2tilføjet af

Tour'en.... tsk tsk tv2 tsk tsk

Nogle af dem man regnede med i årets tour er ikke med, men det kan jeg godt leve med... Nu vil andre træde til og kampen er mere lige nu..
Hvad der dog gør at jeg ikke får set så meget tour er simpelthen manglen på 2 gange Jørgen/Jørn... Leth og Mader!!! Jeg savner de to tosser og levemænd der gjorde touren værd at se og høre på!!
Alt ære og respekt for de nuværende kommentatorer, men der mangler noget humor, noget info om byerne de kører igennem, anekdoter osv... Det er kun selve løbet der er i fokus med de to nuværende kommentatorer, men jeg er af den opfattelse at touren er mere end det...
tilføjet af

Enig. Før følte man mere man var der selv

pga. deres levende måde at beskrive løbet og stederne de kørte igennem.
Når det blev lidt kedeligt at se på, var de gode til at komme med en eller anden historie fra touren i 1961 eller fortælle om den fine ost de har lavet siden kongen red forbi i 1321 af mælk fra køer der spiser verdens fineste græs.
Maders kommentarer var også i særklasse. Udtryk som "den brune muskel" "læderansigt" "gode ben" m.m. var med til at gøre det lidt underholdende.
Det er ikke helt det samme mere.
Men jeg synes dog nogle gange det er spændende nok at høre Rolf Sørensen, fordi han jo trods alt ved hvordan det er at sidde der selv.
Cykelfanatikere er sikkert lodret uenige. De synes sikker at Mader og Leth var nogle gamle hø-nisser og at det er meget mere prof og sportsligt nu.
tilføjet af

yepper

Touren er underholdning. Eller skulle forestille at være det.
Rolf vil helst tale om "uhhh, det har JEG også prøvet" - Al respekt, men han er mere fagmand end underholder.
Dennis og Thomas er gode nok. Men de har ikke den samme livserfaring, som Mader og Leth. Det er ikke deres skyld. Men det ER altså ikke det samme med de unge.
Blot fordi man har dusket en ung negerpige kan man pludselig ikke bruges længere. SUK !! De hystader, der i sin tid hyrede Mader og Leth står selv for langt mere moralsk anstødelige ting. Som for eks. politisk korrekthed/underdanighed for samfundets virklighedsfornægtere.
Men drenge, let's face it. Touren og cykelsporten i al almindelighed er befængt med tyve og svindlere.
Det er ikke nogen seværdig begivenhed længere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.