14tilføjet af

Slankekur, hvor man taber sig de RIGTIGE steder??

Jeg hader bare alt det slankekurs halløj! Jeg er ved at blive sindssyg af det. Hader at jeg såen skal passe på med hvad jeg propper i munden. Og hader at når jeg så endelig taber mig, så er det først og fremmest på patterne og røven(og det er noget jeg egentlig helst ikke vil af med) så er der nogen der har svaret på hvad jeg skal gøre for at tabe mig på maven og de såkaldte bollehåndtag i siderne??? Jeg kan ikke så godt lave mavebøjninger.... så måske der var nogen der ku anbefale en eller anden form for maskine/redskab??? På forhånd TAK:)
tilføjet af

for fahn!

Altså du vil jo aldrig tabe alt dit bryst og hele din røv!!! så du må nok enten vælge at sige: enten fed og klam! eller spinkel med lidt mindre bryster! du skal jo også passe sammen! altså kropsmæssigt, ikke????
tilføjet af

konditionstræning

Hejsa. Du skal sørge for at lave en masse konditionstræning, da du derved fedtforbrænder. Det kan ikke undgåes at du vil tabe dig lidt på brysterne og røven, men det bliver jo så omdannet til muskler. Ikke lige på brysterne, men du kan styrketræne dine brystmuskler med maskiner. Maskinerne findes også til mave og elskovs håndtag. Men husk: det er ikke nok at styrketræne, for musklerne sætter sig inde underfedtet. Det kan du kun komme af med ved at konditræne: cykle, løbe ell. lign. Boksetræning er en kanon måde at fedtforbrænde på.
Med hensyn til maven er det vigtigt at du træner din ryg. Da rygmusklerne er med til at holde maven "på plads":-) Held og lykke og så husk at acceptere din krop som den er:-))
tilføjet af

millemus har ret

Ja det har hun.
Men noget som jeg har fået til at virke er sammen med kondtionstræning min. 30 min om dagen i rap, er elektromasage af mave og ryg. Der får man strammet musklerne op, og JO DET VIRKER S.. prøv det, prøv det.
held og lykke
hilsen
Batmannen
tilføjet af

lulllii

Du er sgu for dum at høre på... her er der en som gerne vil gøre noget ved sin vægt og krop... og så sidder du der og siger enten fed og klam eller spinkel... du burde skamme dig !!!
tilføjet af

Væk med dællerne

ja, det er jo meget svært at komme af med de der "dumme" dæller.. for mig er det sværeste område lårene..
selvom jeg træner eller laver øvelser får jeg bare muskler i stedet for fedtet og ender med stadig at have "ridde lår".
er der nogle derude med gode råd eller ideer så bare skriv...
for at komme af med "fedtklumperne" på maven: stå fast med benene(lidt spredte) og drej så overkroppen i en cirkel(buk ryggen fremad-til siden-tilbage-til den anden side)... så "drejer man bare rundt!!
jeg har hørt det er godt at bruge sippetov og hulehopring for at komme af med sidedællerne...
så det jo bare at komme igang med det, pyha
(her får jeg bare lyst til at spise slik i stedet:)
tilføjet af

Protein

Dellerne omkring mave og hofter skyldes som regel for mange hurtige kulhydrater.
Ja man skal passe lidt på hvad man spiser, men man behøver ikke at droppe det fuldstændigt.
25cm forsvandt på mave, hofte, lår området efter at jeg skar ned på hurtige kulhydrater og spiste flere proteiner og langsomme kulhydrater.
Jeg skar kun ned på de langsomme kulhydrater. Jeg spiser dem stadig for jeg kan slet ikke undvære dem. Og jeg spiser stadig masser af slik, og drikker stadig de øl som jeg plejer, selvom det ikke er mange, men det har det aldrig været.
Bare et godt råd.
tilføjet af

En svær opgave

Ja ser du, det er jo en svær opgave. Det er sådan at kroppen automatisk tager af de fedtdepoter man har. Man kan ligge og lave mavebøjninger lige så meget man vil, det får man stærke mavemuskler af. Hvis man skal af med fedtet skal du simpelhen konditionstræne. Når du så er kommet af med fedtet kan du begynde at styrketræne og derved forme din krop. Det er også godt at styrketræne samtidig med at du skal tabe dig. Musklerne hjælper dig nemlig med at forbrænde fedt. Jeg vil råde dig til at styrketræne hver anden dag. Du skal først varme op i ca. 10 min. på kondicykel, løbebånd eller hvad du har lyst til og derefter styrketræne. De andre dage skal du konditionstræne for at forbrænde fedt. Så skal du bare se, så kommer du bare til at se lækker ud.
tilføjet af

