15tilføjet af

Rygeforbudet vil med

Garanti også kunne mærkes i Taxa Brancen:
Har kørt Taxa i København og har på en god Aften haft ca 50 ture til værtshuse, hver tur gav mellem 40-100 kr pr tur, når rygeforbudet kommer og folk begynder at holde sig væk, fordi de ikke må ryge vil mange af disse ture forsvinde fra Taxa og dette betyder at vi falder i løn og at vores vognmand måske bliver nød til at fjerne et par vogne fra sin park og derved vil nogle af os som køre Taxa også blive arbejdsløse.
Dette er noget Regeringen ikke har tænkt på, da de lavede et hvad jeg vil kalde Diktatorisk angreb på retten til selv at vælge.
tilføjet af

rygeforbud ?

sludder og vrøvl.
tilføjet af

Der er jo mangel på taxaer

Så mon ikke du overlever?
tilføjet af

Jeg ved ikke hvor meget I vil komme til at mærke det

men der skal da helt sikkert nok komme nogle afledte problemer med det her, som de frelste ikke-rygere ikke har overvejet.
Det undre mig iøvrigt at restauratørerne ikke har været på banen for længe siden. Havde de ikke fantasi til at forestille sig at netop en liberal regering kunne finde på det her? Det virker som om det er kommet bag på dem.
En anden ting er, at på restauranterne og værtshusene er der stor overvægt at rygere i forhold til ikke-rygere.
At være ikke-rygere har jo i årevis været "trend" og signalere en "sundere" livsstil. De sidder på cafeerne, hvor dørene alligevel er slået op på vid gab (ellers kan de jo ikke ses)
De almindelige værtshuse er en livsstil og det er rygernes, så jo - vi får hårde tider, for ikke-rygerne begynder ikke at besøge os. De går på værtshus 2 gange om året (andet er jo usundt) så skulle de få ideen vil de komme til en låst dør. Dem kan vi ikke leve af.
Spørgsmål: Hvor mange ikke-rygere, tror I, jeg har oplevet give drikkepenge?
tilføjet af

køre i taxa 1 kvarter - 1/2 time

Eller lidt længere, det skulle da ikke være et problem at man ikke må ryge.
Jeg er ex-ryger , og min mand er storryger , men i en bil , siger han stop i dag, nok mest fordi han mener bilen vil ta skade!!!!!!. Men der er da ikke noget værre end at sidde i en bil med rygere,så man næsten kan skære i luften.
Og tænk, det bød vi vore to børn for adskillige år siden, det var så før vi blev så informerede om farligheden, men vi vidste da nok , at det ikke var sundt og ubehageligt for dem. Shitt, hvor jeg skammer mig i dag!!
tilføjet af

Prøv at læse

Indlægget før du svare, der er ikke tale om rygning i biler, men at hvis folk bliver væk fra værtshuse, vil der ikke blive så mange kørelser til disse steder.
Jeg ryger selv, men aldrig i bilen og hvis jeg skal med toget ryger jeg heller ikke.
Men hvis jeg vil på bodega vil jeg sku gerne havde en smøg til min øl og hvis jeg ikke kan det må jeg blive hjemme
tilføjet af

NYE kunder!!

Jeg er en af jeres nye kunder! Jeg siger gang på gang nej tak til en tur i byen pga. cigaret-røg. Jeg har flere venner i bands, som jeg gerne vil høre, men også her siger jeg nej tak pga. røg på spillestederne.
Det er super ærgeligt!!
Derfor glæder jeg mig helt enormt til de nye regler, som gør at jeg kan begynde at male byen rød! OG benytte taxa'erne!
Jeg ved at mange af mine venner har samme problem med røg som jeg, så jeg er ikke et enestående tilfælde!
Vi orker ikke: hjem og vaske hår igen og igen, vaske sengetøj, vaske tøj, sende frakken til rens/udlufning samt hovedpine. HVER GANG! Det er vildt svært at komme af med røglugten!
Derfor sidder vi hjemme lørdag aften og lytter til musik på CD.
Mht. reglerne: Små lokaler -værtshusene- må gerne beholde rygerne! Du mister derfor ingen kunder, men får nye med på vejen!! Se i øvrigt til Irland, pubbernes hjemland, hvor de sagtens kan finde ud af at gå i byen uden cigaretter!!
tilføjet af

Det lyder da

Dejligt at du i stedet for faste gæster på værtshuse, vil gå ned hver dag og lægge 2-500 kr på øl, det vil da glæde værtshuse at ikke ryger vil overtage og drikke sig fulde hver dag.
tilføjet af

Mange!

