33tilføjet af

Israel viser sit ansigt

I forbindelse med rømningen af Gaza-striben er der nu atter sket mord på Palæstinensere.
Kan vel kun være et forsøg på at få drejet opmærksomheden væk fra rømningen og over på "yndlingsfjenden", men er det ikke tankevækkende at Jøderne under pres er mindst lige så fanatiske, voldelige og desperate som Palæstinenserne??
Ingen af de to parter har efter min mening nogen grund til at føle sig bedre. De har begge parter lavet masser af afskyelige handlinger, og desværre fortsætter det nok i lang tid endnu.
Venligst
kapanui
tilføjet af

Du har ret

Du har fuldstændig ret. Sådan ville, tror jeg, alle mennesker reagere. Men indtil nu har man bare kastet dårligt lys over palæstinensere. De forsvarede bare sig selv og deres ejendomme.
Det har intet med religion at gøre
tilføjet af

Jøderne ud ag Gaza.

Det er jøderne der har taget landet fra Palestina.
Det er fint de skal smides ud derfra,så kan de få deres egen medicin af mærke.Ingen medlidenhed med jøderne,for de er kendt for at rage til sig.De ville også have Sinia halvøen,med blev smidt ud af Ægypten,og nu skal de smides ud af Gaza.Det er jødernes skyld vi har alle disse Palistinenser rendende herop i landet,så nu er det da at håbe,at de fleste rejser hjem igen.
tilføjet af

En enkelt sindsyg tak.

Så vidt jeg er orienteret var det en sindsyg enkelt person, der der på eget initiativ, foretog den sindsyge handling at nedskyde de omtalte palæstinensere. Dette bør dog ikke sætte det, fra Israelsk side gode initiativ i skyggen, som rømningen af Gaza er.Man kan i øvrigt hverken klandre det Palæstinensiske eller det Israelske folk for handlinger foretaget af privat personer. Se hellere på det positive i udviklingen, og glæd jer over at der endelig sker noget.
Mvh Terningemanden
tilføjet af

næhh

"men er det ikke tankevækkende at Jøderne under pres er mindst lige så fanatiske, voldelige og desperate som Palæstinenserne??"
Næh det er en naturlig reaktion - øje for øje
"Ingen af de to parter har efter min mening nogen grund til at føle sig bedre. De har begge parter lavet masser af afskyelige handlinger, og desværre fortsætter det nok i lang tid endnu."
Enig
tilføjet af

Har du

læst bogen - terningemanden❓- kanon god bog.
tilføjet af

Generaliseret :-)

Du plejer da ellers at se mere nuanceret på tingene, gør du ikke ?
Jeg har prøvet at sætte mig ind i situationen:
En jøde tager tre palæstinensere med op at køre i sin bil. De småsnakker lidt.
De kommer til en jødisk kontrolpost. Jøden stiger ud og snakker med vagten. Pludselig trækker han en kniv, tvinger vagten til at aflevere sin pistol, og går hen og skyder de tre palæstinensere.
Hvordan kan man bruge det til at generalisere over et folk❓ - jøder / palæstinensere
Muslimer er ikke nævnt her, men der generaliseres lige så vildt fra enkeltpersoner til hele religionen.
For mig at se er det så langt ude, at det kun kan sammenlignes med andre terrorister. Og at begrunde deres handlinger med religion - ja efter min opfattelse er det HELT ude i hampen. Det er simpelthen kriminelt og psykopatisk. - Men altså som enkeltpersoner eller lille fanatisk, selv-hjernevaskende gruppe.
tilføjet af

Tak er kun et fattigt ord.

Tillader mig at takke for, at du lige får sat de historiske rammer i perspektivt. Altid rart når en så historisk velfunderet person, føler trang til at overøse os andre med sine guldkorn.
Mvh Terningemanden
tilføjet af

No. 1

Yes en af de morsomste bøger længe.
Mvh Terningemanden
tilføjet af

Ja det er da kloge-Åge

at skrive, at Ægypten smed Isreal ud af Sinai, og at de bliver smidt ud af Gaza.
Begge dele er jo sket frivilligt, som led i en langsommelig og skrøbelig fredsproces. Så det er da flot at bruge udtrykket "smidt ud".
tilføjet af

Ja da

jeg kluk grinede mens jeg læste den - konen troede det var slået klik.
Fik du også lyst til at prøve det - altså lade terningerne styre dit liv, bare for en kort periode?
tilføjet af

Ufatteligt vrøvl!