De rigtige steder

Hmm
Prøv at se helt koldt og kynisk på dit forbrug af hvidt sukker kombineret med dit indtag af rent postevand.
Både manden og jeg har prøvet mange tiltag, derunder at spare på fedt mv.
Det der virkelig har flyttet kg uden de store afsavn er helt enkle råd.
Spis groft brød, gerne helt almindeligt mørkt rugbrød uden alt muligt (Det er samtidig det allerbilligste man kan indtage og det mest mættende).
Spis meget grønt og frugt samt kød (gerne proteinrigt rødt kød).
Drop alle de hvide produkter i hverdagene, som færdigkøbt kage, slik, sukkerholdig sodavand, billig juice (der faktisk indeholder en del sukker), cacaomælk, frugtyoghurt (selv de magre indeholder meget sukker), og skift til sødemidler og sødetabletter i en periode hvis du absolut skal have sødt i din kaffe eller te. Kombiner dette med at drikke masser af vand fra vandhanen(2-3 l dagligt) i en periode på 2-3 måneder.
Du vil blive forbavset over hvor meget det hiver væk af bodegamusklen (manden har smidt 10 cm i omkreds målt på hans bælte han bruger hver dag, jeg er gået en konfektionsstørrelse ned, vel at mærke uden de store afsavn). Og sjovt nok, hvis du træner/motioner lidt sammen med, så er min/vores erfaring at der ER bodegamusklen der ryger og ikke det andet.
Blot nogle enkle råd fra nogen der var godt trætte af ekstra kilos lige på maven, men glade for resten. Og fanatikere - det bliver vi aldrig, vi er bare mere bevidst spisende i hverdagen...
Prøv desuden lige at undersøge emnet mavebøjninger. Der er altså mange måder at udføre dette på, og selv jeg der har en ødelagt ryg kan udføre den form jeg bruger i dag. Den laver jeg liggende i sengen, i sofaen mm og mange gange om dagen. Det har faktsik betydet meget på min styrke i ryggen, og ikke mindst på min figur, der led under at jeg ikke kunne træne i mange måneder.
E_F_K
tilføjet af

Sjippning

Sjippning er rigtig godt. Køb et sjippetov i tiger til 20 kr med tæller på. Sjip 1.000 om dagen (i snit)drik vand og undgå kulhydrater. DET VIRKER!!!!!
tilføjet af

elektromassage?

Halløj Batman
Hvor får du den elektromassage? hvor køber du evt. apparatet?
tilføjet af

omegamodel

Kort råe der ,læs om omega modellen , ikke Dr.Atkinsons ,killing the beast , men den danske . er virkelig vær at leve efter , jerg er gået fra 150 til 140kg på uner 3 med uden afsagn
tilføjet af

MMMM

Du kan gå til styrketræning og lige inden du styrketræner så løb 30min,lav 200-300 mave bøjninger og det samme antal ryg bøjninger og 100 arm bøjninger, det tager ca 50min, træn 5 gange om ugen, tro mig, du bliver både styrker og kommer i bedre form.🙂
tilføjet af

Tag det roligt

Hej :D
Jeg kan godt forstå at du siger at du taber dig i disse steder..
Jeg ved ikke med røven.. men brysterne er rent fedt depot..
Så må jeg desværre sige at du ikke kan tabe dig helt tynd uden at miste bryster.
Det er nemlig sådan at man ikke kan sigte efter et sted på kroppen og brænde det fedt af ..
Det gør kroppen selv ved at den kommer i kcal underskud. men pas dog på .. hvis du sulter dig selv kan du risikere at miste muskelmasse..
Så om du laver mavebøjninger eller løber brænder kroppen fedtet automatisk.. Men ved at træne maven markere du dine mavemuskler det er en anden side af sagen..
Jeg vil at anbefale dig at tage det stille og roligt. Det er bedre at være end at lave Tynd.
All the BEst
tilføjet af

mindre sukker

Jeg har samme problem. Misunder virkelig de kvinder med flad og muskuløs mave + ryg, som stadig har fyldige bryster og kød på røven. Forstår ikke hvordan de gør. Når jeg træner og forbrænder fedt er det også altid røv og barm der ryger først.
Har læst et sted at sukker der oplagres som fedt i kroppen, sætter sig på maven, hvor derimod sunde fedtstoffer fra nødder, frø, oliven olie, avokado, fede fisk osv vil sætte sig de rigtige steder. Om det vil gøre at barm og røv beholder sit fedt, når man træner og taber sig ved jeg ikke. Men det lyder logisk at man i hvert fald ikke vil samle fedt på mave og sider. Jeg vil prøve og se om jeg kan få et resultat ud af det, men er sikker på det er noget der tager tid og man ikke lige kan skynde på.
Jeg ved af egen erfaring at steppemaskine er rigtig godt til at opbygge muskelmasse og fylde på røven og det går forholdsvis hurtigt fra man starter til man ser en forandring.
men at forbrænde fedt på maven, har jeg ikke nogen løsning på desværre. Vil selv prøve om det med at erstatte sukker med sunde fedtstoffer vil gøre en særlig forskel lige på maven. selvom det er svært at holde sig fra🙂i alle fald vil man i hvert fald blive en hel del sundere af det,
håber du fik noget ud af det :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.