5tilføjet af

Indbetaling af depositum

Hej SOL,
Jeg skal flytte i lejelejlighed inden så længe, og skal af den grund betale et depositum. Men udlejer vil ikke skrive under på kontrakten før han har modtaget depositum, og jeg vil ikke aflevere depositum før jeg har en kontrakt. Hvordan kan vi løse denne situation? For jeg vil jo rigtig gerne have lejligheden.
Kh. Betina
tilføjet af

Kontanter :-)

Aftal et møde med udlejer, hvor du møder op med kontanter, og han møder med lejekontrakten.
Så lægger du pengene lidt ude til højre for dig, og holder den ene hånd på bunken.
Samtidig giver du udlejeren en pen (med den anden hånd), så du er sikker på at hans underskrift ikke forsvinder som dug for solen en time senere.
Når han har skrevet under, lægger han aftalen lidt ude til højre for sig selv, stadig med den ene hånd på papiret.
Så lægger I begge to den fri hånd på den andens bunke, tæller til 3, og slipper bunken til højre og trækker af al magt i bunken til venstre.
Kan mistillid drives for vidt ?
Evt. få din bank til at lave en krydset og noteret check, som du så kan nå at stoppe - og så må du bare håbe på, at udlejeren ikke er lige så mistænksom som du selv.
tilføjet af

Du skal have den lejekontrakt først.

Når du modtager din lejekontrakt,skal du sende pengene,ikke før.
Husk at betale med dankort,og ikke pengeoverførsel.
Jeg fornemmer allerede nu,at du få problemer med den udlejer.
Hvis/når du flytter ind,skal du huske at tage billeder af hele lejligheden.
Du må endelig ikke betale forud,inden du modtager den lejekontrakt.
tilføjet af

gratis retshjæp

du kan få gratis retshjæp hvor ligger kan du søge på degulesider
tilføjet af

UHA-uha, den udlejer lyder FÆL

Udlejer kan jo bare skrive i lejekontrakten at hvis ikke han har modtaget depositum inden en uge så annulleres kontrakten!
OG og og -
DU MÅ IKKE BETALE med KONTANTER!!
DU skal sørge for at betale på en måde så DU har bevis på din betaling!!!

Der kan efterhånden skrives tykke bøger om de mennesker der DESVÆRRE bliver snydt af at være lidt for godtroende overfor "snu" luskede typer!!!!

Den udlejer du beskriver lyder DESVÆRRE til at være en type du kan få MEGET besvær med, "med ganske småting" i fremtiden. SØRGELIGT.

Jeg kender personligt 3 der netop er blevet snydt på lige den måde du beskriver om kontragtproblem underskrivelse!!!!!

Uanset hvad du vælger, så skal du sørge for at have beviser på alt, især overfor udlejere der "tænker som din udlejer", men selvfølgelig må udlejere "desværre" også være skeptiske overfor at kunne modtage et depositum, det er dog lettere for udlejer at tilføje beskrivelse i en kontrakt, end det er for dig at skulle udforme en fyldestgørende tekst, som du så må have udlejer til sideløbende at underskrive.......

Sammendrag:
betal ALDRIG med kontanter -
sørg for at have beviser på alt (både din betaling og lejlighedens tilstand FØR indflytning (husk beviselig DATO på billeder))
brug evt. gratis retshjælp eller
kontakt en advokat, det kan være gode penge at give ud

Jeg har tillid til mine medmennesker, MEN bestemt IKKE til mennesker der opfører sig som du beskriver din udlejer, der åbenbart IKKE har tillid til dig.

Jeg er ofte selv blevet snydt med mindre, men væsentlige ting, fordi min tillid til andre er for stor og derfor vil jeg så gerne BREMSE andre i at gå i "luskede typers fælder"!

Håber du får et rigtig godt og smertefrit liv!!! [s] [l]
tilføjet af

Har du sikret dig

at den udlejer er den han udgiver sig for at være? Hvis du har det, så gå i banken og få lavet en banknoteret check og send til ham. Den kan annulleres, hvis ikke du får din lejekontrakt, men vær nu sikker på at han også ER udlejeren.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.