19tilføjet af

Ikke glad længere

Jeg er en pige på 21 år som konstant går og tænker over min vægt. Jeg træner ca. hver anden dag men synes ikke jeg kommer nogle vegne. Mine lår er for fede, min mave, ja faktisk alt ved mig. Jeg har efterhånden brugt formuer på at købe træningsvideoer, kosttilskud og timer i fitness, men jeg synes stadig ikke der er noget der virker. Det eneste jeg kan se, er at min vægt går op op op! Jeg ved godt det kan skyldes at muskler vejer mere end fedt, men jeg kan bare stadig ikke lide hvad jeg ser i spejlet. Har for lidt siden købt endnu en video til 250 kr. som skulle kunne gøre underværker, men jeg begynder snart at tvivle. Jeg er ikke glad længere, føler hele tiden der er alle disse problemer jeg skal tackle. Hvis der er nogen derude som har et seriøst råd til mig, vil jeg blive meget glad.
Mange hilsner
Den ulykkelige
Ps: jeg er 168 høj og vejer 65 kg.
tilføjet af

Du må ikke give op

Jeg har læst dit inlæg med stor sorg, men giv ikke op der er altid en løsning på netop dit og mange andres problem, der findes mange alternertive behandlere, måske kunne du prøve nogle af dem, mens du søger så hold pulsen oppe, samt et smil på læben så er du godt igang.
Med venlig hilsen
Den positive
tilføjet af

Søg læge

Kære Ulykkelige!
Jeg tror, der er noget andet galt end de 168/65. Må jeg foreslå dig at opgive videoen for i stedet at søge din læge?
Hjertelig hilsen
Askepot
tilføjet af

Kære ulykkelige

Jeg ved faktisk ikke om jeg skal græde over det du skriver, men jeg forstår også at når du er begyndt at fokusere på din vægt så er det ikke nemt at overbevise sig selv om " at er det nu så slemt ", jeg som mand ville da meget hellere se en dame som dig fremfor en sylfide, og så er de ikke engang kønne.
Du så så blodt vide at jo mere du træner jo større muskler får du også, og er du så samtidig måske kraftig byget så vil jeg mene at vægten passer.
Jeg er maratonløber og når man træner op til et løb øger man også vægten .
Nej lille ven vær nu glad ved dig selv op med humøret og spring ud i dit livs forår og sig til alle at sådan er jeg.
tilføjet af

Rolig nu....

Umiddelbart synes jeg da ikke at det lyder vildt voldsomt med en vægt på 65 kilo når du er 168 cm høj...jeg ved ikke hvorfor du synes du vejer for meget...har det noget med fyre at gøre?...for så kan du tage det roligt...statistisk set viser det sig at de fleste fyre faktisk foretrækker kvinder med former i stedet for strygebrætagtige modeller....foretrækker faktisk selv "erotisk buttede kvinder" som jeg ynder at kalde det....hvis du ikke kan bruge det her til noget positivt vil jeg bare sige: Kæmp videre - jeg har selv tabt godt 20 kilo over de sidste 6 år...så det kan godt lade sig gøre....
tilføjet af

jeg kan hjælpe

Nu skal du høre lille ven.
Dette kræver blot du ser cirka 50-60 år tilbage i tiden, og tager et nøje blik på de tyske koncentrationslejre. Der så man ALDRIG fede eller buttede mennesker, og hvorfor tror du det?
Fordi de ikke fik noget at spise.
Message: Stop med at æde og grav et hul i stedet for at pyldre!!!
tilføjet af

yeah man

Det fame i orden fætter chubby-chaser.
Så er der flere af de good looking til os andre smukke mennesker.
tilføjet af

læss det her.. det hjælper

Hejj...
Du er 168 høj og vejer 62.... hmm...
mit svar til dig er:
" kom ud og løøb i stedet for at sidde ved computeren dagen lang og ha' ondt af dig selv.. det hjælper jo ik noget...."
ps. det er ondsvagt at købe en video til over 200 kr. det hjælper jo ingen ting.... onsvagt at bruge penge til sårn noget pjat.. køb noget løbetøj i stedet......
tilføjet af

