14tilføjet af

Rousing VVS - elendig service og ekstra regning

Jeg kan på det kraftigste fraråde at gøre forretning med firmaet Rousing VVS, som jeg har haft den tvivlsomme fornøjelse at stifte bekendtskab med ifb. en større badeværelsesombygning.
Det her gik galt:
1) Projektet blev måneder forsinket.
2) I alt 5 forskellige medarbejdere lavede arbejdet. Gang på gang måtte jeg fortælle hvad der skulle laves, fordi de ikke anede hvad projektet handlede om og desuden ikke var orienteret om tidligere aftaler.
3) Faldstammen blev sat ulovlig/forkert på, hvilket jeg heldigvis selv opdagede inden der blev støbt gulv.
4) Gentagne gange manglede medarbejderne korrekt værktøj/materialer fordi de ikke var orienteret om hvad de skulle lave.
5) Vores indbygningsarmatur blev sat for langt ind i væggen, og måtte således "forlænges". Vi fik ekstra regningen på et såkaldt "forlængersæt" til cirka 2500 kr. plus montering selvom vi fik mundtlig lovning på at Rousing VVS ville dække materialepris og ekstra timeforbrug.
6) Den endelige faktura blev cirka 20% højere end det oprindelige tilbud.
7) Min kæreste blev "svinet til" over telefon da hun ringede for at reklamere over den høje faktura.
8) Jeg blev øjeblikkeligt truet med inkasso af ejeren da jeg reklamerede over den høje faktura. Han opførte sig øvrigt aldeles modbydeligt og arrogant.
Hold jer væk fra Rousing VVS. Jeg håber at dette indlæg kan hindre at andre får samme dårlige oplevelse.
tilføjet af

Sådan en amatør!!

Øv, hvor det pisse-ærgeligt at sådan en karl skal være med til at ødelægge branchens, i forvejen blakkede, ry......
Du kan nok ikke bruge dette til ret meget nu, men fremover skal du sørge for at din kommende VVS'er - for det første er organiseret i Tekniq - (Dansk VVS installatørforening) og at han også er i http://mm.di.dk/Fordele/VVS+garantiordning.htm
Klag din sag - hvis han ikke får 'et hak i tuden', lærer han ikke at stoppe den slags plattenslager-arbejde.....
Vh. en anden VVS'er... 😕
tilføjet af

Den er vist gal mange steder

Det er vist ikke noget nyt med danske håndværkere,der er en flok plattenslagere og tilmed er de ubehøvlede hvis det ikke går efter deres hoved..
Har en søster der på 11 måned kæmper med at få sine penge tilbage fra en Tømrer i Kastrup(Hvis han var tømrer en vis RENE)) som er stukket af med 55.000 kr for en gang amatør arbejde der hverken blev hel eller halv fuldendt,han påstår overfor advokat at alle pengene er brugt til materialer(træet har højst kostet 2500.00 så hvor de resterende penge er henne ved vist ingen.
Og med dagens advokater og retsvæsen kan denne sag trække ud i langdrag,alt imens huset står og bliver ødelagt af vand.
Jeg har for at afbøde de værste skader været derovre og hjælpe med at dække af og rette tag gavle op som var pilskæve,bagved var rustne søm som bare bøjet ind i det gamle med det resultat at alt træværk omkring huset står og bølger som havet i soldis,selvom træet i spærene også var rådent han han bare banket de nye ovenpå med det resultet da jeg ville skrue gavlene ned igen for at rette dem og ,trak jeg ganske let i den og det hele faldt ned,2 sorteringstræ er der købt ind til projektet,og manden mødte når det passe ham, selvom det var blevet lovet færdig på 14 dage....
så nu kører sagen ved advoket og domstole,og hvem ved hvornår det får sin afslutning.
Se jer godt for og få alt på skrift,selvom det i denne her sag ikke hjalp meget,ligger aftalen og prisen dog for den kommende retsag...
Så gør det selv og lad de svindlere til håndværkere være..
tilføjet af

Gå ind og fortæl din historie og giv dem en rating på omdoemme.dk...

Jeg kan kun opfordre dig til at gå ind og give dem et omdømme, som du mener de fortjener...
tilføjet af

Det lyder kedeligt

men platugler er der vel indenfor alle brancher, så det er vel ikke fair at skære alle over en kam. Der er både gode og dårlige håndværkere, og heldigvis flest af de gode.
Min kone og jeg har selv sat mange penge til pga. dårligt udført håndværk på et helt nyt hus, og har været et langvarigt sagsforløb igennem som vi godt nok vandt, men fik alligevel ikke dækket tabet nogen steder.
Havde vi derimod haft brugt et firma der havde været medlem af en organisation der stiller byggaranti for deres medlemmer, så havde vores situation set helt andeledes ud, og i dag tør jeg ikke bestille håndværkere til så store summer penge som du og starteren af tråden skriver om, uden firmaet er medlem af en garanti ordning og uden at have en helt klar skriftlig aftale om hvad arbejdet indebære.
Men hvis der har ligget en klar aftale på skrift, ovenikøbet med en fast pris som du skriver, hvordan kan manden så løbe fra aftalen med påstand om at alle pengene er brugt til materialer? Udfaldet af sagen må da derfor klart ligge til din søsters fordel, ud fra din beskrivelse, så er platuglen medlem af f.eks Byg, burde hun være sikret sit tab?
tilføjet af

