2tilføjet af

Jeg er blevet slumstormer

Bortset fra, at jeg betaler husleje - grundigt endda vil jeg mene.
Jeg skal renholde en bagtrappe - anslået til én ugentlig trappevask. Drøm videre... samme dag den er vasket kan ingen se, der har været en gulvklud i nærheden og da slet ikke sæbe. Der mangler LAK.
Hovedproblemet er nok at der bor børn i opgangen, der er henvist til bagtrappen - fint nok, men fliserne i gården bliver aldrig fejet, så alt skidt slæbes op til stueetagen. Her bor jeg!!! 😖
Ungerne skal da selvfølgelig være her og de skal da også kunne rende op og ned 10 gange på en eftermiddag. Ingen fejl på det, men for fanden. Viceværten er her kun i weekenden og vi betaler 60K til ham om året over huslejen.
Ifølge lejekontrakten er der "adgang til vaskeri". Min bare. Der er 11 lejemål og én vaskemaskine og 8 tøjsnore!!!! Kald det vaskeri en gang til.
Der er fodkoldt som ind i helvede. Fordi der er sat en kævle i klemme i kælderdøren, fordi den er defekt, så den låser, hvis man lukker den og det kan da ikke være meningen at børn der leger i gården skal være nøglebørn. NEJ, men døren skal sgu da laves.
Der er mange andre ting, der er lige så himmelråbende, men de genere de andre mere end de generer mig, eksempelvis at folk rejser uden at tage deres parabol ned. Det ligner lort. Der er intet kabel inde, så vil man se TV må man selv sørge for det. Det er immervækk en udgift der skal lægges oven i lejen. Ydermere viser det sig så at eneste mulighed er Trio fra TDC - flot!!! NOT.
Og hvad koster det nu om dage at være autoriseret slumstormer? Såmænd 5.500 for 90 m2 i yderkanten af en provinsby!!! Gider du???
Jeg vil bo her, fordi jeg har 200 meter på arbejde, men for helvede da.....
tilføjet af

Taber!

jeg bor i et hus, 500 m fra mit arbejde i provinsen ( midtjylland ), hvor jeg betaler ca. 4.500,- om måneden i afdrag på et 10-års-lån, dvs. reel "husleje" ca 800 om måneden.
Gud fader hvor er man da bare småtbegavet og dum, hvis man ikke kan finde ud af at spille sine kort bedre end at sidde i en proletar-lejlighed og sidde og ynke og klynke over at man skal betale det hvide ud af øjnene for ikke at få nogetsomhelst til gengæld!
Ynkelige skvat!
Kom dog ind i kampen!
Tænk dig dog om ( hvis du da kan )!
tilføjet af

Og prisen for det hus?

For ikke at tale om standen. Jo jo, jeg ved godt du kan få hus i Tvede og Østertørslev til de penge, men hvem fuck vil bo dér. Husene er også derefter, og hvis du sidder og gokke i et af dem, skal du da vist ikke kalde nogen for taber... dOh😃😃😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.