8tilføjet af

Hvordan går det???:)

-Hvad har i lavet idag!!!Hvordan er i blevet behandlet???Hvad har i tænkt---?
og hvordan er humøret???Holder i Halloween....
tilføjet af

Arghhhh

Det gik egentlig meget godt INDTIL DU BEGYNDTE AT SNAGE I MIT PRIVATLIV!!! PAS DIG SELV!!!
tilføjet af

Okay!!!

:-(
tilføjet af

Gaaab

Jeg sidder og sveder over min kandidatafhandling, mens jeg egentlig burde fejre med min kæreste at vi har været sammen i ni år - men jeg vil altså være færdig med det studie nu, og så fejrer vi det bagefter!
Ville i øjeblikket ønske at døgnet indeholdt 36 timer, for så kunne jeg måske overholde min skriveplan... 12-14 timer dagligt er desværre ikke nok, og hvis jeg arbejder meget længere er jeg bange for hovedet falder af!
Du må også have en god dag!
tilføjet af

Hvis dit døgn er for kort,

kan jeg foreslå en tur til Merkur. Der går der 87,9 jord døgn på et døgn. Men igen, arbejdsbetingelserne er ikke så gode på merkur, så du vil nok ikke få lavet mere arbejde af den grund.
tilføjet af

Ikke så godt...

Det går faktisk helt ad helvede til:
1) jeg har sprut-mås, og har derfor overskidt alt ude på toilettet, men kan ikke gøre rent, for så kaster jeg bare op (det har jeg så også gjort et par gange oveni det andet9.
2) Min kæreste har forladt mig, fordi jeg er en taber, som det lød, før døren smækkede i mit grimme fjæs, hvilket fører til næste punkt -
3) Jeg er grimmere end arvesynden.
tilføjet af

12timer

hvad er der galt i at arbejde 12 timer i døgnet? Det gør jeg hver dag, hver uge.
tilføjet af

Det blev værre:

Nu har jeg også brækket min lillefinger - er lige kommet hjem fra skadestuen, jeg var hastigt på vej ud på toilettet, men gled desværre lige da jeg havde trukket bukserne ned. Desværre ventede diareen ikke, så mens jeg lå på gulvet og ømmede mig, blev jeg samtig smurt ind i min egen afføring! Life´s a bitch!!!
tilføjet af

Kære Snøft

Ingen mennesker er grimme, lad dem ikke bilde dig det ind, se dig i spejlet, jeg er sikker på, at der er noget positivt at se.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.