1tilføjet af

Indien - og dets glæder og sorger

En tur til Indien, er som at komme ind i et andet univers - på mange måder. Paradis eller helvede!?
Men nogle gode råd skader ikke:
1. Lav en mappe og kopier alle relevante papirer og gem den andetsteds end originalerne.
2. Hav altid dit pas med dig når du rejser rundt, du kan ikke blive bokket ind på hotel uden pas.
3. Gå aldrig i banken for at veksle, det tager en hel dag og der er masser af vekselkontorer på gaden som man kan stole på. Og gi`r en god kurs!
4. Offentlige personer / kontorer er oftes meget uvillige, de ved de har magt, så tal ordentligt til dem.Og lad dig ikke irretere. Ikke mindst politi!
5. Pas på når du kører med en taxi eller bus, da de ofte drikker eller har røget, så at køre kan være farligt - også anden trafik er ikke uden risiko.
6. Husk altid "Imodium" imod tynd mave
7. Bor man fast på et hotel, kan gammel dansk om morgenen anbefales for at modvirke dårlig mave, som er hyppigt i Indien.
7. Skal du langt med bus eller tog, husk ørepropper, da de i bussen ofte spiller meget højt; idet hele taget er Inderne et meget støjende folkefærd.
8. Rejs aldrig uden rejsesygeforsikring til Indien - tilgengæld er deres læger dygtige.
9. Drik aldrig deres vand.
10. Og det vigtigste i Indien, husk toiletpapir i kiufferten, til de første dage - i Indienh kaldes toiletpapir det "hvide guld". I feriestederne er der toiletpapir på værelserne, men skal du ud husk en rulle.
11.Det er dyrt at flyve indenrigs i Indien og at køre med toget kræver man er booket ind lang tid i forvejen, mens det at tage en bus er billigst og mange steder har de liggebusser, som er billige, men pas på airconditionen; der kan være frygteligt koldt - især efter 16 timer - f. eks til Bombay og kan give maveforkølelse.
flemming franklin fischer
tilføjet af

Kanon gode råd - tak

Hejsa,
Jeg sidderlige og planlægger "turen til Indien". Tak for de gode råd. det er fedt med denne slags debatforums, hvor man kan udveklse tips, råd og ideer. Tak for det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.