Dit utrolige vrøvl passer fint ind i den hæderkronede Göbbels strategi for skabelse af propagandistiske sandheder, som så kan bruges til at drive det allerede planlagte folkemord videre fremad med "vandtætte" argumenter om at "fjenden" jo har vist sit sande ansigt ved (endelig) at gøre mod andre hvad der har været gjort mod ham selv i årtier.
Det dybt perverse i din holdning understreger blot hvad det er for intelligenser Israel og jøderne er oppe imod, når manden på gulvet skal ytre sig om nogen han ikke har en kinamands chance for at forstå.
I over 50 år har filistrene myrdet løs på jøderne med omverdenens accept. Nu er der endelig een, som skyder tilbage med samme frustration - og VUPS, så er hele Israel dømt for "folkemord"!!!
"Palæstinenserne" har drevet deres perverse selvmordstaktik så langt, at det af UN er betegnet som forbrydelse mod menneskeheden.
Al den terror vi ser i verden i dag er udsprunget af dette "folks" mangel på vilje og evne til at klare deres egne problemer.
At en enkelt, kriminel israeler myrder nogle arabere er nærmest latterligt, al den stund at 15-20.000 israelere er direkte berørt af den terror de har været udsat for bare de sidste 3 år.
Lad dem endelig også få et par busbomber i Gaza, det kunne være interessant at se hvad de vil sige til at få lidt af deres egen medicin tilbage...
tilføjet af

Terningerne er kastet....

Ja da og dele af min tilværelse har da været styret af terningerne de sidste 5 år. Dog kun småting uden vital betydning, og gerne relateret til fritid og hobby.Men morsomt er det.
Mvh Terningemanden
tilføjet af

Ugudelig ignorance

Både muslimer og jøder tror på Gud og derfor er det meget mærkeligt, at de bryder Hans bud om at man ikke må slå ihjel og endnu værre at de glemmer alt om næstekærlighed. Ingen af dem bør kræve retten til et stykke jord. De tror jo alle på at Gud er skaberen af os og af jorden. Ergo tilhører jorden Gud og ikke mennesket. Det lyder måske for nogle naivt at sige, at de jo bare kan dele og leve sammen i fred. Og eksperter på området, historikere og andre kloge hoveder vil sige, at så enkelt er det ikke.Men, spørgsmålet er om ikke det er nemmere at leve sammen fredeligt end at fortsætte denne 38 årige gamle konflikt.
tilføjet af

du ved ikke hvad du taler om

Er der nogen der er svinske så er det fandeme jøderne så klap i....
tilføjet af

Jøder er ikke svinske

tværtimod er de meget renlige. De får faktisk skåret forhuden af som små for at hjælpe på hygiejnen.
Nej - er der nogen, der er svinske er det ikke jøderne, men måske jyderne. Jeg har i hvert fald oplevet nogle jyder, der lugter af armsved
tilføjet af

Kort hukommelse

Hvorfor tror du at Sharon kaldes slagteren???
Er det allerede glemt❓- Myrderierne i flygtningelejrene??
Israelerne er uhyggeligt effektive til at dræbe med overbældende millitært maskineri bag sig.
Israelsk efterretningstjeneste har også beskæftiget sig med snigmord og forgiftning af modstandere.
Missilangreb mod modstandere fra en helikopter langt fra, kan vel heller ikke være bedre end end en desperat selvmorders bombeangreb.
tilføjet af

"Alea jacta est"

Pas nu på at det ikke tager overhånd og bliver en besættelse!
*GGGG*
Undervurder ikke din egen vilje og dømmekraft og evnen til at påvirke virkeligheden gennem bevidst indsats.
Venligst
kapanui
tilføjet af

