6tilføjet af

Hvornår har man græsallergi?

Jeg har lige et lille spørgsmål ang græsallergi. Min næse løber lidt når jeg slår græs om foråret når det er mest frodigt, men jeg har ingen vejrtrækningsproblemer eller hoste. Jeg har haft det siden jeg var teenager. Nu er det ikke så tit jeg slår græs længere da jeg bor i lejlighed :), men er det noget man skal holde lidt øje med eller er det bare normalt at næsen løber lidt når græsset er så vådt og frodigt?
Det lyder muligvis som nogle ret dumme spørgsmål, mne helt ærligt så ved jeg intet om allergi :-/
tilføjet af

Lugten/duften af græs er ikke ens betydende med

at du er allergisk overfor græs.
- Jeg vil gå til lægen og få en henvisning til en "Prik-test" (...gør ikke ondt!)
Desuden tager de en blodprøve, der er dog nål inkluderet.
- Så går der en lille uges tid, alt afhængig af hvor travlt de har. Resultatet får din egen læge, og så kan han anbefale dig hvilken medicin du bør tage, samt hvilken dosis.
*FB*
tilføjet af

Begynder så småt i maj måned

Jeg kan kun tale for mit eget vedkommende, men min græsallergi, kommer som regel i de perioder, hvor der har været tørt vejr i nogle dage, og jeg så samtidig køre ved arealer med mange græsplæner.
-
Før i tiden, da jeg spillede fodbold, lignede jeg
et misfoster efter at have haft kontakt med den famøse græsplæne. Hele min krop slog ud med nællefeber, øjnene løb i vand og så kunne jeg næsten komme i Guiness rekordbog for fleste nys inden for 1 time.
Stadigvæk plages af nællefeber, når jeg sætter mig på en græsplæne.
tilføjet af

Allergi

Pollen allergi (græspollen) er meget udbredt. Nogle mærker ikke ret meget til det - såsom løbende næse, mens andre både har løbende næse, kløende gane og øjne. I sværre tilfælde også vejrtrækningsproblemer (pollenbetinget astma). Det lyder som om at du har et let tilfælde af allergi. Dermed ikke sagt at det ikke er irriterende, men det bør kunne klares med en enkelt høfebertablet dagligt. Du bør dog kontakte din læge først. Pollenallergi kan komme pludseligt, selvom du ikke har mærket noget til det tidligere og kan også forsvinde igen for måske at vende tilbage nogle år efter. På DMI's hjemmeside kan man følge med i pollentallene. Men vær opmærksom på at disse målinger bliver taget el del meter opppe i luften, og man mærker mere til det jo tættere man er på. Fx især ved nyslået græs, særligt når det har været tørt og varmt i nogle dage.
MadMor
tilføjet af

Jo man har allergi hvis.. ens

hej som sagt fandt jeg ud af at jeg havde allergi da jeg var en 13 år. Min første gang jeg opdagede det var da jeg gik forbi en græsplæne om mine øjne begyndte at løbe i vanf og næsen kløede. Jeg gik op til lægen og fik en henvisning til en undersøgelse mod allergi.
Jeg blev undersøgt og fandt ud af at jeg var pollen allergisk og græsk allergisk.
tilføjet af

Høron fra Allergica

Høron fra Allergica kan fås i Matas eller helsekost. Start nu FØR pollensæsonen.
10 dr. 3 x dgl. UDENFOR måltider, dvs. KUN rent vand i munden ½ time før og efter indtagelse. (god idé at have det stående ved siden af sengen, så det første og sidste om dagen. Bliver optaget af mundens slimhinder.
Der KAN komme førstgangsforværring; SNOT og HOSTE mm. Tegn på at NU renser kroppen ud, så den ikke skal lave en allergisk reaktion ved almindelig påvirkning
hilsen
homøopaten
gisiger@forum.dk
tilføjet af

Altså

jeg har og min familie lider meget af Græs & pollen allergi, næsten året rundt.
Men tegnene er en del værre, tror det er meget normalt, du har måske en anelse sart allergi, men lyder ikke som noget du ska medicineres mod.
med mig, løber mine øjne i vand, klør og svider. min næse løber, det klør helt forfærdeligt gennem gane & op til ørerne. en hel forfærdelig følelse. men sådan er livet nu om dage jo:(
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.