33tilføjet af

Ikke flere indlæg...Jeg er blevet censureret

Ville lige sige pænt farvel til alle jer rare homoer.
Nu har jeg i et stykke tid forsøgt at få mange debatter igang som virkelig viser at de fleste argumenter imod homosexuelle er fuldstændig hovedløse og må betegnes som indgroede dumheder.
Der må sidde op til flere homoer i sol redaktionen som føler sig meget meget magtfulde...tillykke fordi i på denne måde har gjort debatten så røvkedelig at ikke engang homoerne gider deltage i den.
tilføjet af

Ansvar for det offentligt tilgængelige

Hej Soulmate
Jeg er ikke homo, men vil støtte beslutningen om at fjerne 'udtalelser' som alene (provokeret eller ej) går efter bestemte menneskers sexsuelle orientering. Ganske kort - der er grænser for hvad SOL, eller andre offentlige medier, bør stå inde for - fremsat af menig mand under dække af 'brugernavn.'
Sagt på en anden måde - at vi har en holdning til et eller andet giver os ikke ret til direkte at nedgøre, håne eller spotte offentligt - som her på SOL.Dk (eller andre offentlige steder)
Du selv, kan gå på gaden og meddele din holdning vidt og bredt, men når du med adgang til et offentligt medie (hvor mennesker har direkte adgang, som her) skærpes dit hensyn til andre mennesker.
Du er ikke cencureret!! Nej, dine udtalelser som gik efter bestemte menneskers frie ret i livet, blev pillet væk;
Du overtrådte skellet mellem at tale med dine venner, og så at tale til offentligheden - her, hvor vi alle kan komme og have krav på at blive talt til som medmennesker.
SOL.Dk er i sin gode ret til at (og SKAL) pille udsagn, som ikke opfylder landets love vedr. offentligt tilgængelige (vidrebragte)udtalelser ud. Ellers har de ikke lov at fungere som offentligt tilgængeligt medie.
Jeg ved at det kan lyde underligt, at man ikke bare kan fyre sin melding af (røv, sgu og fanme), men koden er at du udtaler dig der hvor andre kommer for at give og have "ordet frit".
Med 'det frie ord' følger således at du er indstillet på at følge landets love vedr. respekt for medmennesker og andre overbevisninger end din egen. Du kan altså argumentere for en lov der forbyder homosexualitet, men ikke kalde homosexuelle alverdens grimme navne - for lige som du selv - er de 'frie' og har ret til at beholde deres overbevisning uden - offentligt - at blive kaldt hverken det ene eller det andet.
Det hedder altså : Vi har alle ret til at være her i livet - men hvad mener du vi bør gøre for at nå det gode liv?
Vil lige nævne at jeg INTET har med SOL.DK at gøre - nyder blot de debatter og muligheden for at byde til med mit.
God vind
Gejst.
tilføjet af

Lov...hvilken lov..?

Læser du ikke aviser og ser tv.....?
Der bliver ikke pakket noget ind nogen steder idag.
Hvis man ikke kan tåle kritik så skal man ikke ytre sig offentlig(her på sol).
Det er mig en undren at man absolut skal lulle homoer/afvigere ind i en drømmeverden hvor alle elsker dem, for det er langt fra tilfældet.
Hvorfor sige til dem kom frem...stå ved din lyst og få bank, for det er jo det der reelt sker.
Jeg siger....Gem din lyst så bliver du aldrig generet.
tilføjet af

Noget helt andet snak - grundloven !

