21tilføjet af

Hvorfor hedder de "Den gule negl"?

Tør de ikke hedde de brune/sorte lunger? Nogen bud herinde fra? Bud fra de inkarnerede rygere er også velkommen.
tilføjet af

De tør ikke

at forholde sig til virkeligheden, så derfor kalder de sig noget mindre farligt istedet.
tilføjet af

"De Impotente"

havde sikkert også passet.
tilføjet af

uintelligent

Er du dum eller hvad. ??
Hvad giver nikotin. ??? GULE NEGLE.
Tror bestemt ikke de ville være bange for, at kalde sig de sorte lunger, men det andet er mere humoristisk.
Noget som de heldigvis besidder, i forhold til dig, din tørre småkage.
tilføjet af

Jeg er sikker på at de har diskuteret

det men der ville også være trafikos og brændeovnsrøg lunger blandt og de forbud er der ikke kommet endnu, men bare vent efter de overvægtige og dem der ikke motionerer så kommer de forbud også, - der bliver lavet 5 nye love/regler hver dag så at der hele tiden er noget at lave i ministeriet for de ansatte,- nej det er fint med "Den gule negl" dejlig forfriskende oveni alle de skrækkampagner og propaganda - livet er jo andet en sortsyn og slåen hinanden oveni hovedet, jeg nyder ihverfald hver dag.
tilføjet af

Havde nok været mere realistiske

For gule negle er ikke 100 % sikkert, men lungerne er bare sorte efter års røg.
Men som en anden siger, det lyder pænere og ikke for ubehageligt.
tilføjet af

Ja..

gule negle lyder sandelig pænt.
Hvordan tror du lungerne ser ud, efter man har færdes i bilos. ??
tilføjet af

Ikke helt så sorte sikkert

Et valg om pest eller kolera.

Og hvis det er så fedt at ryge. Hvordan ****** kan det så være at de eneste pladser der altid var ledig til sidst i togene , var i rygevognene?
Dengang de fandtes.
Og når så rygerne,som sad i ikke ryger kupper trængte til røg. Så gik de ind i rygekupeen. I stedet for at bestille plads der.
Ville det ikke have været mere retfærdigt at ryger kun bestilte rygerpladser, når de nu alligevel gik derind? Så ikkeryger havde bedre mulighedder for at sidder i
ikkerygervogne.
tilføjet af

Gesundheit macht frei

Kære Ryger-kolleger
Glem nu bare den her debat, for den er da så totalt overtaget af alle de dér så åh politisk-korrekte-fortrins-tidligere-rygere.
Jeg vil egentlig hellere glæde mig til den næste store politisk, korrekte debat, som helt sikkert kommer til at dreje sig om de fede, og jeg skal da lige love for, at vi her har nogle argumenter at skyde med.
Nu har alle de fede i årevis hylet med i koret mod rygerne - skrevet hadefulde indlæg mod en lille cigaret, mens deres flæskede dobbelthager så lystigt har blævret af indigneret forargelse.
Nu skal vi så til at være de hadefulde - og jeg glæder mig i den grad til at hyle op om passiv fedme, for jeg lider jo i den grad under den kvalme jeg får, når jeg ser en fed fylde mere mad i sig.
På et tidspunkt skal vi jo også have lavet et politisk tiltag mod de rødhårede. Vi går nogle travle år i møde.
tilføjet af

Flertallet af rygere vil stoppe med at ryge

Derfor er det heller ikke underligt at mange rygere foretrak de røgfri kupeer i IC3 eller ikke gad rygevognene i s-togene. De fleste rygere er i bund og grund også fornuftige og tager en del hensyn. Når der er fri adgang til at ryge, så spreder det bare en dårlig adfærd og så tænker mange sig ikke om. Derfor var rygeloven nødvendig og gavnlig. Ingen tænkte for et år over hvorfor man ikke måtte ryge i en bus. Om nogle få år vil de røgfri restauranter også være lige så naturlige som de røgfrie busser og taxaer, selvom der til den tid stadigvæk vil være rygere der ryger i deres køkkener og i deres biler, men de bliver færre og færre og deres uvaner skader færre andre.
tilføjet af

Er bilos slem?

Næppe det mest sunde, men derfor bliver reglerne for bilers og andres udstødning også skærpet år for år. De eneste der har undgået indgreb er stort set rygerne, men når der så endelig bliver sat en stopper for rygernes frie adgang til at forurene så hyler de op og påstår de bliver hetzet 😃😃
tilføjet af

Bilos.

Ja, bilos er meget slemt.
Hvis du googler på nogle af de nye undersøgelser, der er lavet omkring faren ved bilos, kan du se, at det ikke kun er lungerne der skades, men også hjernen.
Rygerne bliver hetzet. Langt de fleste rygere har accepteret, at der ikke må ryges på restauranter osv..
Men alligevel er det ikke nok for ikke-rygerne.
De bliver ved med, at køre på rygerne, fordi de ryger i deres eget hjem.
Det grænser til det sygelige.
tilføjet af

Du har ret.

Har du lagt mærke til, at fede mennesker ofte lugter af ost, og har ulækre tæer.??
Det skal vi simpelthen have gjort noget ved.
tilføjet af

Er du sikker på at bilos er farligt?