Ærgerligt

Det er ærgerligt, for da de startede var det et godt firma der lavede deres job ordentligt!!
Jeg samarbejdede med dem omkring køkken og bad i 06, hvor de lavede et godt stykke arbejde, billigere end beregnet, men er ked af at det er gået sådan.
det kan selvfølgelig være at jeg som hovedentreprenør på projektet havde en bedre autoritet end en privat bygherre!
Håber de finder den faglige stolthed igen!
tilføjet af

Kontakt

Hej Penjas
Jeg er journalist, som arbejder på historie om håndværkere. Har du mulighed for at kontakte mig?
vh/Niels
tilføjet af

Det bliver svært

uden dine konraktoplysninger 😉
tilføjet af

kontaktoplysninger

😖
tilføjet af

begynde

Man skal jo begynde et sted :-) Hvis der kommer kvalificeret svar, så kommer der en mailadresse fra mig ;-)
tilføjet af

Rousing vvs - GOD service

jeg kender ikke til den enkelte sag, men det lyder ikke som det Rousing VVS som jeg kender til.
Da Rousing VVS har lavet mange ting for mig, og sammen med mig i flere år.
Jeg har aldrig haft fornemmelse af at arbejdet ikke var udført korrekt.
Det lyder helt fremmed for mig at han skulle være arrogant.
Jeg har kun rosende ting at sige om Rousing VVS.

Jeg håber at dette indlæg får flere til at have samme gode oplevelse af Rousing VVS som jeg har haft.
Mvh. Murermester Kim Nielsen
tilføjet af

Sådan noget sludder - Jeg har brugt rousing VVS

Jeg har nu igennem mange år brugt Rousing VVS a/s som min VVS installatør. Deres arbejde er af meget høj kvalitet og når man har aftalt en pris holder denne altid. Deres arbejde er af en meget høj kvalitet og dette er Michael Rousings krav til hans medarbejder og det gøre de altid.
Jeg anbefaler dem til alle jeg kender og de vil efter de har brugt Rousing VVS kun bruge dem. Rousing VVS personale er altid høflige og når de har været hos os er der altid ryddet meget flot op. Jeg har kun engang været udfor at jeg fik en ekstra regning men jeg havde også lavet om i det aftalte.
Jeg vil kun benytte Rousing VVS hos mig privat og i min virksomhed
tilføjet af

Ikke jeg

Har har ligesom trådstarteren også kun dårligt at sige om dem. Men det fortæller måske lidt om at du ikke stiller så store krav til det rent faglige, tidsmæssige aftaler og om prisen holder eller ikke. Er man ligeglad med de ting, så er firmaet sikkert ok.
tilføjet af

NØDDELUND VVS

NØDDELUND VVS:UPROFFESIONEL ARBEJDER OG ELENDIG SERVICE.
JEG HAR KØBT ET NYT HUS UDFØRT I 2012 HVOR NØDDELUND VVS HAR LAVET VVS INSTELLATION I HUST MED GULVVARME OG TRÅDLØSE REGULATOR.
INDEN FOR DE FØRSTE 10 MÅNEDER DERES TECHNIKER MÅ VÆRE PÅ BESØG 3 GANGE FOR AT RETTE PÅ FORSKELLIG FEJL I SYSTEMET HVOR TRØDLØSE REGULATOR KAN IKKE KOMMUNIKERE OG GULVVARMEN KAN IKKE TÆNNES I NOGLE VÆRELSE.
OG TIL STOR OVERRESKELSE SENDER DE REGNING PÅ BESØGE OG DE VIL HAVE 700 KONER FOR 20 MINUTER TECHNISK BESØGE.
DA JEG SPØRT OM DERES GARANTI OG HVAD DET DÆKKER❓SVARED DET MED ALT MULIG BEGRUNDELSE AT DET ER IKKE DERES FEJL OG DET ER PGA PÅFØRT FEJL .( EL -LEDNING I DEN CENTERAL BOX ER HOPPED AF!!!!!!!!!HVORDAN KAN DET LADE SIG GØRE OG HVOR LÆGGE BOX CENTRALEN OG HVEM DER KAN PILLER I DET ?????????)
JEG HAR FORGIVES FOSØGT AT KONTAKE DEM OG BEDER OM FORKLARING MEN EN HENVISER MIG TIL DEN ANDEN OG SÅ ENDER DET MED INGEN TING.
JEG ER SKUFFET, SNYDT OG ALLE KLGER MULIGHEDER ER LUKKET FORDI DET BEHANDLER SAGER MED EN MINIMUM BELØB PÅ 2000 KR.
JEG SKRIVER DETTE BREV TIL ALLE DER OVERVEJER AT BRUGE NØDDELUND VVS TIL AT TÆNKE SIG OM OG AT FINDE ET INSTALLATOR MED RESPECT FOR SIT ARBEJDER OG SIN KUNDER OG UDFØRE ET GODT STYKKE ARBEJDER OG GOD SERVICE EFTERFØLGENDE.
HILSEN
ALBAYATI
NØRRESUNDBY
DECEMBER 2013
tilføjet af

NØDDELUND VVS

Uhjælpeligt skrevet, det er muligt du har ret i dine klager, men når du ikke kan udtrykke dig uden konstant STORE bogstaver og stavefejl der står i kø,,,, så er det svært at tro andet,,, end at det hele er et sammensurium af misforståelser...! Jeg håber du i det mindste kan forstå og læse mit svar. [:|]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.