0tilføjet af

Divisionsforeningen betaler rejsen.

Nu har Football Club København så kvalificeret sig til finalen i RL og det jo fint nok med et dansk hold i en international finale (hvis man kan kalde den det), det er faktisk ikke sket før!
Dette ønsker Divisioneforeningen så at støtte ved at betale for at 500 Football Club København fans kan komme til Götebord.
http://fckfc.dk/Default.aspx?ID=1&M=News&PID=7&NewsID=73
Og det forstår jeg så ikke. Hvorfor er det lige at de andre Superliga klubber (som jo betaler penge til Divi.foreningen) skal betale for fck´s fans rejse og hvad får de ud af det? Hvis det er med den begrundelse at det er for dansk fodbold´s bedste, så undrer det mig da at jeg ikke fik min tur til Prag, Schalke eller Barcelona betalt, eller for den sags skyld da jeg i starten af året var i Göteborg og se Brøndby spille deroppe.
Syntes det er en latterlig beslutning, om det er fck eller noget som helst andet hold, er sådan set ligegyldig, mere prencipet i at jeg igennem de penge jeg betaler til sæsonkort i Brøndby, skal betale for fckfc folk kan komme gratis ud og rejse (groft sagt!)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.