40tilføjet af

jeg vil gerne tabe mig

hej med jer!
Jeg er en dame på 21 år, jeg vejer 130 kg og vil gerne tabe mig hurtigst muligt!
Jeg vil gerne tabe mig så jeg kan få min menses igen så jeg på et tidspunkt kan blive gravid og få børn!
men jeg er jo ligesom nødt til at tabe mig først!
Så hvad skal jeg gøre for at komme igang? For jeg har været på kur før men så svinger vægten og står stille også sker der ikke noget!
Så har du et godt råd ?
mvh mig21
tilføjet af

vægttab

Ked af at må fortælle dig at der ikke er nogen hurtig løsning på vægttab...
Det handler om at lægge sin livsstil om... Spise 6 små måltider om dagen. Spis de måltider selvom du ikke er sulten. Det gælder om at få stofskiftet igang. er villig til at hjælpe dig med flere råd, men tro ikke at der er en nem løsning på vægttabet. Det har taget dig 21 år at nå den vægt....
tilføjet af

Prøv

De danske vægtkonsulenter - men det kræver du er indstillet på at lave dit liv om? Ikke kun mens du taber dig men resten af dit liv... Det er nok den hurtigste form for vægttab, men selv med et gennemsnitligt vægttab på 1 kg. skal du være på konsekvent kur i over et år bare for at nå dernedaf... Er du klar til at lave dit liv om? Søg dem på nettet - jeg bruger deres principper og kan klare vættabet uden hjælp - men her snakker vi altså om 10 kg og jeg har været igang siden januar!
God fornøjelse! Og tag dig sammen - man får det sq bedre med sig selv!
tilføjet af

Prøv denne

Du skal ikke tænke på slankekure, de holder som regel ikke, du skal tænke på at ændre kostvaner og livsstil, det víl sige spise sundt og rigtigt samt dyrke motion...
Her finder du et forslag til en kostplan, som er med alm. sundt og fedtfattingt mad.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=27&posting=103242
tilføjet af

Simpelt, men hårdt!

Hejsa.
Det er en nem opskrift der skal til, men det er hårdt arbejde.
Ingen sukker! Dvs ingen cola eller vingummibamser.
Ingen unødig fedt. Dvs spar på dressingen og mayonaisen.
Spis almindelig sundt. Ikke for meget sovs. ikke for mange kartofler, ris eller pasta. Gerne meget kød (Undgå fedtranden på flæskestegen). Spis mange grønsager.
Der skal motion til. Ikke meget, bare nok til at pulsen går op og dermed stofskiftet.
For at holde stofskiftet i gang skal der brændstof til.
Så små måltider 5-6 gange om dagen.
Husk morgenmaden Fiberrig. Denne er vigtig for at kroppen kommer i gang så tidlig så mulig.
Så burde du falde i vægt.
God fornøjelse
Nhs
tilføjet af

