11tilføjet af

I want to

Hej alle derude.
Jeg er en pige på 19 år.
Jeg har igennem mit liv haft flere kærester men aldrig seriøst. Og jeg har aldrig haft tillid nok til at tage det sidste skridt endnu - jeg er stadig jomfru. Det går mig lidt på, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal takle det. Nogle kan slet ikke forstå, hvorfor jeg ikke bare går i seng med en eller anden for at få den første gang overstået. Andre er lidt mere forstående, og kan godt se at det er federe at vente til man er klar.
Problemet er, at jeg har lyst til at "komme i gang" - ikke for at få det overstået men for at få nogle nye ( og forhåbentlig fede ) oplevelser.
Jeg har ikke nogen kæreste, og allerede der knækker filmen! Jeg syntes slet ikke, jeg kan finde nogen, der ville være rigtig for mig.
Og jeg er så forvirret. Hvad gør jeg, når jeg endelig finder den rigtige? Jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg skal fortælle, at jeg endnu ikke har dyrket sex. Og jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg skal forholde mig den første gang.
Og det værste af det hele må være, at jeg har det dårligt med at være jomfru. Jeg syntes, det er en lidt mærkelig position at være i, når man er 19.
Håber der er nogen derude, der kan give mig nogle gode råd - og måske noget trøst...
Mange hilsener fra carmen
tilføjet af

at komme i gang

hej jomfru
det er ikke nogen skam at være jomfru og du skal bare finde en der vil hjælpe dig igang jeg har et par gange hjulpet piger i gang et spørgsmål om tillid.
knuzz ålborg fyr
ps den sidste var 24 år
tilføjet af

Hmm...

Sex er fedest når der er følelser imellem, men mindre kan af og til også gøre det. Jeg var 19 ligesom du ! Tag det ikke for højtideligt, men heller ikke for skødesløst.
Pas på med at videregive din mailadresse eller tlf. nr. her.
Din første besvarer lyder allerede suspekt !
Hilsen.....
tilføjet af

Et spørgsmål om tillid

At gå i seng med en er et spørgsmål om tillid. Jeg var selv 18 år min første gang. Jeg synes også det var lidt underligt men der er flere end du tror som stadig er jomfruer i din alder. Du skal selvfølgelig føle dig godt tilpas i fyrens selskab og stole på ham før du bevæger dig ud i noget. Har du brug for hjælp er du meget velkommen til at skrive til mig. Så vil jeg prøve at give dig nogle gode oplevelser og lidt trøst måske og hjælpe dig med at komme i gang.
tilføjet af

Hejsa Carmen19

Jeg er en fyr og jeg var jomfru til fornylig. Jeg synes også det var lidt sært at være være jomfru, men så tænke jeg bare at jeg havde noget dejlig at vente mødte så en pige som så var behjælpelig for mig.Hvis jeg mødte en pige som der var jomfru ville jeg være forstående over for det og jeg vil gøre det så let så muligt for at hun skal være nervøs. Man kan tale sammen om det og så hen af vejen finder man frem til hvordan man skal bære sig ad. man skal ikke mase sig på, snak om det først og så begynd stille og roligt
Venlig Hilsen Fyr23
tilføjet af

vent til du er klar.....

Hej Carmen!
Jeg har stået i nøjagtig samme situartion som dig. Jeg var næsten 20 da jeg havde min første sexuelle debut. Nogle af mine veninder synes da også at det var mærkeligt at jeg endnu var jomfru. Det var også noget som jeg brugte meget tid til at tænke på.
Men jeg valgte at vente til jer følte mig klar, og var sikker på at det var det jeg ville. Jeg er nu 22 og glad for at jeg har ventet,da man også bliver mere moden med alderen. Så vent til du er 100% klar og ikke bare fordi de andre synes det er "mærkeligt" at du stadig er jomfru.
held og lykke......
tilføjet af

bitter eller hvad?

Hva Satan? Hvad er der lige gået galt i dit liv sidern du er så skide negativ over alt hvor man ser din signatur?? Du er sgu da et gammelt sur røvhul.. Hvis du ikke kan give nogen gode råd så tag dog og luk røven...
tilføjet af

Det kunne

Jo godt være at du lige skulle børste tænder og skylle din mund før du spiser, for den sprog du bruger må maden ikke smage særlig godt;;og hvad råd angår, ja så kommer du jo ikke selv med nogen.
Jeg synes du selv skulle lukke en vis sted.
tilføjet af

by nature

Jeg har læst nogle af dine kommentarer - by nature - og jeg vil blot fortælle dig, at jeg ofte sidder med et nikken og et, han har fat i noget. Dejligt at du forholder dig seriøst til flere af indlæggene, en fornøjelse iblande de mange "øh.. hvad mon vedkommende vil med den kommentar". Tak for det.
tilføjet af

Jomfru

Hej carmen.
Vær du blot glad for, at du endnu er jomfru! Det er der sku ikke noget i vejen med. Selv var jeg på din alder, da jeg første gang var i seng med en pige, og det er jeg egentlig stolt af. Der er ikke noget der haster. Hvorfor føler du selv det? Hvis du ikke elsker en fyr, er der jo ikke nogen grund til at gå i seng med ham, med mindre, du virkelig føler, at nu kan du ikke lade være! Men vent til det sker! Og du vil ikke være i tvivl, når det sker. Alt godt til dig.
tilføjet af

nemlig "by natuer" helt rigtigt

jeg vil give By natuer ret i at din første besvare virker suspekt.
jeg er 17 år... jeg er ikke jomfru... men af en eller andne grund så ville jeg ønske at jeg var i din sitiation for med sex følger alt luligt andet... andet som ikke kun er dejligt.. der er smittefare, rygter osv... og det er ikke engang noget af det værste. hvis jeg kunne skruge tiden tilbage ville jeg ventet endnu og stadig ikke have gjort det. men jeg tror at denne generation "vores generation" forventer for meget af os selv.. men ved du hvad.. jeg har faktisk indset at det er os selv der styre tempoet..
så hvis jeg var dig.. villle jeg vente på at der kommer en rigtig sød fyr han behøver ikke være den PERFEKTE for sådan er svær at finde hvis han findes.. men for guds skyld sørg for at du kkommer til at snakke med ham i fremtiden... jeg vil gerne lige tilføje at han skal være 100% pålidlig hehe så er du godt på vej.
det med at fortælle du er jomfru.. det kommer.. han kan sikkert også mærke det på dig hvis han er klog nok og tænker på andet end sex.
det skal nok komme hen af vejen... slap lidt af invitere ham over.. spis lidt mad men ingen alkohold.. du ville jo også gerne huske hvordan det var?
jeg håber jeg kunne hjælpe.. hvis du manglere mere svare så skriv til liibe@ofir.dk
pas på digselv og pas på hvem du gør det med.
tilføjet af

Hey girl

Hey Carmen...er du Filippiner? det jeg, jeg syntes det fedt at du stadig er Jomfrue det ik noget at skamme sig over, jeg kender mange der stadig er det. Hvis du gerne vil vente på den rette well itz all good then, u don't need to rush ur still young. Hvis du kan vente til den rette eller til du blir gift, I tell u itz gonna be all worth it Trust me...Jeg ik Jomfrue mer, men nogle gange ville jeg ønske jeg stadig var for det kan godt blive lidt svært med at styre sine lyster...hehe der nok mange der er uenig med mig, men vi er jo forskellige allesammen...Carmen ha det godt and hey don't worry aite...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.