3tilføjet af

I love bullterrier...do you?

jeg vil bare lige gøre opmærksom på at at bullterrier ikke er det samme som pit bull terrier. jeg har selv en bullterrier(også kendt som grisehunden red.) og de to hunde kan kun sammenignes på deres oprindelige brug, som kamphund. idag ejes mange bullterrier af almindelige familier uden behov for at misbruge bullterrierens krafter. bullterrieren er også kendt under navnet "kattehunden" da den, hvis du byder, gerne vil ligge på dit skød....så giv ligebullterrieren en chance, og drop at det der med at det er en "dræber-hund" osv...
se evt. pic. af bullterrier:
http://www.hundesportverein-keltern.de/bullterrier.jpg
og pic af pit bullterrier:
http://web.utanet.at/klosesil/pitbull.gif
hilsen mimbo
tilføjet af

ja det er rigtigt

Ja Bullterrier er den sødeste hund, min onkel har også den samme, og den er bare så dejlig. Jeg ved han også tit møder folk der tror det er en dræber-hund....men jeg ved ikke hvorfor de tror det...?
tilføjet af

vov vov

"....men jeg ved ikke hvorfor de tror det...?"
Haha og egentlig er det jo slet ikke sjovt, at du er så dum!!!!
tilføjet af

Hallo?

Hvad pokker går der galt for dig?
Det er vel helt reelt, at man ikke forstår, hvorfor folk er bange for bullterrier, når det er den fredeligste hund, der eksiterer - statistisk er bullterrieren den hund, der figurerer lavest på listen over de hunde, der er bidske og som er blevet aflivet på den bekostning.
Alle fordomme er uvidenhed - åbn dog op for viden, så også du kan udvikle dig som person og individ...
En stor fan af bullterrieren.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.