South Beach-kuren

Jeg kan helt klart anbefale south beach-kuren !
Kuren går ud på at undgå kulhydrater og er delt op i faser. Der er en liste over hvad man må spise (f.eks. magert kød, skinke, kylling, kalkun, de fleste grøntsager, æg osv.) og hvad du ikke må spise i den enkelte faser.
Fase I varer 14 dage og her må du f.eks. ikke få ris, pasta, kartofler, brød og frugt !!
simpelthen pga kulhydrater og frugtsukker
Fase II er yderligere 14 dage hvor du så må begynde at genindføre nogen ting som f.eks. groft brød, fuldkornspasta osv
Fase III er resten af livet men der er ingen begrænsninger ! Fase III går nemlig ud på, at man igennem fase I og II skulle ha fået hjælp til at omlægge sin kost så man blir mere bevidst om hvad man spiser. Selvfølgelig kan man ikke begynde at spise alt det "forkerte" igen, men fase I og II har hjulpet til at man lærer at "undvære" kartoflerne til kødet og istedet tager grøntsager.
Udgangspunktet er at fase I og II varer en måned tilsammen, men hvis man vil gi den en ekstra skalle så kan man jo vælge at køre fase I i en måned istedet for 14 dage.
det bedste ved kuren er nemlig at man ikke er sulten. Som sagt er der en liste over hvad man må spise og hvad man skal undgå (pæn måde at sige "hvad du ikke må spise" *s*), men der er tilgæld ingen begrænsning på hvor meget kød man må få hver dag. Så den er rimelig "praktisk" idet det ikke er en kur hvor man SKAL ha 600 gr grøntsager og kun må få 100 gr kød osv. Man behøver ikke at veje maden eller tælle kalorier
Og jeg skal hilse at sige at det virker !
Efter 8 dage i fase I gik jeg på vægten første gang, og der havde jeg tabt 6 kg. !!
uden at være sulten, utilpas eller noget andet
jeg har netop "overstået" de sidste dage i fase I og er nu oppe på at ha tabt 8 kg, og er så gået over i fase II.
Jeg tror faktisk fase I er nemmere end II for der er det mere striks hvad man må få og ikke må få. I fase II kræver det mere selvdiciplin fordi man må begynde at genindføre f.eks. pasta og ris i kosten - men ikke for meget og måske max 2 dage om ugen.
Så det kræver jo lidt at man "tvinger" sig sig til at ta grøntsager til kødet istedet for ris, pasta eller kartofler.
En anden god ting er at min mæthedsfølelse har været helt anerledes end tidligere. Førhen følte jeg mig helt "oppustet" og totalt stoppet når jeg havde spist - med den slags mad jeg har spist de sidste par uger føler man sig mæt men ikke så overmæt at man blir træt eller "tung".
Opfinderen af kuren har skrevet en bog om kuren med dens "mekanismer", med forslag til kostplaner, masser af gode opskrifter (bl.a. en fremragende blomkålsmos som erstatter kartoffelmos/kartofler som selv min datter er vild med !!) og ikke mindst listerne over hvad man må spise og hvad man skal undgå i de forskellige faser.
Den er faktisk ret lærerig og sætter nogen tanker igang. Han skriver f.eks. at hvis man overvejer flutes til maden eller flødeis til dessert så skal man vælge isen !! Og en bagt kartoffel er noget af det mest fedende pga den stivelse der blir "udviklet" i kartofler, men det kan man så tilgengæld formindske ved at putte en god klat smør i !! Det var jo ikke lige det man regnede med...
Bogen koster vist 299,- eller 399,- men kan også lånes på biblioteket
Den er så vidt jeg husker skrevet af Arthur Agatston
Prøv den for den virker - men selvfølgelig kærver det en indsat og selvdiciplin som alle andre kure:-)
held og lykke
Bri@n
tilføjet af

p.s.

min kæreste har også prøvet den suppekur der er beskrevet i et andet indlæg.
hun tabte 4 kg og ugen efter hun var stoppet havde hun taget dem på igen.
den samme oplevelse havde en af mine kollegaer
problemet er nemlig at man ikke gradvist får lagt kosten om - det gør man med south beach !!
tilføjet af

sådan tabte jeg mig

hej jeg tabte mig ved at gå til hypnose. DEt var forbavsene godt, jeg fik den sidste selvdesiplin til at sige fra overfor de søde sager!!
du kan læse lidt mere om det på www.hypnose-info.dk
jeg kan i hvert fald varmt anbefale det, jeg tabte 20 kg på 4 mdr
knus cece
tilføjet af

........