Er den eneste du tør at udtale dig om

Jøde?
Det var ikke svin..det er "griske"..griser..det i er...med penge..
tilføjet af

sæt dig ind i situationen

disse jøder har brugt 40 år af deres liv på at bygge en tilværelse op på SAND. bygget/gravet brønde, med flittighed i deres ansigts sved lavet et lille bitte område med haver, palmer, grøntsager, geder og køer, små plantager med kunstvanding - MUSLIMERNE kunne gøre nøjagtigt det samme lige ved siden af, hvis de gad - men de sidder bare på deres flade og mener de er guds udvalgte og at alle andre skal brødføde dem - hvad sker der nu når jøderne er væk??? - jov disse såkaldte bosættelser forsvinder og sandet tager over igen og alle enfoldige danskere kan fortsætte med at bekræfte hinanden i at jøderne er aggressoren og araberne kan fortsat sidde på deres flade og vente på de villige venstreorienterede danske journalister og fotografer skal komme og lave fremragende reportager fra de "såkaldte" flygtningelejre. - der er ingen der mere tænker på at jøderne i 1949 af verdenssamfundet blev tildelt en flække sand ved middelhavets bred. - denne flække magtede de at forandre til en edens have ved hjælp af kipputzer o.s.v. - hårdt arbejde - det er selvfølgelig en stooor torn i øjet på de lande som er naboer, og som pludselig mener at dette mindre paradis tilhører dem!! Dette lille land Israel består af under en fyrretyvende del af det samlede Arabien, og hvad vil araberne have: MERE LAND, ELLER RETTERE SAND!! for det er hvad Israel igen bliver til hvis det lykkes araberne at smide jøderne i havet, som de så inderligt kæmper for. - har man glemt de mange direkte frontale kampvognsans/luftangreb på Israel efter 1949??? eller er det mere behageligt at fortrænge disse.
der er i hvert fald een og anden lidt mere oplyst som inderligt håber at jøderne har kraft og magt til at forsvare deres lille have, og så kunne man håbe at araberne ville tage ved lære af jødernes eksempel og indse at uden hårdt arbejde kommer man ingen vegne i deres område. så længe de ikke fatter det, kommer de ikke videre end til det uvirksomme tiggerstadium, som vi ser dem i, i så mange andre områder!!
denvidende
tilføjet af

du er lidt langt ude

hej.
Ja de fik en stimmel jord, der blev taget fra andre, og så har de fået et enorm økonomisk støtte fra USA, derfor har de kunnet gøre dett, og samtidig har de sat sig på vandet, så lade være med den der, det er er bundt tyveknægte / der stjæler alt det de andre skulle have godt af til selv brødføde sig selv.
Nej jøderne er et lille unsegeligt folk , der ikke ville eksister,( og det gjorde egentlig heller ikke noget ) hvis ikke de blev holdt i hånden af den anden stat USA der jo bygger deres land på et af de største folkemord , nemlig det på indianerne, nej du, det er lande der kalder det demokrati at slagte andre
O
tilføjet af

Arbejde

Muslimen, som kalder sig Ole, er uvidende. Israelerne har ved hjælp af hårdt arbejde opbygget et demokratisk og et rigt land. Jøderne er blevet angrebet flere gange af de muslimske fascister og er blevet slået militært hver gang. Israel er på vej ud af Gaza, og det er fornuftigt.
Og i den forbindelse mangler den danske stat at få hjemsendt de mange økonomiske muslimske flygtninge fra Melleøsten tilbage til f.eks Gaza og Irak, eller hvor de kom fra.
tilføjet af

Noget i den stil ?

