26tilføjet af

Indvandrerkriminalitet

http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=202331
Så kan vi måske blive fri for Pia & Co. og deres ubegrundede tilsvining af indvandrere. Gaderne bliver ikke hærget af mordlystne bander af indvandrere, der kun venter på at slå os ihjel mens vi sover. Fat det!
tilføjet af

ok ok ok

men hvad så med de 4 perkere der voldtog en 17 årig dansk pige sidste torsdag nat
og den perker der voldtog en dansk pige i weekenden
?????????
??
?
Vi LÅSER alle døre om det så er i bilen imens vi køre.
(fik en brosten igennem bilruden af perkerbørn sidste sommer)
Laila Eriksen
tilføjet af

Kriminelle indvandrere

Det du har fundet frem der ændrer jo ikke på det faktum at indvandrere er 8-10 gange så kriminelle som danskere. Prøv bare at se på fordelingen i fængslerne hvor indvandrere er alvorligt overrepræsenteret. Jeg kan slet ikke se hvad vi skal med kriminelle indvandrere. De skal bare sendes hjem, hvorfor brødføde på dem og ofre dyre fængselskroner derpå. Det samme er selvfølgelig tilfældet med danskere som er buret inde i udlandet, de skal naturligvis også tilbage til det land hvor de er statsborgere.
Men tillykke med dit æresmedlemsskab af Radikale "anonym", vi ser frem til at jeres tilbageværende medlemmer af Folketinget møder op med taleban-skæg og burka.
tilføjet af

STUPIDITET

Er da vist dit mest fremherskende træk, hva'?
Udlændinge ikke mere kriminelle"Udlændinge er ikke mere kriminelle end resten befolkningen, hvis man tager i betragtning, at de er dårligere uddannet, har ringere jobs og tjener mindre."
Man sammenligner dem med den danske pøbel ser jeg.
Så vis mig venligst, hvor følgende fremgår: At danskere fra samme sociale stand begår gruppevoldtægter, overfalder invalide uden årsag, har hele organiserede industrier med skatteunddragelse som speciale - f eks. rengøringsmafia og Grønttorvet i Kbh; Begge dele har været vist som dokumentar i TV. Laver fup hos telefonselskaber og ringer for 100.000 kr på en weekend (samme kilde som før, plus div. dagblade), sælger narko, alfonseri og røverier af forskellig karaktèr.
Det viser en undersøgelse fra Danmarks Statistik, som justitsminister Lene Espersen henviser til i et svar til Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti.
"Lene Espersen mener ikke, at der er brug for en undersøgelse af indvandrerkriminalitet."
Nej, det gør hun sikkert ikke.
Der er jo også noget, der hedder politisk korrekthed og den offentlige mening.
"Tallene fra Danmarks Statistik viser, at udenlandske mænd kun et lidt mere kriminelle end befolkningen som helhed, mens indvandrerkvinderne ligger på linje med danske kvinder." LIDT mere...
Nu er det pludselig forandret. Før stod der: Udlændinge er ikke mere kriminelle end resten befolkningen, hvis man tager i betragtning, at .....
Måske du skulle overveje validiteten af den undersøgelse, for den er da på ingen måde objektiv.
Fat DÈT:
ACE
tilføjet af

Der er alt for meget kriminalitet.

Fat det nu anonym. du kan jo se noget i dit fjernsyn , og læse internet aviserne. Du er vel ikke overbevist alligevel , det er der ikke noget at gøre ved.
tilføjet af

Bær over...

Bær over - måske den er udviklingshæmmet og/eller er blevet tabt som spæd... Som en eller anden vis person engang har sagt: Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.
Fat mod, selvom det kan synes svært.
ACE
tilføjet af

Men grunden er jo den sociale baggrund!!!!!!

Jamen, det modbeviser dog det som mange af de idioter herinde siger: at det er islam der er grunden!!!
Hvis indvandre/flygtninge ville vokse op i gode vilkår ville problemet måske ikke være så stort! De bliver for f... nødt til at bo et sted, og det ender desværre med at de bor sammen med mindre socialt velfungerende DANSKERE!!
tilføjet af

Multi...