Du vil tabe dig fordi du vil have barn?
Har svært ved at tage dig seriøst(sorry)
Hvad med at tænke på dit eget helbred? At du kan dø, få blodpropper og hvor ussundt det er at veje så meget?
Du spiser sikkert heller ikke sundt og dyrker ikke motion.
Synes du selv du er et godt forbilledet som mor med den indstilling?
Hvis du har nogen ide om hvor svært det er at tabe sig.
Du taber dig bare ikke hurtigst muligt. Det er ÆNDRING af dit liv du går igang med. Der er så mange mennesker ude i verdenen som ikke har vilje nok!
Men slap af. Lad mig give dig nogen tips...
Før du går igang med det her, skal du være 100% sikker på at du vil gå hele vejen!
Sæt altid dit helbred over at ville have barn, være lækker eller whatever!
Du kan ligeså godt ændre coca colaen til light nu! Du kan ligeså godt vinke farvel til 7 eleven og MacDonnalds forever! Du kan ligeså godt droppe pizzaerne nu!
Der er dog alternativer!
Undgå ting med stivelse i... Kartofler og ris er en pain at undgå!
Kylling vil være din bedste ven, men til gengæld smager det godt, er billigt og hurtigt og laver og du kan lave så mange slags kylling. Måske kyllingesalat, kyllingeburger(du skal undgå brød, men det er muligt at finde noget uden særlig meget hvede og kulhydrater i! Brug rugbrød hvis du bare skal have brød)!
Om morgenen vil havregrød være sagen! ja ganske sund og kedelig havregrød, men det hgjælper og giver energi end brød, kaffe og morgenmad som cornflakes og den slags!
drik 2 liter vand om dagen! køb måske noget vand med brus i netto når cola trangen stiller! hjælper lidt!
chips er nono! man kan virkelig en undgå a grovæde dem(trust me, I know)! Du må finde andre ting du kan tage og spise når du er småsulten!
Måske nødder! Peanuts er okay! Husk at fedt er tilladt så længe det er naturligt! måske skulle du også gå ned i din grønhandler og se om der er nødder du godt kan lide? det er ihvert fald noget af det du kan spise når du er lækkersulten!
Din krop skal også have naturligt fedt! De kunstige er dem man tager på af dog!
hvis du er chokolade freak er det muligt at lave din egen hjemmelavede med smagsstoffer så det smager næsten ligeså godt som det kakao du kan købe!
husk at du aldrig må overspise eller trøstespise eller spise! i lang tid vil du stadig være sulten, men prøv lige at vent 5 minutter før du tager den sidste bøf og spørg dig selv om du virkelig er sulten!
selvom du spiser frugt og grønt gør det ikke noget mere okay at spise sig selv halvt fordærvet!
Det bedste råd jeg kan give her, er at fokusere på andre ting! personligt hader jeg sport og motion, men det jeg selv gjorde og gør, er at gå en tur! ja... gå til arbejde.. gå hjem fra arbejde, eller ned til stationen! måske gå en time til en aftentur! bare på med walkmanen også flyver tiden!
junkfood. Det er en stor ting i vores kultur! no no til alle de store food chains... glem de fedtede grill barrere! Måske når trængen er slem må du godt gå ned og købe en bagel eller frisk sandwhich, men for god sakes prøv at undgå for meget nasty dressing eller brød!
smør er okay! en halv liter mælk er okay! ketchup er okay! det handler bare ikke om at overdrive..
cholokade er dog virkelig synderen! jeg elsker store plader og kan bare grovæde 10 af dem som et svin, men det må man ikke. Det er muligt at få sukkerfri og totalt mørk chokolade på nogen apoteker der ikke har sukker i og helsebutikker for folk der leder efter økologisk/vegansk mad!
