget indsigtsfuld mand som spreder visdom og bevisthed omkring sig.
God weekend
Knus
Stina
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.