8tilføjet af

Er det sandt?

Er det sandt, at Enhedslistens Frank Aaen, har været forhørsleder for de sovjettiske tropper i Afghanistankrigen??
tilføjet af

Helt ærligt....

hvad tror du selv ... lol!!
tilføjet af

Jamen internettet

Søg på Frank Aaen. Der er en artikel skrevet af en journalist. Han var medlem af det kommunistiske parti, og han deltog i afhøringen af fanger i Afghanistan. De blev dræbt i hobevis.
Jeg kan da ikke andet end lægge vægt på sådanne artikler.
Jeg vil ihvertfald ikke stemme på enhedslisten.
tilføjet af

fint..

så er jeg glad :0)
tilføjet af

Talleban

Ja hvem ved? Hvis han ikke har vil han benægte det, hvis han har vil han også benægte det. Det finder vi aldrig ud af. Lars Løkke Rasmussen har forresten kæmpet side om side med Talleban, ligesom Venstres Ungdom sammen med Pia Kjærsgaard har indsamlet penge til talleban-terror. Lars Løkke blev desuden efterfølgende sigtet for mordet og voldtægten på en kvinde, der var kritisk overfor den fundamentalistiske udvikling i modstanden mod Sovjetunionen.
Pia Kjærsgaard har desuden muntret sig sammen med gamle nazi-forbrydere og diktatorer i det fascistiske World Anti Communist League.
Ja tak. Et folk har virkeligt de politikere, det fortjener.
tilføjet af

det kom der en injuriesag ud af

Jørgen Røjel har i læserbreve beskyldt Frank Aaen for at være "potentiel landsforræder" og at han kunne være blevet dømt for spionage.
Frank Aaen meldte ham og en injuriesag ved Byretten førte til at Aaen blev pure frifundet for beskyldningerne.
se link: http://www.sondagsavisen.dk/SA.CMS.Web/UserControls/PrintVenlig.aspx?%7B409AC9D0-137D-4DD8-B1A2-7E4F313A462E%7D
Som vælger synes jeg du skal gå efter politik og ikke efter person. Min ydmyge holdning ;)
~scherz
tilføjet af

Har du drukket af din natpotte?

Helt ærlig - hvad tror du selv?
tilføjet af

Ikke forhørsleder!

Som adskillige af Enhedslistens medlemmer var Frank Aaen medlem af Danmarks kommunistiske Parti, og i 1980 deltog han som kommunistisk udsending til Afghanistan i et sovjetisk forhør af tilfangetagne modstandere af den sovjetiske besættelse.
I en artikel i Berlingske Tidende 31/7 2001 har journalisten og forfatteren Mette Herborg skildret forløbet. Hun dokumenterer, at Frank Aaen hjalp KGB med forhørene, der for mange afhørtes vedkommende endte i en massegrav efter tortur med elektrochok og andre torturmetoder.
tilføjet af

N E J

det har franky-mann trods alt ikke - dumt spørgsmål
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.