Hej Soulmate.
Danmarks riges Grundlov - revideret i 1956.
" § 77 - Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene."
Domstole administrerer love om bl.a. mindretals frihed og beskyttelse mod nedsættende og/eller diskriminerende (offentlige) ytringer.
I korte træk indgår heri (landets vedtægter) at ingen p.g.a. seksuel orientering skal møde (offentligt) fremsatte fordømmende, nedsættende eller på anden vis diskriminerende udtalelser.
Du udtalte dig netop på et offentligt tilgængeligt 'midie' og havde ....lad os sige ikke lige frem accepterende/ anderkendende ytringer til overs for medmennesker med en anden sexuel overbevisning end du selv.
Nej - det må man ikke offentligt... Ikke kalde folk (og deres overbevisning) det ene og det andet nedsættende, i en 'forsamling' som alle har lige ret til at indgå i.
- bl.a. fordi alle ikke kan have samme evne til at bruge ord (og forsvare sig) i en offentlig debat som en anden. Accepten af menneskers orientering forhandles ikke - den består i et frit samfund.
Vort lands love giver, så at sige, mennersker fri i orientering - den ene eller den anden -
Med andre ord:
Orientering i livsopfattelse kan ingen tillade sig at håne os at have.
Din mening skal altså - når den gøres offentligt (på fx Sol) - stå mål med denne grundlov.
Var det tydeligt nok❓- ellers må du skrive igen!
Gejst !
tilføjet af

Afsløret

Så du er altså homo siden du ikke vil være her mere.. nå ærgeligt du har ellers brugt så meget tid på at prøve at fortælle andre at homosexualitet er forkert, men nu har du vist lige afsløret dig selv... det er okey selv DU må acceptere at ikkke alle er ens og at det er iorden at være anderledes.
Held og lykke med at komme ud af skabet.
tilføjet af

Gammeldags..

Du må være lidt gammeldags...ikke.!
Jeg kan selvfølgelig læse hvad du skriver, men er det det som det offentlige danmark tager hensyn til...fjernsyn-radio-aviser-ugeblade....
du lever da i historien, vågn op til papparazi og sladderspalter hvor porno utroskab og andre ulækre ting strømmer frit.
tilføjet af

Metusalem

Hej Soulmate
Jo, jeg render om nogle år ind i 'de voksnes' rækker som 40-årig. ( Det er fedt at være voksen, siger jeg dig ...)
Jeg ved at det lyder gammeldags, men love og bekendtgørelser lyder altid gammeldags og kedelige når de sådan lægges frem. Men se blot hvor mange ord jeg har måttet bruge for bare at forklare dybden i en eneste af dem. De er kedelige fordi de er komprimerede totalt; indeholder ingen underholdende superlativer og røverhistorier. De er præcise, og ikke andet.
TV .. det er jeg enig i. Det er kun til at lukke op og .... i. Derfor smed jeg det gennem et gavlvindue for 10 år siden. Tænk engang jeg lever endnu !!
Det som bekymrer mig mest er de varngforestillinger af fx. sex og kærlighed mange unge får af det de 'lærer' i TV, og giver udtryk for her på sol. De de ser på skærmen bliver mere og mere ekstremt - for det vil folk se eller zapper de. zap zap.
Jeg er modstander af TV-transmision i privat regi.
Jow, jeg ved det lyder vanvittigt, men jeg mener det. Noget med så stor påvirkning på sindet burde alene lægge hos det offentlige. HER hvor alles ve og vel varetages. Men kan der laves penge på noget i dag skal det udnyttes 300 % - sådan er det.
Nå, hmm - det var lovgivende, udøvende og dømmende magt jeg ville sige noget om.
Selv om det lyder gammeldags eller ej - så kan du stole på at domstolene (dommeren) er fløjtende kold over for hvordan man i almindelighed opfatter vores love - dømt bliver der i forhold til dem.
Det er i grunden også betrykkende, synes du ikke?
Altså at vi nok kalder landet(livet) frit - men også har love som sikrer vores ret til at være som vi er.
Det kan, synes jeg, godt lyde som lidt af en videnskab at begå sig; Hvad må man sige, og ikke sige.
Men i grunden er det mange gange nok at tænke indad, så at sige.
Hvor meget skal man finde sig i?
Dét viser loven konkret.
I dagligdagen er det jo blot at behandle andre som man selv vil behandles.
I diskussioner og debatter betyder en saglig, eller kald det voksen/ordentlig omgangsform hele forskellen.
Man kan sagtens give udtryk for sin mening uden at diskriminere sine medmennesker.
Det sværeste i debat som ung, er ofte dette at lære dette at styre sit temperament;
Man kan blive så gal i skralden, at man føler man kunne slå ihjel, og den følelse hedder altså noget meget grimt, når den bliver til ord.
Held og lykke, og god vind.
Gejst.
tilføjet af

