5tilføjet af

intelligente farttavler

I England findes M42, som er en af Englands større motorveje. Denne vejstrækning bliver ofte brugt til test af nyt udstyr til trafikkontrol.
I øjeblikket testes nye farttavler, som ikke alene viser din hastighed, men også din nummerplade. Tavlerne virker, da ca. halvdelen af alle trafikanter nedsætter hastigheden når en sådan tavle er i nærheden og de kan se deres nummerplade. link> http://www.engadget.com/2006/09/05/smart-speeding-sign-flashes-your-license-plate-number/
tilføjet af

Om 5 år...

... styrer satellitterne bilerne, så er farten og hastigheden fastlagt ganske nøje. Køretøjerne får fjernet ratet og pedalerne, men forsynes i stedet med en computer, hvor man kan taste destinationen ind, læne sig tilbage og læse dagens avis, tage sig en lur eller se TV.
tilføjet af

flot

der er da ikke nogen der får mig til at køre i sån en bil som jeg ikke selv er herre over. det med satellitten skal nok blive til noget her i dk.
men det andet det tror jeg nu ikk kommer til danmark hmm måske om 20 år. det skal jo først prøves af i japan osv i mange år
tilføjet af

fart kontrol

tilsyneladende er det sådan noget som skal til før folk holder farten nede. så det er da et udmærket tiltag.
men før eller siden tror jeg det bliver hverdag og så er folk ligeglad med det igen, men okay, så er der nok opfundet en ny smart dingenot som får folk til at slappe lidt af med speederen.
mh Jacob
tilføjet af

tror jeg ikke

vil heller ikke bryde mig om ikke at have kontrollen over bilen. om ikke andet så i hvert fald et slags nød udstyr hvis computeren brænder sammen..
angående satelit udstyret tror jeg nærmere det vil måle ens fart og på den måde kunne man få en bøde frem for at bestemme ens fart.
der er jo mange ting man skal tage højde for når man køre som en satelit ikke vil kunne se/måle eller hvad de nu gør.
mh Jacob
tilføjet af

cool ide...

gu ved hvad de koster? og om de registrere fart og nr.plade....for så skal de sku nok være effektive.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.