I can help!! :o)

Hey.. Ked af at hører at du er så langt nede i kulkælderen:( men håber jeg måske ka give dig et par tip..
Du skriver slet ikke noget om hvad du spiser.. Det er faktisk lige så vigtigt som at træne og mottoet dertil er: Spis ikke mere end du forbrænder!! (VIGTIGT!!)Det er den eneste måde du kommer ned i vægt på, trost men sådan er det altså:( Men fat mod, for du må nemli spise alle de grøntsager du kan, du skal bare skære ned på brødet og spise fedtfattigt kød (kalkun mm) Håber det kan hjælpe lidt, men ellers siger du jo du går i fitnesscenter. de må jo os kunne give dig nogle råd om kosten!! Men fat mod, det skal nok lykkes:o)
tilføjet af

hejsa

Jeg træner selv, og har gjort det i snart 1 1/2 år. Din vægt er jo ikke overvældene, jeg tror mere at det er dit syn på dig selv. Nu ved jeg ikke hvor længe du har trænet, men bare det at komme i form, og det kan godt tage lidt tid, i sig selv giver en dejlig tilfredstillelse, så du vil føle dig bedre tilfreds med din krop. Efter lidt tid bliver du fastere, og hvis du sammentidig kan skære ned på fedt og sukker, vil du hurtigt se resultater. Hvis du har svært ved det med at ændre kosten, så start med at ændre ét måltid om dagen. Det bliver hurtigt uoverskueligt, hvis du skal ændre hele din livsstil på én gang. Hæng bare på!!! også med videoen derhjemme som afveksling, når du har lyst.
tilføjet af

keffe hygge

tag det rogligt.
Det du skal tænke på er at det er de indre der batyder noget. Selom at det lyder som en kliche. Men det jeg gerne vil tilbyde dig er en god hygge snak på en kaffe.
Det lyder spontan og det er det også.
her er lidt om mig selv, jeg er blond , 25 år , grønne øjne og muskuløs.
Skriv til mig vis du har lyst på email: yesi@sol.dk
tilføjet af

Andet end gode råd..Nej tak!

For det første troede jeg dette var et seriøst forum hvor man kunne få et par ordentlige og seriøse råd. For det andet synes jeg det er uretfærdigt at dømme folk på den måde. Jeg sidder ikke foran computeren dagen lang. Den tid jeg bruger her kan snige sig op til ca. 5 min pr. dag. Jeg er meget aktiv, som du sikkert også ville kunne læse. Derudover spiser jeg så fedtfattigt som overhovedet muligt. Mange grøntsager, skummetmælk, grovbrød, magert kød. Så lad være med at skrive sådan nogle indlæg, når du ikke er klar over hvem du taler om!
tilføjet af

har været der...

hej.
faldt lige over hvad du havde skrevet. nu vil jeg ikke sige du har en spiseforstyrelse, men spiseforstyrelser handler ikke om mad men om følelser. det er en psykisk lidesle, bedre kendt som en depression. man kan ikke altid styre hvad andre folk gør mod en, og hvad det får en til at føle. men man kan selv styre hvad man tager i munden, hvad man gør for at tabe sig mm. og ens krop vil overtage det man faktisk føler inden i.
så mit råd er:
1/ søg læge!
2/ vær' sammen med fol du kan stole på, og som du har det godt med.
3/ find ud af hvordan du har det inden i dig selv, med fx. venner, kæreste, job eller skole. find ud af om der er nogen af de ting der gør dig dårlig, og efter noget tid find kræfter til at få det ud af dit liv, uanset hvor meget du TROR du har brug for det.
4/ og VIGTIGT, gør noget der får dig til at føle dig noget værd, som gør dig glad. og tænker IKKE på motion ol.
Håber det vil hjælpe dig....
tilføjet af

Det her virker

Hej
Du skal melde dig ind hos De Danske Vægtkonsulenter. Jeg selv er en mand på 39 år, der de sidste mange år har prøvet diverse kure og en masse ting, men har nu meldt mig ind hos dem... Jeg garanterer .. det virker.
tilføjet af

du har ikke et problem

Jeg ved det ikke er pænt af mig at skrive sådan, for selvfølig hvis du føler det er et problem så er det det for dig.
Men hvis jeg var dig ville jeg være okay.
Mig 1.75 og 97 kg.
tilføjet af

ulykkelige!!