Hvad skal Soulmate lige med den melding

Tænk dig om, ven.
Måske der kommer folk her som ikke rigtig ved om de tør stå ved den de er eller ej. Meldinger som dem du kommer med her bestyrker da virkelig angsten for at blive hængt ud.
Hvorfor hænge folk ud - hvorfor ikke bare debattere?
Gejst.
tilføjet af

Det gør jeg skam, min ven

Det gør jeg skam også, men dette er ikke noget du burde skrive til mig men til Soulmate for det er ham der har et stort problem med Homosexuelle og man har selvfølgelig ret til at have sin egen menning, men når han ligefrem sviner folk til ved at bande og jeg ved ikke hvad så er det ikke i orden.Jeg synes det er okey at være homosexuel og der er ikke nogen der skal sige noget fordi man er det og det er det Soulmate gør. Jeg kommer ikke med nogen dårlige meldinger, men i meget lang tid har Soulmate gjort det og det er jeg faktisk meget træt så jeg syntes lige at han skulle føle hvordan det var at få sådanne bemærkninger...Jeg er heterosexuel og er meget stærk i min tro om at homomsexuelle også har lov til at være her...tak
tilføjet af

Fedt indlæg, Silke

Hej Silke - Fedt indlæg!
Jeg er i grunden også helt med på at det måske burde være en anden der skulle have beskeden jeg skrev tidligere - omdrejningspunktet er hvad der skete i fortiden.. lad os droppe det og give Soulmate en chance.
Jeg synes at mange af de indlæg der kommer her under Homo tydeligt viser at det lige så tit handler om at forstå hvad homoseksualitet er, som at erklære sig selv for homo.
Så i grunden er det ligegyldigt med hvilken grund man debatterer her - bare der kommer nogle fede debatter via fede indlæg.
Sol.dk har allerede bevist at de kikker indlægende igennem og ser til at der bliver ført en 'proper tone'. På den måde kan man læne sig tilbage, så at sige, og så ellers give den gas på debat og meningsforskelle.
Du har, synes jeg, ret i at man ikke skal kalde folk 'navne' og alverdens skældsord, for at kunne sige sin mening. Ja, faktisk er det også forbudt på en offentlig debat.
Zæfølli skal man da diskutere så taget letter, men da helst uden at blive personlig...
Altså argumentere med at andre, med en anden holdning end en selv, er 'kaffe-roer' eller det der er værre. Man kan komme længere ved at sige : "Jeg fatter ikke at du kan mene det" eller " Jeg er lodret uening med dig" eller noget i den retning.
Det kunne vi danskere godt blive bedre til, synes jeg. Altså ikke blive sårede og 'bange' hvis vi opdager at vi ikke er enige. Hvordan skal det ikke gå når unge bliver voksne og gifter sig ??
Det burde være sådan som nogle siger det er i Folketinget. Her kalder de hinandens holdninger og meninger alt fra skandaløse til tåbelige, mens de render til fodbold og kaffemik i et væk når møderne er forbi, og er altså ofte bedste venner.
Hvis vi tror vi kommer gennem verden uden at være ueninge tager vi fejl. Det er sgu med at få det lært - at kunne være uenige.
Der hersker endnu dette nogle kalder Konsensus-Danmark.( hed en artikel om begrebet en gang);
Vi skal partout være enige... uha ikke være uenige da... nej nej. For er man uenige da skændes man og det er ikke konstruktivt.
Derfor gælder det om at blive enige om ALT.
Og det er sgu umuligt. Det ved man efter blot 5 år erhvervserfaring.
Pointen med det jeg skriver (ævler) om her er at når man måske er tilbøjelig til at tro, at andre som ikke er enige med en - også synes man er en idiot, fordi vi ikke er enige, ja disse kommer nemt til at føle sig sårede (såre naturligt) og derfor kommer til at ville forsvare sig ved at angribe ...med alverdens skældsord.
I debat kan vi hjælpe hinanden på vej. Og Silke, vi kan også provokere hinanden (..afsløret) ved at postulere hen sides debattens emne. hm hm.
Nå - Hav en rigtig dejlig weekend.
gejst
tilføjet af

