6tilføjet af

FINANSKRISEN

Hvilke mulige løsninger er der på finanskrisen? Hvem går ind for hvilke løsninger? Hvad bør man ændre, efter erfaring af denne finanskrise?
tilføjet af

Finanskrise?

Finanskrisen, er noget der foregår oppe i hovederne på folk. Medierne er med til at gøre situationen værre ved at omtale den såkaldte "krise" konstant.
Bankerne er bange for at låne penge ud til hinanden, pga. man ikke ved hvilke banker der er ramt og truet med lukning. Derfor sætter de udlånsrenterne op og der kommer ikke gang i forbruget.. Altså er det en ond cirkel. Som vi har oplevet det før med olie krisen, Ejendomskrisen i Norden, It-krisen vil der på et tdspunkt være et optur, der som regel er større end nedturen har været.. Her vil der for dem som er snu være mange penge at score..
tilføjet af

dendanskebank

igen har de gang i noget ævl og bøvl,
http://www.version2.dk/artikel/9741-tavshed-om-netbank-lukning-supportere-naegter-at-reinstallere-windows-uden-god-grund?nyhedsbrev
fyr dele af den itafdeling, de er sku da for ringe.
Ansat danskere, og ikke udenlandske itnørder der kan være skyld i fejl.
tilføjet af

Det er selve omfanget af bankernes udlån

som er blevet alt, alt, alt, alt og en gang til, alt for stort. Det er bankerne selv som har indset dette og nu forsøger at genoprette balancen.
tilføjet af

Afdrag på boliglånene er et must for at stoppe krisen

De fossende udlån med afdragsfrihed (50% af alle boliglån er nu med afdragsfrihed) er den simple grund til, at der er opstået en udbredt mangel på likvider. Der er simpelthen ingen sammenhæng mellem, hvad der i de seneste år er lånt ud, mod hvad man har fået ind hos bankerne.
Boligfesten blev til smertende tømmermænd. Tømmermændene efter dette pyramidespil på boliger havnede hos dem, der kom ind på markedet senest, og 120.000 (mest unge) boligejere er nu teknisk insolvente, fordi de gladeligt har foræret deres forældre og bedsteforældre en fed, arbejds- og skattefri fortjeneste ved simpelthen at betale 4 gange så meget for en bolig, som den var værd for 10 år siden, og som de ældre boigejere har betalt. Ethvert forsøg på at stoppe idiotien har været forgæves.
Det er den stensikre vej mod statsbankerotten at give afdragsfrie lån fra statskassen til bankerne for fortsættelse af det afdragsfrie lånehelvede. Tænk lidt over hvilke konsekvenser en statsbankerot vil få.
Bankpakkerne bør omgående omfatte krav om tilbagebetalingsaftaler af udlånene.
Der er ingen smertefrie løsninger på denne krise, og diverse forsøg på at få lette indtjeninger og adgang til lette løsninger og "løse penge" fra statskasser m.v. skal bankerne ikke have held til at købe sig til politisk tilslutning til.
Gud bevare Danmark, jeg er fucking træt af korruption, åger og pyramidespil og mareridtet direkte mod statsbankerotten, der, om noget, vil give de næste generationer ufrihed, armod, og værdipolitisk deroute og økonomiske øretæver uden sidestykke i historien.
Der har været drevet generationstyveri for åbent tæppe.
Hvor længe vil du finde dig i, at gamle røvhuller tværer deres negative asociale arv af i deres efterkommere for at de selv kan vælte sig i samtalekøkkener, benzinslugende motherfuckerbiler, passagerfri færger (lystbåde)?. Stjæl den velstand tilbage, som ældrediktaturet syntes de var i deres gode ret til at stjæle fra dig. Og forlang, at de betaler deres lån tilbage NU!.
Det er løsningen på din generations krise, men det er givet, at generationen, der er blevet feteret i hoved og røv hele deres liv, vil finde det lidt hårdt, at de pludselig ikke får alting foræret mere, og at de rent faktisk skal betale deres lort selv.
tilføjet af

3 år siger de

3 år siger såkaldte eksperter krisen vil vare.. hmm.. må indrømme jeg har lidt svært ved at tro dem... de kunne åbenbart ikke forudse den nuværende krise
tilføjet af

Boligpriserne øger krisens omfang

Boligboblen øger omfanget af krisen.
Det hele afhænger af, om man lader alle dem der har lånt 5-10 gange det de ejer, betale tilbage, eller om man ødelægger alt ved at kaste flere penge ind i det håbløse boligpyramidespil. Det kan ske ved at man bare sender penge der ikke findes i omløb, og dermed smadrer kronens værdi, og fremtidens sunde vækst. Hvis man igangsætter vækstpakker med midlertidige kunstige jobs, der forsvinder igen, før boligpyramiden er væltet, så går det helt galt. Man starter ikke en ny bobel før den gamle er bristet, og det er boligboblen slet ikke. Boligpriserne er alt alt alt for høje, og man beder om at blive snydt hvis man køber nu. I stedet flygter dem der kan trække væksten i gang, fordi de kan se at boligpriserne i resten af verden, er faldet til et fornuftigt stadie. I den sammenhæng betyder skattelettelser intet, da vores penge bare bliver mindre værd.
Boligkøb kan lige nu ende med at blive den største og eneste fejl man begår i hele sit liv.
Hvis der var fremtid i boligmarkedet med de nuværende priser, ville vi nok se nogle spekulanter der var optaget af at købe boliger.
Det mest nøjagtige er at sammenligne boligmarkedet med et pyramidespil. Dem i toppen har taget gevinsterne, og nu kan alle de andre ikke forstå hvorfor der ikke er nogen gevinster tilbage til dem. Men vi blev advaret af regeringen for længe siden, så nu er der nogen der må betale det tilbage de skylder. Hvis man vil sælge sin bolig må man tage et tab, og ellers kan man blive der resten af livet. Boligpriserne skal falde meget meget meget mere før vi måske ser noget normalt igen.
Der var ikke nogen andre end www.boligdebatten.dk der kunne forudsige finanskrisen.
Hvis udbudet skulle falde, er det ikke et tegn på at priserne er faldet, men derimod at boligmarkedet er endnu mere råddent end antaget, da alle dem der er teknisk insolvente, ikke kan komme af med deres gældsfælde, og derfor må opgive et salg. Så kommer alle tvangsauktionerne på et tidspunkt.
Følg med i debatten der hvor de ved noget. www.boligdebatten.dk kategorien genneralt (boliga.dk) Det eneste sted tilbage hvor man kan få uafhængig information.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.