Det har man sagt i 50 år og det er da for at bilfabrikanterne kan blive ved med at sælge biler. Har du lagt mærke til at bilforhandlerne igen og igen siger at den danske bilpark er for lav og man skal sænke afgifterne... Det sagde de også for 10 år siden 😉
Nej, jeg er ikke så paranoid som de værste rygefanatikere der sersig forfulgt af en konspiration, men luftforurening er ikke godt og undersøgelser viser at det specielt er rygere der er udsatte for endnu en øget risiko ved luftforening. Så skulle rygerne tage konsekvensen og holde op med at ryge. Det koster ikke noget.
tilføjet af

Hele kroppen

Med forurening er det hele kroppen der bliver udsat. Ikke kun lungerne. Både med hensyn til bilos og røg. Man kan tydeligt se en sammenhæng mellem fødselsvægt, et barns intelligens og forurening. Specielt rygning, da det i så koncentreret form forurener barnet i graviditeten. Ligesom med alkohol. Det er så statistisk set, men alligevel tankevækkende at vi bliver påvirket allerede inden vi bliver spyttet ud.
Og Vi som forbruger har også selv et ansvar der. Ved at købe de biler der forurener mindst. Og vores politiker der har et ansvar for at gøre det mere attraktivt for at bruge de biler og for at bruge offentligt transportmidler. Og på den måde motivere og presse producenter til at forbedre deres produkt væsentligt. Og ved at mindske udsættelsen af os selv og vores børn for forurening. For at sikre os selv, bare sådan egoistisk set.
Men handlinger er lige som alt andet, det er noget vi kun gør hvis vi er motiveret til det. Kunne vi ikke se en fordel(forhåbentligt) så gør vi det som regel ikke. Du ville sikkert kun også udskifte din bil, hvis det kan mærkes på pungen, istedet for at straffes med afgifter. (hvis du har en, vel og mærke) som det er nu er det slet ikke økonomisk attraktivt at gøre det. Men det kommer vel forhåbentligt Dette er så en generalisering, da jeg selvfølgelig ikke kender dig.
Og hetzen, jeg synes personligt at folk skal have lov til at ryge og rejse i deres hjem og(forhåbentligt tager de hensyn til deres børn, som ikke kan sige fra). Et sted går grænsen for privatlivets fred forhåbentligt
Har jeg gæster må de gerne ryge hos mig, under forudsætning af at de ikke pulser løs. Jeg har ikke børn der skal tages hensyn til og vælger derfor selv. Folk må så også leve med at vinduet står åbent. Også vinter.
tilføjet af

Passer ikke

Jeg er ikke fed, bare lidt velpolstret fordi jeg dagen lange sidder ved computeren på den lukkede psyk. afdeling og skriver had og racisme. Mine fingre får motion, når jeg altså ikke bliver fastspændt i gummicellen.
med arrig indigneret hilsen
racisten fra udansk fjolseparti
Vi forbyder alt!😉
tilføjet af

EOD

man bør ikke ryge i det offentlige rum fordi det er skadelig for andre, ingen vil ha at folk står og fikser offentlig og smider deres kanyler på gaden.
Det er ikke en angrep på en gruppe som ryger, men et beslutning om at vi ikke ønsker at blive syge pga andre folks dårlige vaner.
Det bør gælde det samme for rygere som det gør for alle andre typer der adskiller sig fra mængden, hvis de vil respekteres bør de respektere omverdenen, og det er ikke respekt at side at ryge giftig gas ud hvor andre skal være...
og ja bilos er farlig alt røg er skadelig i forskellige grader
NEJ vi kan ikke bare natten over stoppe at forsil brænstof EOD..
tilføjet af

Bilos = Personlig frihed

Er det ikke et indgreb i den personlige frihed at begrænse bilos❓Det er farligt og leve og hvis man har den tro at bilos er farligt, kan man tage en gasmaske på eller flytte på landet. Hvorfor skal det hele gå op i forbud osv. Den eneste grund til at der hele tiden hetzes mod bilerne er at så kan bilforhandlerne sælge nye biler og staten score flere afgifter 😃😃😃
tilføjet af

tykke mennesker

Tykke mennesker skal holde op med at spise det koster ikke noget
og det skulle også være helt forbudt at drikke alkohol
og når vi nu er i gang så skulle motorcykler også forbydes
for det ikke engang skal være løgn så forbyd solen den er også pisse farlig
ja man kan jo fortsætte men en ting er sikkert at i år 2007
kom der en ny regl hver 5 time i danmark
tilføjet af

Og det....

bliver du fortalt så det er du bare 112% sikker på også passer?
Men vil det så sige at der måtte være en eller anden fejl da min far, efter 40+ år som storryger, stadig ikke havde den mindste lille bitte plet på lungerne?
En anden grund til "Den gule negl" kunne jo være at den kan ses, mens det er ret svært at se sorte lunger før der bliver skåret op.
tilføjet af

ja ja ja

Ja efter de havde forbudt rygning i toget har jeg købt en gammel bil
som naturligvis skal startes en halv time før jeg kører
jeg har fundet ud af at den ryger mere når jeg hælder en liter olie i tanken
min røgfrie nabo bliver naturligvis lidt grå i hoved men pyt tænker jeg der
er jo rigeligt af de ikke rygere
så en fra eller til skader jo ikke samfundet
og så giver det jo et par ekstra pladser i toget
og jeg hygger mig med min smøg i min dejlige bil
)_____)___________)))^^^
tilføjet af

Oki doki hallado

Ja og de fede vil så blive de nye jagede
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.