jeg takker

Hej jeg takker for dit indlæg og det er vel iorden at komme til at skrive noget lidt forkert til den forkerte person, men det er rigtig fedt at du som menigmand kan indse dine fejltagelser og dette gør kun en bedre og det er du sikkert.
Måske var mit indlæg til Soulmate lidt strengt....
Det er nok lidt svært at debattere nogen gange...
især for dig og Soulmate for du.. har jeg lagt mærke til.. fortæller meget om loven og Soulmate fortæller derimod om kirkens og biblens værdier og normer så jeg tror ikke rigtigt at I kan komme på noget kompromis...Men du skal helt sikkert bare blive ved for hvor fantastisk ville det ikke være hvis Soulmate blot kunne indse hvor forkert det er at rakke ned på folk på den måde..
Nå -Hav en god dag
tilføjet af

Ydmyg Hetrosexuel

Jeg er blot en ydmyg hetro, stærk i min tro på gud.
Gud fordømmer dig og din slags jeg gør ikke.
Du tror kun på din homosexualitet, fred være med jer begge, du indser nok din fejltagelse engang.
Skærsilden skal være et forfærdeligt sted hvis man er homofil eller farisær.
tilføjet af

tro

eller fordømmende... Er selv opvokset i et meget kristent miljø, og fatter ikke kristenkærlighed kan være så fordømmende... føj...
tilføjet af

Ja ja - Tro har vi - tro er vi..

Hej Soulmate og Silke.
Jeg vil ikke rive op i noget - de karer I fint.
Dog vil jeg sige : På DR.dk kan I høre en udsendelse om en lesbisk præst.
Hun taler bl.a. om det som biblen konkret siger om homosexualitet.
Linket er :
http://www.dr.dk/p1/koplev/index.asp?programmer-stat=true
Følg det og få en god historie at høre.
Indlægget hedder/fortælles af : Carina Wøhlk
Er linket fjernet når I går ind, så søg på hendes navn.
Jeg tror I begge kunne lære noget.
Gejst - og fortsat god vind.
tilføjet af

Ydmyg....Ha

for det første er jeg ikke homosexuel, men 100% heterosexuel. Dette betyder dog ikke at jeg ikke kan tale for homosexuelles sag. For det andet er det ikke mig der vil blive straffet da det ikke er mig der dømmer andre.....,men dig... så det bliver nok der kommer til at mærke hvor forfærdeligt et steddet er at være i skærsilden....for står der ikke i biblen at man ikke skal dømme andre...lad den der ingen synder har kaste den første sten... vi ved alle at det ikke bliver dig....så jeg vil hellere sige fred til DIG og DU indser nok din fejltagelse en skønne dag.
tilføjet af

du lyder helt feminin..??

Er du skabsbøsse...?
Jeg fordømmer ingen, fortæller bare fakta.
En kvindlig lesbisk præst er i mine øjne ikke præst, men en forkynder af sin egen sexualitet
en pamper der meler sin egen og andre ligesindedes kage.
tilføjet af

På tværs

Hej Solumate
Nu er der regler for hvad præster siger og ikke siger. At forkynde kristen tro er en ting, men at de forkynder sexualitet er, synes jeg at være lidt på tværs. Hvorfor nu det ?
Du har ikke hørt udsendelsen - det er tydeligt at høre, men derfor har du da lov at mene som du gør. Jeg tror blot den vil kunne åbne dine øjne på dette felt: (bibelen/sexualitet)
Du får det til at lyde som om homoer kun har et mål i verden - at omvende alle andre. Det er latterligt, synes jeg. Er sexuallitet en trosretning?
Så vil jeg hellere sige at de grand voksne mænd som skriver inlæg på sol - og udviver sig for at være drenge, der er så afklarede homoer, at de i grunden kun venter på et registreret partnerskab -se de fyre er giftige.
Skulle unge i tvivl (unge som måske kan påvirkes) komme i kløerne på sådan en voksen med pædofili-aner er det med ét helt ligegyldig hvilken sexuallitet vi taler om for da er det sikkert at den er skadet for livet. Hvorfor ikke gå lidt hårdere til værks over for sådanne hensigter?
Jeg mener - det er jo tydeligt at se på flere af indlægene. Ja, det skriger til himlen at der er tale om børnelokkeri.
Lad homoerne være dem de er - de generer jo ikke deres omverden.
Gejst
tilføjet af

