4tilføjet af

Hvorfor flytte hvis

Min eks. er flyttet til sin nye kæreste, som han er meget forelsket i, men han sender stadig sms dagligt til mig, hvori der står at han elsker mig og at han savner sin eks. familie(kone og 3 halv store børn) meget og at han ikke helt ikke tror på det nye forhold kan holde o.s.v. . Jeg elsker også ham og ville også kunne tilgive ham det lille sidespring. Men hvorfor flytter man hvis man ikke er sikker på det man har gang i????
tilføjet af

Måske

for at "trøste" dig, er selv en af "de nye" og oplever min kæreste gør næsten det samme "for at hun ikke skal gå helt ned" - jeg har sagt, at det nok var bedre for alle, med en klar udmelding, netop fordi hun håber... jeg har siddet med samme tvivl som du, med omvendt fortegn, og derfor har jeg totalt ignoreret alt der drejer sig om flytninger, store indkøb og ferieplaner - men nu har vi købt hus sammen, møbler og været på ferie - alt på hans initiativ.
Og det ville han jo ikke gøre, hvis han ville tilbage, jeg har også spurgt ham direkte, så da havde han i hvert fald chancen for at smutte.
"vi nye" er jo som du heller ikke interesseret i at blive holdt for nar af samme mand...
tilføjet af

Det er jo ikke til at vide hvorfor han er flyttet

eller for den sags skyld, hvorfor han ligger og sms´er til dig efter han er flyttet. Lidt ulden er han da.
Du kunne jo ringe hans nye model op spørge hende hvad hun synes om hans "kontaktflade" - det kunne jo være det ville give den afklaring i sikkert begge to er interesserede i.
tilføjet af

Synd for den ny kæreste.

Sig mig engang.Er den nye kæreste egentlig klar over hvad det er for et svin hun er flyttet sammen med???Han sender sms'er til dig og du hopper gladeligt på den galaj.Hvor er han dog simpel den mand,og stakkels nye kæreste han har.
Håber hun finder ud af hvilken fejl hun har gjort ang ham.Ja,du kunne passende tage ham tilbage,og samle stumperne op efter hende.
tilføjet af

tillæg til indlæg

Det jeg også gerne ville vide er kan man elske 2 lige højt?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.