Jeg er ikke ryger, og mit udgangspunkt er ikke, at købe noget, hverken på værtshus, cafe eller restaurant, uden at lægge drikkepenge. Størrelsen på disse afhænger ALTID af servicen, og ind i mellem sker det, at jeg bare ikke mener servicen er værd at betale for.
Du siger selv, at ikke-rygerne ikke kommer forbi din arbejdsplads særligt tit. Måske er det derfor, der er langt i mellem drikkepengene fra ikke-rygerne.
Måske er du også så uforskammet, at du bare ikke har gjort dig fortjent til drikkepenge.
tilføjet af

Det giver jo sig selv for pokker

Alle love skaber 'parter' og dermed konflikt. Det er ALT hvad man opnår med at lave en lov. I alle lovtilfælde er der folk, der slet ikke overholder loven alligevel. Hvad fik man så ud af at lave en lov. ?
Jo man fik det ud af det, at man skabte grundlag for endnu mere disharmoni i samfundet. Dette ses tydeligt gennem 'jeg alene vide' demokratens handlemåde. Så kan politikere lave flere love osv. osv. osv. - De har derfor meget travlt og indrømmer jo selv at samfundet er blevet åhh så kompliceret. Det er tragi komisk.
Systemet skaber ufred. Love er et af symptomerne. Systemet avler den krævende men uengagerede borger. Den asociale borger. Systemet fastholder borgeren i dette greb. Ydre frihed er en illusion i et demokrati. Den er nemlig ikke baseret på hensyn. Men hvad et flertal bestemmer. Klogt eller uklogt.
Tænk lidt over det.
tilføjet af

LÆS før du skriver!!

Prøv at læse efter!!
Du kan enten vælge mit indlæg, hvor der står at værtshuse ikke bliver ramt, da små lokaler gerne må beholde rygerne!!
Eller du kan læse den nye rygelov, hvor der står at lokaler under 100m2 gerne må tillade rygning!!
ERGO: Værtshusgæsterne kan blive og dertil kommer alle de NYE gæster i byen, som også skal bruge en taxa hjem!!
Hele denne debat er et resultat af at folk ikke sætter sig ind i sagen før de brokker sig!!!
tilføjet af

Tja....

...nu har det jo i både Skotland og Irland vist sig at være en velsignelse for værtshusbranchen med omsætningsstigninger fremfor fald, så tag nu og klap hesten. Jeg er mere tilbøjelig til at tro dette end dit skrækscenario...
tilføjet af

helt klart

en stor omsætningsfremgang for pubberne i de omtalte lande, hvilket skyldes at de lige ved indgangen har lavet en kombineret fast food og ølbod, så kunderne kan ryge i fred.
Bortset fra det, hvor har du så de tal fra?
Jeg har fået oplyst at en bodega/restaurant i Øst Timor, prøvede at forbyde rygning, den var lukningstruet efter 1 uge, stedet hedder: "The smoking dog" men det var nok ikke så velvalgt.
Nu er jeg allergisk over for hvidløg, hvornår får vi stoppet det overdrevne forbrug på restauranter?
Velkommen til cafè fodkoldt.
tilføjet af

En del rygere

vil måske dø af frustrationer i mellemtiden på grund af skræksceneriet. Så de kommer nok ikke mere på værtshus. Det bliver mange gange sagt at vi danskere drikker for meget, dersom rygerne holder op med at gå på værtshus, falder drikkeriet.
tilføjet af

Irland ?

Jeg tror sgu, at du lyver! Hvorfra ved du, at de kan finde ud af, at gå i byen uden
cigeretter? Har du været derovre? Nej vel! For så vil du se, at de står udenfor og
ryger. Dette er bleven sagt i medierne (TVA): at de vil også forbyde, at de står udenfor
og ryger.........
tilføjet af

Jeg går bare og griner

"De kloge" behøver så ikke, at forbyde øldrikkeri eller værtshusene. Det kommer helt af
sig selv. Fedt manner! Så kan jeg lave en Klub hvor der må drikkes øl og ryges og jeg kan
så tjæne rigtig mange sorte penge! Fedt manner! og tak til alle ihærdige antiryger
lobbyister!
Hermed er opskriften også givet videre til andre ude i det ganske land!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.