14tilføjet af

Hvorfor skriver mange profiler...

at de ikke søger kæreste, eller at de er singler, men har det godt med det, så ¨man behøver ikke gøre sig nogen anstrengelser. Men SOL er da ikke en datingportal? Det virker som om at folk bliver chikaneret, hvis de skriver de er singler og således bliver de kontaktet uafbrudt.
Eller hvad foregår her? Er SOL blevet lidt en dating portal?
tilføjet af

hvis man laver

en profil og lægger et billede ind, hvor man ser pæn, (og som regel ligger man jo ikke et billede op hvor man ser dum ud:-) og siger man er singel, vil jeg delvist sige man ikke kan klandre folk for at forsøge.
Mange siger også de singel, men ikke søger noget bare for at få det til at lyde som om de får nok, hvilket de ikke gør ellers ville de vel ikke uploade et billde til deres profil.
Det er vel ikke så relevant hvordan folk ser ud, hvis man bare skal debattere, vel?
tilføjet af

Ja hvis de

så bare gad.........at bruge hjernen??
tilføjet af

Da nu...

der er mange kærligheds kategorier hvor profiler også kommer tæt på hinanden og mange har deres mail add. noteret på ders profil, så kan man jo altså kontakte hinanden via denne vej. Måske nogle er blevet kontaktet af nogle der fandt dem interessante og derfor måske er blevet kontaktet af andre på sol og på den måde som du beskriver at du har læst, så viser en profil vel bare én gang for alle, at det ikke betaler sig at kontakte denne. Hvorvidt profilerne skriver om de er single eller hvad, detr er i og for sig vel okay, da man også på den måde gøre bekendt med hvad man er for en person. Hvis mennesker også kan mødes via denne vej er det vel ok. Ikke alle er til dating sider. Som direkte dating. Det er sol da ikke på nogen måde. Det er nu debatterne der har hovedvægte her trods alt. Hvis nogen mødes og sød musik opstår. Det vel kun herligt :=9
tilføjet af

Den der med at

det er folk der "ikke får nok" og derfor lægger et billede på sin profil, den skal du da længere ud på landet med.
For mig handler det om at stå ved sig selv og den man er, og altså ikke hører til dem der har behov for at gemme sig.
tilføjet af

sikkert derfor

du vælger et billede hvor du er sminket op, og fra din gode side.
Ramte han en nerve? ;-)
tilføjet af

Nope!

Du ramte ikke en nerve med din bemærkning.
Desuden er jeg ikke sminket op på det billede, sidder og er møg-træt og bare slapper af, så jeg kunne såmænd godt have valgt et bedre billede.
Men sådan er det jo her, nogle får ondt i en vis legemsdel over selv det mindste, men sjovt nok er det oftest dem der gemmer sig.
tilføjet af

hvorfor

har du et så akut behov for at stå ved dig selv?
Jeg tager dig lige så seriøst som debattør, selvom du ikke har et billede eller en profil, så længe du argumenter på en nogenlunde saglig måde.
tilføjet af

snakkede ikke om udseendet

på noget tidspunkt. Hentydede heller ikke til det. Synes bare det var mærkligt at så mange åbenbart er nødt til at skrive at de ikke søger kæreste. Beyndte at blive bekymret for, om SOL min var blevet lidt en dating side ;0)
tilføjet af

Måske ?

Jeg skriver selv på Sol.no og passagen.se i Norge og i Sverige og det er bygget op under samme koncept som sol i Danmark og der har de direkte dating sider og det fungere gange udmærket.
Du kan se dette link som er fra Norge og det fungere på samme måde i Sverige det ganske godt sted at skabe sig personlige kontakter over nettet, så jeg vil finde det fit hvis de fik samme tjenste her og jeg tror det vil kunne holde dem væk fra debatten, som mere er her for finde en partner.
http://alias.sol.no/front.do
Mvh
tilføjet af

jeg ved snart ikke

der har, mig bekendt, være visse datingannoncer herinde fra nogle af debatørerne tidligere. Men tror det er gået lidt i sig selv
tilføjet af

Vi må gerne flirte lidt med hinanden

Piger vi ses i kærligs- og flirtekategorierne.
:=)
tilføjet af

Nej man skal undskylde,

at man er enlig, og får det vendt til at lyde fint ved at sige, at det er selvvalgt.
tilføjet af

klart nok

men det gør vi via mail nu :)
tilføjet af

Hvad får dig til at tro

at det ikke ER selvvalgt?
Det er da ikke altid lykken at være i et parforhold!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.