Skal man lige starte med at undskylde alle de der grimme sociologiske fænomener, så som negerslaveriet og selvfølgelig den illegale nazisme og det den som politisk organisation gjorde mod medmennesker og undskylde apartheiten og raceforskelsbehandlingen og kvindeundertrykkelsen og fascismen UNDSKYLD

Med hensyn til Palæstina er der heldigvis en INTERNATIONAL LOVGIVNING SOM SIKRER PALÆSTINENSERNES RETTIGHEDER og forpligtigelser, hvadenten de er arabere eller efterkommere af de gamle grækere eller dem der byggede Jeriko for 10 000 år siden
Med hensyn til besættelsesmagten og dens kolonialister er der heldigvis en INTERNATIONAL LOVGIVNING SOM SIKRER PALÆSTINENSERNES RETTIGHEDER og forpligtigelser i forhold til besættelsesmagten og kolonialister
tilføjet af

Hva v de ha ?

og hvad vil de arabiske folk have: I FN har de i de seneste 50 år krævet respekt for lovgivningen, den internationale lovgivning !!
tilføjet af

Tåber uden grænser........

Lille ole
Er det ikke smukt, at leve i et demokratisk samfund, hvor ens små tåbeligheder kan blive offentlig gjort, kvit og frit til stor moro for os andre.
Mvh Terningemanden
tilføjet af

Check på vej...............

Lille Ole Et
Som vanligt har de ikke lavet deres hjemme arbejde ordentligt, eller også har de misforstået emnet.
Derfor er det os en stor glæde at kunne meddele dem, at de på baggrund af deres overordentligt ringe ansøgning, er blevet fundet værdig til at få deres skole penge retur. Såfremt de skulle have ønsker om at fortsætte deres uddannelse, vil vi herfra tillade os at anbefale dem et privat kursus i støvle pudsning og støvle tramp.
PS. Uddannelses stedet er fortiden beliggende i Greve, og kursets navn er. Es ist so geil
Mvh Terningemanden
tilføjet af

israel

godt argument
tilføjet af

ja på vej

ja det er rigtigt de erude af gaza! men Isral er et forgældet land og har ikke penge til de der besættelserde har gjort, tag den støtte fra dem de modtager fra USA så er de jo i bund og grund et ynkeligt folkefærd der lever på nas , med det er jo ikke noget nyt / med jøder!!!! og hvorfor er der ALTID problemer med jøderne?? , så der nå jo være noget om snakken med at de er ilde set over alt:
Der siges jo at den gang de gik i ørkenen i 40 dage og nætter, var fordi en havde tabt en tyver. Smil
Nej det er rendyrket nazisme lige efter bogen det de fretager sig med de stålne områder
Ole
tilføjet af

svar.

Jeg kan forstå på dit svar at det er sjældent du har en sekser men de findes nok ikke på DINE terninger/ SMIL
Ole'
tilføjet af

Bette ven

Jamen bette ven
Som du dog taget på vej, men det gør man jo altid når man føler sig lidt ??? ,
Er det kursus du selv har tilrettelagt eller deltaget i, nå det er også ligemeget, din mening er så ligegyldig
OLe
tilføjet af

Surt opstød..................

Lille 0le et
Godt gået 0le med vanlig elegance er det lykkedes dig at frembringe et lille surt opstød.
Mvh. Terningemanden
tilføjet af

Atter en ægte Idiole..........

Lille Idi0le
Du har skam så evigt ret, Terningemanden får i modsætning til andre ikke sin sex her. Men der er vidst ikke nogen tvivl om at du nyder dit lille surrogat, og selv om det måske på os andre virker lidt ynkeligt, at lille Idi0le nyder at sidde med svastika godt oppe i røven og hamre på tangenterne, så vil jeg til stadighed mene at et svastika i røven er bedre en et på trøjen.
Mvh. Terningemanden
tilføjet af

svar.

Jamen Terning, så forstår jeg bedre dine svar herinde,-- når det ikke er dig selv der styre det,-- jeg menerden måde du svare på, men ok du må vel en dag få en eller to seksere, hvis de findes på din terning ??!!men bliv du bare ved du kan jo kun blive klogere, er du jøde ?? så er sekseren nok sparet væk / Smil
tilføjet af

kun forhud ,, DESVÆRRE

Det er da ærgerligt at det kun er forhuden, jeg ville foretrække det hele, så kan de ikke formere sig mere og lave mere ondskab
O
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.