slik! en anden nedtursfaktor desværre! du må ikke røre is! ingen dessert! slet ingen kager eller popcorn!
hvis du så absolut skal have slik så er katjas vejen. mange kulhydrater men ingen kunstige farvestoffer eller sukker hvilket er et plus i forhold til så meget andet!
en anden mulighed med kakao er cochio light!
prøv at find på eksotiske ting at spise istedet for at lave 10 parisertost med nasty ost!
prøv at lav nudler, eller gå ned til din tai og spis noget fisk! kød er rigtig godt! lav lige nogen hakkebøffer der til frokost og tag dem med på arbejde næste dag og spis noget salat til! måske bare noget simpelt med agurk, tomat og løg!
kød er rigtig godt!
personligt elsker jeg græsk mad! det betyder dog ikke at jeg kan gå ned i irma city og købe færdiglavet taziki! men det er muligt at lave dety hjemmelavet såvel som god hvidløgsdressing.
det er virkelig svært at finde en kur, men hvis du kan holde til noget af det jeg skriver ovenover så skal det nok gå, men det kræver dedikation og tålmodighed, efter hvor hårdt du vil gå til den!
max en halv liter sodavand vær dag og det skal være sukkerfri! Altså pepsi max eller cola light! Intet andet! Jeg kunne engang drikke op til 10 liter cola vær dag og tilsidst gik det udover mit helbred, mit selvværd etc!
Jeg håber det kommer til at fungere for dig, og undskyld at jeg giver dig en skideballe, men jeg føler at du burde tænke på dig selv og komme på rette fod før du for barn.
Ok, alt dette kan virke forvirrende, men her i kort form;
morgenmad(vær dag): havregryn! det er ikke noget bedre du kan få! fyldt med fibre dig for dig til at forbrænde fedt hurtigere!
frokost: kød og grønt!
aftensmad: kød og grønt!
Ingen ris, kartofler, brød etc
Aldrig overspise! kun tage i moderate portioner! vil være underligt fordi din mave sikkert ikke er vænnet til at spise normalt!
vær altid positiv og tålmodig! vej dig kun engang om ugen og gør det om morgenen når du har tisset og før morgenmad. husk at vækse i din krop fra aftenen før kan påvirke din vægt.
ingen slik, chokolade, alkohol, kager, is etc
en halv liter SUKKERFRI sodavand vær dag max!
kig altid på mad og alt hvad du køber! sørg altid for at der er lave kulhydrater og ingen fedt medmindre det er naturligt(E stoffer er specielt et tegn på kunstige fedtstoffer der er usundt og giver dig mere fedt på kroppen)! undgå også sukker overalt såvel som hvede!
færdiglavet mad er for det meste et nono såvel som junk food! det vil sige fryselasagner og macdonnalds! prøv istedet durum ruller på en kebab bar! de durum smager godt og brødet er pandekage agtigt hvilket ikke er så slemt igen!
prøv altid at gå når du kan, og hør gerne musik for at få tiden til at gå! det kan virkelig hjælpe! selv når det er meget koldt! TAG Godt med tøj på! hav det godt med dig selv fordi du ikke sidder på din flade foran tvet med 2 liter is! cykel gerne til arbejde hvis du også kan det! eller gå ned til din station/bus!(bilen ude i garagen gælder ik;))
drik meget vand! køb noget med brus eller citrus i hvis normalt vand er kedeligt! hav altid kold vand i køleren fordi så smager det godt! hav flasker med på arbejde!
---------------------
Hvis du følger dette er der kun en vej og det er ned og det er pænt hurtigt.
Jeg ser folk der ikke lever af noget og bare sulter sig selv. de er idioter... ens krosvæske spare bare på det så man ikke taber sig en dyne!
tilføjet af