kære ulykkelige!
hvis jeg ikk etager meget fejl kender jeg den uforskammetheds person som skrev dette til dig her.(den person som kalder sig for mig)!..
vedkomne er ikke rigtig i knolden.kan jeg fortælle dig.personen tror ikke mere på "diverse vægtproblemmer"men mere på sinne grimme ord som netop kommer ud af kæften på personen der.
mit råd til dig.gør hvad du syntes der er bedst for dig og din trivsel.ikke efter hvad "andrer" syntes du burde gøre.-du er en ener,du er ikke nogen skam for din vægt !.hold op med at føle det.lær`og leve med den.er der så noget man bør`gøre/eller lave om på så gør det.
men ikke så du føler at" du"skal se ud som alle side ni piger fra se og hør,som rent faktisk boller sig til tops.jeg kan garantere for,at mange af de såkaldte flamingoer der render rundt i sted iverden her er enten lidt"spsygisk syge"
for stået på den måde,at de aner absolut ikke "hvornår"man bør gøre ændringer i sig selv.
for desvære er der mange som tror at kilioerne gå væk fra den ene dag efter den anden dag.der er osse en gruppe,hvor der er "nervøse spise vaner"med i spillet.-eller osse er der en vældig rar mand i deres liv som måske kun ønsker "rangelt piger"!..
jeg kan godt fortælle dig jeg er 1.65 vejer 86.6kg.er desvære/eller skammer mig ikke over min "vægt"...nej jeg har lært at leve med den.
-jo,jeg ændrer da osse hvad man bør/eller ønsker lidt forandring hist og pist der.men ikke fordi der er nogen som skal bestemme,hvordan man "bør"se ud som om.-joda,der er nogen som har svært ved,at finde en mand som passer til bygningen man har.men ved du hvad,de er sgu for syge til"buttede"kvinder i forvejen!.
jeg har selv en dejlig mand som elsker at have noget,at rive i frem for at skulle "bolle"en betonvæg.-for som han siger til mig hverdag,vil jeg fandme ikke have brækket mit penis hovedet på en tynd!..
men vi dyrker sgu meget motion,spiser sundt,lever livet med lidt af det goe.vi gider sgu da ikke ,at tænke i tabeller som den mand/kvinde gør her.."adrer,hvor det stinker af dårligt livstil"...
mit råd gør hvad du selv ønsker at gøre og ikke efter dårlige tunger.

mange knus til dig.op med humøret og spring ud idet,så godt du kan og vil.
"gustenbitch":-)
tilføjet af

vejer ikke for meget

efter din længde så synes jeg ikke 65 kg er meget. har du ondt af dig, selv så er det din egen skyld. Tænk mere positivt. Intet er så godt som at have kraftige lår DET ER BARE DEJLIGT
tilføjet af

GIV IKKE OP

Hejza!!! Du må ikke give op nu... Lad være med at bruge så mange penge på alle de træningsvideo´er..
Det er ikke altid man kan regne med at man taber sig bare ved at gøre efter de film!!!
Det Kan også have noget med maden du spiser at gøre.. HVIS du kun spiser "fede" mad så er der jo ikke noget at sige til at du syntes du er "tyk".. Prøv i stedet at spise sundere en periode og stadig dyre lieså meget motion så kan det være at der sker noget!!! HELD OG LYKKE knus og kram!!
tilføjet af

til xantiamanden

hejsa. jeg vil lige høre dig, XANTIAMANDEN, hvor længe gik der, før du kunne se resultater❓. jeg har selv overvejet meget kraftigt, at starte hos DDV, da man jo har hørt så meget positivt derfra ...
tilføjet af

hvordan går det nu????

hej.
jeg vil lige høre hvordan du har det nu????
synes du at du kan komme vider, og er du det?
svarede på dit inglæg for nogen uger siden, og ja ville bare høre hvordan det går med dig.
knuzer..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.