3tilføjet af

Fitness kikser

Er det kun for mig eller hva'?
Jeg kæmper og kæmper ofte med håndvægte og armbøjninger og laver mave og rygøvelser, men ligemeget hvad man gør, bliver maven ikke strammere, og musklerne på armene bliver ikke en 1/1000 milimeter større... Man mister jo lysten til at blive smart, hvis det skal tage flere år. Er der gode fif, uden man skal være på stoffer eller den jungle med sund mad, rigtig søvn, energidrik, protein osv.
: )
tilføjet af

regelmæssigt

Du skriver at du ofte kæmper med motionsredskaberne. Det dur ikke. Skift ofte ud med regelmæssigt, dvs efter et fast program. Et program som langsomt og sikkert sørger for at træningsindsatsen øges i takt med at formen forbedres. Først herefter kan du regne med synlige resultater. (-og derfor gider jeg heller ikke selv det med vægte, men foretrækker løbetræning :-))
tilføjet af

ikke andet end at f

ikke andet end at fortsætte sit arbejde:-)
tilføjet af

Mad hører med

Jeg forstår ikke helt at du skriver du ikke gider den jungle med sund mad. Du dyrker da vel motion for at være sund og have det godt med dig selv gør du ikke? Så hører maden da med. Et lille tip, du kan ikke forøge din muskelmasse med mindre du indtager proteiner i din kost. Det får du især fra kød, bønner og havregryn.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.