hvis du gerne vil vide

hvis du gerne vil vide det så spiser jeg ikke mcdonald mad, drikker ikke cola, får næsten ikke slik(højst en gang om måneden) Jeg har hele tiden sørget for at få grøntsager(gulerødder, broccoli,blomkål)
Jeg laver selv min aftensmad, som jeg sørger for at lave sundt som 1-2 svinekoteletter, ris, sovs(som jeg prøver at lave fedtfattigt)
Men jeg glemmer at spise 6 gange om dagen. Jeg spiser morgenmad og aftensmad!
Jeg går altid! og hvis jeg tager bussen er det fordi jeg skal til københavn eller sådan noget!
Og jeg vil gerne tabe mig for at få det godt med mig selv, da jeg tog på for 2-½ år siden af personlige problemer.
Men jeg har fået nok nu! Jeg vil gerne tabe mig så jeg kan få det bedre med mig selv og få børn på et tidspunkt!
Så du skal ikke bare skrive at jeg spiser og drikker junkfood mad når du ikke har spurgt mig om jeg gør det...
tilføjet af

overvægt af ingenting??

Jeg læser det du skriver som om at du er lidt i forsvarsposition. Om du lyver i det du skriver her eller lyver for dig selv kan jeg jo ikke vide, men det er altså fysisk umuligt at blive så overvægtig på 2 1/2 år UDEN at spise forkert. Mange overvægtige siger at de tager på af et glas vand, det er det rene vrøvl, man bliver overvægtig af forkert kost og manglende motion. Det er ikke frugt grønt og vand du er blevet overvægtig af. Ja du mangler nogle måltider i det du skriver, men det er bestemt ikke de måltider du IKKE har fået du har taget på af. Har du fået noget medicin som du har taget på af? hvis ikke så hænger det ikke rigtig sammen med det du skriver.
Dette er ikke skrevet med ond tanke, men hvis du lyver for dig selv om hvad du propper indenbords så bliver det svært at komme ned i vægt.
Håber at du har læst indlægget om Letigen og naturpræparatet så du ikke hopper på den som en nem løsning, det er alt for farligt. DER ER INGEN HURTIGE GENVEJE TIL VÆGTTAB.
Prøv at skriv ned hver dag i en uge hvad du propper i munden og jeg er så sikker på at du opdager hvad der går galt. Du spiser garanteret mere og usundt end du umiddelbart tænker over, men husk det skal være ALT også bare et enkelt bolche eller smagsprøven i supermarkedet.
Held og lykke med at komme igang, jeg vil krydse fingre for dig.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

...

jeg prøver at spise sundt. så jeg spiser ikke køber ikke ind af slik og æder løs af det og drikker cola og spiser burger og sådan noget! Det er sandt det jeg har skrevet at jeg sørger for at spise grøntsager og kan godt lide at drikke vand!
Jeg går altid når jeg skal ud og handle og det er ihvertfaldt 1,5 - 2 km hver vej.
det første årstid spiste jeg meget slik... og pizza. men det har jeg ikke gjort så meget i over 1 år. Spiser måske lidt en gang om måneden.. fordi jeg gerne vil tabe mig!
men det hjælper jo ikke på en at en som du ikke tror på det jeg skriver og bare tror at jeg sidder derhjemme og æder løs af junkfood og slik og drikker cola hele dagen.. for det gør jeg ikke...
hvorfor skal folk dømme en på ens vægt og over at man vil tabe sig..
Jeg spiser ikke noget medicin...så ved du det..
tilføjet af

fordømmer ikke

Jeg kan godt forstå at du er i forsvarsposition da dit problem jo sikkert også påvirker dit selvværd, men du er god nok og indser at du skal tabe dig, det er da en start. Jeg har ikke læst nogle indlæg der er fordømmende, tværdigmod vil folk hjælpe dig.
Når du skriver et indlæg i debatten må du forvente at folk svare dig og foreslår dig nogle muligheder. Selvfølgelig kommer der da nogle råd og forslag som du ikke synes om, for gennemgående lyder rådene jo på at der ikke er nogle nemme genveje til vægttab, men at du helt skal ændre livsstil hvis det skal lykkes for dig.
At jeg skriver til dig at årsagen til din overvægt enten er p.g.a. medicin eller at du "lyver" skal ikke forstås som om at du er en løgnhals, men at du måske ikke helt har erkendt at du nok alligevel propper noget fedende i munden uden at være helt bevidst om det endnu. Spiste du så sundt som du siger ville du helt sikkert have tabt dig.
Hvis du på trods af forslag om omlægning af kost og motion og dermed får det lidt langsommere vægttab og vælger en af de mange hurtige kurer såsom piller, ananaskurer,sultekurer,suppe og kartoffelkurer og hvad de ellers hedder alle sammen så kan jeg garanterer dig for at du tager på igen og sikkert lidt til når du stopper. Ændre du ikke adfærd kan du ikke holde vægten i ro.Spring dog alle de nederlag og spildt tid over med de elendige kurer og kom igang en gang for alle med en fornuftig kost. Alle de der underlige kurer kan normaltvægtige hoppe på efter julen fordi at de har ædt for meget i julemåneden, men de havde alligevel stille og roligt tabt de 3-4-5 kg bagefter når de begynder at spise normalt igen.
endnu engang held og lykke.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Spis mindre

Spis mindre. Det blir rigtig hårdt de første 14 dages tid, men så har din mavesæk vænnet sig til at få mindre mad og er derfor blevet mindre.
Drop alle de der underlige slankekure som man alligevel ikke kan holde når man er nået sin idealvægt.
Hvis du føler sult (mellem de 3 hovedmåltider), så spis gulerødder og frugt som mellemmåltid. Det der med de 300 g. grøntsager til frokost og aften - det blir man sgu kun fattig af. Det nytter ikke at springe et måltid over.
Hvis du ikke spiser junk-food, slik og drikker sodavand, så kan det kun være for meget mad du er blevet stor af (eller også har du en stofskifte sygdom, men det ville du have opdaget for længe siden), så spis mindre.
Held og lykke (og skriv lige hvordan det går).
tilføjet af

Blot en tanke...