Selvfølgelig er jeg da feminin

Jeg vil da sige at det er fuldstændigt normalt for mig at være feminin....har du ikke set at jeg hedder silke...hallo???
Er det ikke ligegyldigt om hun er lesbisk eller ej...hun står da vel ikke og fortæller om homosexualitet og prøver at omvende alle andre gudstroende...hun er vel ligeså religiøs som dig...og om hun så har nogle følelser for det samme køn som sig selv kan hun da ikke gøre for...
tilføjet af

Det er ikke fakta.....Soulmate

Du fremsiger kun din egen mening og ikke fakta... det kan det ikke være når mange mennesker er vildt uenige med dig...og desuden så siger du også selv "i mine øjne" og kommer så med dit synspunkt..dette er IKKE fakta...Soulmate..
tilføjet af

Jeg tabte lige pusten -

Er det nu ikke ok at have en mening .. som strider mod alle andres, ja mod hele verden for den sags skyld? Zæfølli er den ene mening efter den anden lige god. At argumentere sin mening over for en anden - er nøglen;
Man kan vælge, at ville være eninge, og så søge en 'fælles sandhed'. (Specielt hvis der er noget man skal nå sammen, er det godt at være enige.
Man kan også vælge at tro på at medmennesker ikke hader dig, fordi du ikke mener som ham.
(Ja, eller hende, for fanden da)
Men siden ingen af vi tre er homoseksuelle - skulle vi så ikke rykker over i hetro-area op peppe debatten lidt op, 'derovre'
Vi kan jo ikke rigtig få 'bid' herinde.
Gejst
tilføjet af

Nej det er synd for hende

Silke.......er det = kvinde..?
Nej Præsten kan ikke gøre for at hun elsker sit eget køn.
Hun kan bare ikke stå og forkynde evangeliet når hun er det. Hun skulle aldrig være startet som præst.
Jeg hader ikke alle andre, jeg bryder mig bare ikke om at visse grupper bliver alt for synlige...homosexuelle-rockere-indvandre-kriminelle og andre pædofile. De har alle ret til være her, jeg gider bare ikke se-høre-læse om dem alle steder. Afvigeren er idag meget mere interessant end fru jensen.
tilføjet af

du har ret

Det er de forkerte der melder ud her i gruppen.
så som du siger lad os lave røre i en af de andre grupper.
Jeg har fået god respons på et par indlæg om børnefamilier i graviditet.
tilføjet af

Jeg er enig

Hej jeg er enig vi er alle forskellige mennesker med forskellige meninger og kan derfor ikke rigtigt komme til at blive enige...men jeg kan så desværre først være med i debatten om en uges tid da jeg skal være udlandet i en uge så vi ses på næste mandag
tilføjet af

God tur ud i verden..danske

Hej Silke og SM
Jeg fandt lige en rigtig god artikel om "Guds straf" vedr. homoseksualitet. >http://homotropolis.dk/forside/artikel.php?id=580
Soulmate og jeg må så se om vi kan lave 'lidt panik' på andre debatter til du kommer tilbage.
Hvis du vil 'slos' når du kommer hjem igen - så skriv her... på vores heteroseksuelle 'base'
God tur ud i verden, danske Silke.
Soulmate - prøv lige at se artiklen... den er konkret.!
Gejst
tilføjet af

Elendig !!