Multikausalitet... mange sammenfaldende elementer gør sig gældende...
Asiatere bor de samme steder - hvad gør det ved din hypotese?
ACE
tilføjet af

du har vist misforstået mig...

Det er ikke fordi de bor sammen... Det er pga. at kriminalitet ofte er samlet omkring såkaldte sociale boliger, hvor der også bor danskere! Problemet er ikke deres kulturelle baggrund men sociale baggrund..
Got it?
tilføjet af

fat hat

I 2002 var 47% af alle ungdomsforbrydelser begået af PERKERE, statestikker viser 40% af alle voldtægter bliver begået af PERKERE.
Begge disse begrundelser er noget jeg har set i tv, og som eftersigende skulle stamme fra politiets statestikker. Ud fra det kan vi drage en konklusion som siger, at de er mange gange mere kriminelle end os, taget i betragtning at vi er mange flere.
Indvandre får penge i hoved og i røv, og de takker os ved at overfalde os, og voldtage vores danske piger. Nej tak du, smid alle dem som er kriminelle ud, det er for dyrt for Danmark at have dem. Det skal siges jeg har intet imod indvandre pga. farve, accent, sprog, religion osv. jeg noget imod mange af dem, fordi de er langt mere kriminelle!
tilføjet af

Jep jep.

Jeg er helt med - det var jeg også før.
Men stadigvæk - asiatere bor samme steder ofte,i samme ghettoer, hvilket skyder en pil gennem din hypotese.
Så stadigvæk kan islam godt være den udløsende faktor, der gør forskellen i adfærden mellem de to minoritetsgrupper.
Ace
tilføjet af

Spade

I 2002 var 0% af alle ungdomsforbrydelser begået af PERKERE, statestikkerne viser 0% af alle voldtægter bliver begået af PERKERE.
Fordi der ikke noget, der hedder perkere i politiets statestikker.
tilføjet af

Anonym din båtnakke

90 % af alt dem kriminalitet det bliver begået i Danmark er begået af perker/ Dadelplukker. de skulle edder skideme sendes hjem hele bundtet, sådanne en flok nasserøve. Bare ud med lortet
tilføjet af

Ikke stupidt.

Det er en simpel vægtning af statistikken.
Hvis man sammenligner en indvandre og en dansker med samme type uddannelse, samme type job og samme indkomststørrelse. Ja, så er chancen lige stor for, at de er kriminelle.
Hvis man ikke tager de faktorer med i beregningen med. Ja, så er indvandre mænd kun lidt mere kriminelle end befolkningen som helhed.
Hvad kan man så lære af det? Jo, at det er dårlig uddannelse, har ringe jobs og lave indkomster, der gør folk kriminelle og ikke kulturel baggrund. – Eller der er i hvert fald en støre chance for, at samfundets dårligst stillede bliver opdaget. (Man kan jo kun lave den slags statistik på, dem der bliver opdaget.)
tilføjet af

Spade 2.del

I 2002 var 0% af alle ungdomsforbrydelser begået af båtnakker, statistikkerne viser 0% af alle voldtægter bliver begået af båtnakker.
Fordi der ikke noget, der hedder båtnakker i politiets statistikker.
tilføjet af

Naivitet!

Det er da måske rigtigt nok... Hvis man tager dit og dat i betragtning. Men hvorfor gør man overhovedet det? Det svarer til, at de indvandrere og 2./3. generationsindvandere med lav, dårlig eller ingen uddannelse IKKE er medregnet! Så hvad skal vi bruge en sådan artikel til!?
tilføjet af

Nej, logik

Det er en simpel vægtning af statistikken.
Hvis man sammenligner en indvandre og en dansker med samme type uddannelse, samme type job og samme indkomststørrelse. Ja, så er chancen lige stor for, at de er kriminelle.
Hvis man ikke tager de faktorer med i beregningen med. Ja, så er indvandre mænd kun lidt mere kriminelle end befolkningen som helhed.
Hvad kan man så lære af det? Jo, at det er dårlig uddannelse, ringe jobs og lave indkomster, der gør folk kriminelle og ikke kulturel baggrund. – Eller der er i hvert fald en støre chance for, at samfundets dårligst stillede bliver opdaget. (Man kan jo kun lave den slags statistik på, dem der bliver opdaget.)
.....
tilføjet af

