5tilføjet af

Hvorfor skal man altid høre knaldrøde gummibåd

Hvorfor skal man altid høre "knaldrøde gummibåd", "we are the champignons" og andre dårlige sange når man er til sportsstævner? Det får ikke mig til at komme i bedre stemning.
Nogen der ved hvorfor?
tilføjet af

De......

Har vel ikke andre.. ! -
tilføjet af

Lager-rydnings-udsalg

for 20 år siden over hele landet.
Ligesom ligkiste-magasinet: 3 raske dage - alt skal væk !
Lav dit livs handel i denne week-end :-)
tilføjet af

man kunne jo´købe et par ørepropper?

-man kunne jo´købe et par ørepropper..-ikke sandt!?:)
-eller osse kunne man lade vær´med sportsstævner,og gøre en insats derhjemme selv-måske sende et par af de samme sportstyperfolk med hjem for en videre gående stilheds effektligtet..
!der undgår man dog ,at ikke forblive hørt i de ret mange (socialelyde), der indgives når armene løftes op over hovedet..osv...(alt hvad der oprindeligt gøres når man, som ´sportsborger´ laver motion til bristet punktet,uantset om man, er ude i (sportsafdelingerne :eller derhjemme),hvor ret mange borgere selv har sat deres præg på sportens verden selv."via jern maskiner..dvs...styrketræningsmaskiner da det osse kan virke ret godt for kroppensopbygning!,:)
tilføjet af

QUE?

Altså nej - til det hele :0)
1) Ørepropper - glem det. Den dårlige musik overdøver alt
2) Lade være med at gå til sportsstævner. Nej. Det er for plat at skulle blive hjemme pga. dårlig musik. Jeg går til stævner i tennis og det er ikke nok for mig bare at blive hjemme og slå til en bold.
Jeg er absolut enig med forfatterne af indlægget, musikken der spilles til sportsstævner er simpelthen så triviel og dårlig
tilføjet af

ALTID? Ser ikke håndbold!

Håndbold keder mig enormt, specielt fordi det er nogle særdeles ensrettede tv2-agtige mennesker, både spillere og tilskuere er én stor grå masse, for hvem Queen, Tørfisk og Birthe Kjær er ét fedt og de klapper og klapper i ét væk til de samme og de samme og de samme og de samme og de samme melodier om og om og om igen og igen og igen og igen....
Nej så giv mig næsten en hvilkensomhelst andensport end hunbold og hanbold, så slipper du for alt for mange gentagelser.
Kan du huske tiden, hvor der ikke var time-outs og jingles i håndbold? Ja, det var sgu da tider...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.