HA ha ha - Så læser jeg lige ertiklen igennem og opdager, at jeg anbefaler en artikel som er så gennemført ensidigt et forsvar for bøssesex. Man går endda så vidt som til at lege med ideen om at Jesus selv var bøsse og at hemmeligheden med Guds rige er homosexualitet.!!!
Nuvel - jeg tror det til tider kan være sin sag at være bøsse i dette samfund. Og derfor kan det være en støtte, på en støvet vej, at 'høre' et så indgående forsvar. Og en hver mening har som bekendt sin plads.
Derfor vil jeg skynde mig at rette min anbefaling til "Endnu et billede på hvordan homosexualitet og tro er eller ikke er forenelige."
Elendig er den - jo, for ensidig, synes jeg den er; Forsvarer nærmest sexualitet som galdt det livet. Det mener jeg ikke er nødvendigt. Specielt når det gælder 'tro', bør næstekærligheden give plads til sind og ånd - frem for habitus og seksuel overbevisning.
Nå, men det var lige et opkast efter at have den artikel ... selv.
Gejst.
tilføjet af

Så er jeg tilbage

hej så er jeg tilbage igen, og med til flere gode debatter...
tilføjet af

Hvor er I???

HVor er I,hvilken debatter er I inde på nu??? vil gerne være med, men ved ikke hvor I er.."Snøft"
tilføjet af

Velkommen hjem.. vi er her !!

Hej Silke
Velkommen hjem igen.
Vi roder rundt på debatter om såvel prævention som Gudsfrygt, men lad ikke det hive dig af pinden.
Bare du er hjemme igen er vi alle galde.
Gik din tur godt ?
Gejst.
tilføjet af

Silke.....pirrende stof

Kunne ikke li det stof du fik mig til at læse gejst
tilføjet af

What..Soulmate?? Pirrende...???

Hvad taler du om Soulmate???? Skriver du til mig eller Gejst???
Hvem har skrevet noget pirrende???
tilføjet af

Nu hele to steder

Hej igen - mine smækre debatvenner Silke og Soulmate.
Jeg har skrevet til dig, Silke ude i oversigten i den tråd du har oprettet.
Soulmate - ha, jeg skulle lige til at sige at det kan jeg sgu godt forstå. ( At du fik det dårligt af den artikel) Som jeg selv skriver senere er artiklen elendig, også efter min vurdering, men alligevel siger den noget om at troen er fri, så at sige.
Hvis nogen tror Jesus var bøsse, må det være i vor tid. Nu om dage er det sgu så farligt bare at være en lille smule anderledes - straks er med udnævnt som bøsserøv, trans eller kommunist.
Den gang han gik omkring og udrettede mirakler
(i kjole) var folk nok mere optaget af det han kaldte næstekærligheden end 'næstepåklædningen.'
Morale - plads til alle sind og tanker.
Gejst
tilføjet af

Varmen er der!!!

Til Soulmate og Gejst
Jeg er enig...hvis jesus virkelig levede så er det jo for maaange år siden.. så ingen kan jo bevise hvordan han var måske var han også bøsse... Hvad så med Soulmate så kommer han nok til at mærke varmen når han kommer over på den anden side...hvis Jesus altså var bøsse og han disser bøsser på den måde...Så held og lykke til dig Soulmate..
Til Soulmate
hvorfor være sådan mod bøsser de er mennesker såvel som du er et menneske men føler bare det tiltrækning til det samme køn...kan du bevise at det ikke er heterosexuelle der er noget galt med??? Fordi det er sådan man får børn behøver det ikke være den rigtige måde at leve på...
tilføjet af

Blød Silke...

Hejsa Silke
Lige et par gamle indlæg....pirrende...jeg mener at silke er et pirrende stof..hæ
Jeg siger at hetrosexuelle lever rigtigt fordi jeg i bund og grund er et menneske af naturen, det er naturen og evolutionen der bestemmer hvordan vi mennesker lever bedst.
Der er sket utroligt meget med mennesket, men jeg mener stadigvæk at den bedste måde for mennesker at leve på er som små familier.
Jeg gruer for den dag vi trækker vores børn i en automat for alle skal jo have lov til få børn.
tilføjet af

Dø og brænd i helvede...

Soulmate, dit forbandede svin. Hvis jeg nogensinde skulle møde dig, ville det blive heterobashing på et meget højt plan, ja ligefrem tanken om det gør mig helt glad.
Bare sig hvis vi skal mødes, skriv tid og sted, kan fanme ikke vente.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.