Utroligt

At man skal gentage sig selv.... Selvom man har en dårlig social baggrund, er der STADIGVÆK en overvejende del, der er kriminelle OG muslimer samtidig... Læg mærke til det sindrige bindeord og...
ACE
tilføjet af

Dum undskyldning for muslimernes kriminalitet

Hvis man sammenligner en indvandrer og en dansker med samme type uddannelse, samme type job og samme indkomststørrelse. Ja, så er chancen lige stor for, at de er kriminelle.
Nu er problemet jo bare, at indvandrede muslimer har deres lave sociale position på grund af deres kulturelle baggrund og ikke kan integreres i et civiliseret samfund.
og så er vi jo lige vidt
tilføjet af

UTRORLIGT

Jeg har lige forklaret dig undersøgelsens validitet og objektivt.
Og så kommer du og påstår, at der er en sammenhæng imellem religiøs baggrund og kriminalitet. Hvor har du dog den undersøgelse fra.
”ACE’s egne fordomme” ?
tilføjet af

Dig, der er dum

Der kommer da ikke flere gode jobs, bedre lønninger eller flere uddannelse pladser af at indvandre bliver mindre muslimske.
Indvandre har til alle tider fået de dårligste jobs.
Men man kan jo bare pisse på folk og så bagefter sige, at de lugter.
tilføjet af

Luk øjnene op, mand

Hvorfor er alle brancher indvandrerne rører ved gennemkriminelle?
Hvorfor er der udbredt svindel i restaurationer, kiosker, grønthandlere o.s.v, er de sociale tabere???
Sandheden er at muslimerne foragter os på grund af deres religion.Sandheden er at muslimerne ikke vil og kan integreres i et civiliseret samfund.jeg regner ikke dig med til det civiliserede samfund.
tilføjet af

'Lunabaluna'

.
Mærkeligt, dem der slår folk ned på gaden eller gør sig bemærket andet sted! De har altid Adidas sko og andet mærkevaretøj på når de bliver beskrevet, og de kører i en BMW eller en anden stor bil. Det passer ikke rigtig sammen med fattigdom.
Jeg kender en del voksne gifte mænd, de tager ned til Tyskland ca. tre gange om ugen for at stjæle på færgerne over. Cigaretter spiritus parfume m.m. som de så sælger.

.
tilføjet af

'Fedtmule'

.

fedtmule jeg holder med ACE der sidder masser af danske familier med mindre penge til rådighed, og de er altså ikke kriminelle. Man bliver ikke kriminel fordi man ikke har råd til at købe en BMW! Bliver man også voldelig når man ikke har så mange penge? Og dem der har penge stjæler jo også!

.
tilføjet af

Jeg ved ikke hvor du læser det...

Det vil jeg da gerne vide...
tilføjet af

Kære lille ven

Prøv at stave dig igennem artiklen og læs evt. andetsteds den tilgrundliggende kilde til artiklen.
Der står ingen steder at der ikke findes kriminelle indvandrere, der står blot en undskyldning for HVORFOR de er kriminelle!
Himmelvid forskel!
Hvis du undlader at barbere alle undtagelserne fra statistikken vil du også kunne se at indvandrere er stærkt overrepræsenteret i det kriminelle miljø, men med udgangspunkt i deres sociale status m.m. så er de skåret bort fra undersøgelsen!
Det er nemlig så sjovt, når nogle begynder at bearbejde statistisk materiale, man kan altid få en masse andet end de tørre, kontante fakta ud af det.
Havde man eksempelvis ved opgørelsen af hvor mange jøder nazisterne udryddede under 2. verdenskrig undladt at medtage alle dem med jødiskklingende efternavn, ja så havde de ikke slået ret mange jøder i hjel!
Havde man undladt at medtage alle med med Tutsi-baggrund, der blev dræbt i borgerkrigen i Rwanda, så var man ikke noget op på 800.000 dræbte (tutsier).
Se man kan altså indføre parametre der udelader en hel del af fakta!
Sjovt ikke sandt?
tilføjet af

CONFIDENTIAL

Fuck jer man....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.