Du skriver, at du tog meget på gr. personlige problemer.
Nu sidder dine problemer åbenbart ikke I kroppen mere, men PÅ den.
Så mit bud er, at du ikke har løst en skid af det, fordi du slæber rundt på det endnu. Problemerne har bare fået et andet udtryk.
Find ud af, HVORFOR du har taget på.
Hvis du allerede har svaret på dit "hvorfor", så find ud af, hvad det er der gør, at du ikke vil slippe fedtet.
Jeg er af den overbevisning, at alt hvad der sker i og på kroppen er direkte synonymt med, hvad der sker i hovedet.
Alt har en psykisk forklaring - alt lige fra fedme til cancer.
Du taber ikke så meget som et gram af det tunge, før du kigger dybt ind i dig selv!
Held og lykke!
tilføjet af

Vægtvogterne

Har du overvejet at melde dig ind i vægtvogterne eller vægtkonsulenterne? Her får du hjælp til din kostomlægning og det virker samtidig med at du gør det på den rigtige måde så du holde kiloene væk.
tilføjet af

Dr. Atkinks...

... har skrevet en kogebog, der ikke kun går op i fedt med også kulhydrat som feder mindst lige så meget.
Jeg vil gerne vide hvordan det kommer til at gå dig og måske gerne have nogen gode råd når du er kommet godt igang.
Det er en lang og sej kamp du skal igang med men jeg
vil ønske dig held og lykke...
Knus Julie
tilføjet af

Vandring

Hej du!
Jeg har selv i 10-12 års (fra jeg var ca. 18 til jeg var 30) gået med 30-35 kg for meget, jeg vejede dengang 110-115 kg. Jeg tabte dog næsten ALLE de overflødige kilo på lidt over et halvt år og har lige siden jeg tabte mig for 2 år siden ligget på 77-80 kg og aldrig været over de 80kg igen!
Hvordan gjorde jeg så det? Jo, jeg gik ind i en specialbutik for vandretøj og købte mig et par rigtig gode vandrestøvler og begyndte at vandre langt HVER ENESTE DAG! I hverdagene når jeg kom hjem fra arbejde, vandrede jeg typisk 1½-2 timer og i weekenderne vandrede jeg typisk 4 timer (effektivt). Jeg søgrede for IKKE at have NOGENSOMHELST helligdage og holdte mig selv op på "at det er NU eller ALDRIG!".
Alt det der med sund kost og ikke at spise for meget følger helt automatisk med når man dyrker motion hver dag, så reagerer kroppen simpelthen på den måde at den ikke har LYST til fed mad som røde pølser, fedt kød, mazarinkager, chips, cola...nu siger jeg BVADR til alt det og køber istedet fedtfattigt kød ind (max 10%), MASSER af frugt og grønt, det er egentlig meget simpelt når man først kommer igang!
PRØV DET!
tilføjet af

jo! motion kan medføre glad sind

Jeg har selv tabt mig ved at vandre, som du kan se i mit indlæg her:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=27&posting=107208
Da jeg startede var jeg selv inde i en middelsvær depression hvor jeg fik noget antidepressivt af min læge, jeg kunne egentlig godt have taget imod et tilbud om en psykolog, men til en konsultation hos min læge begyndte han at spørge mig om hvor meget motion jeg egentlig dyrkede, vejede mig og sagde at min vægt var rigtig, men at jeg skulle være ca 30cm højere! ;-)
Min depression skyldtes uden tvivl et meget dårligt selvværd, som følge af mobning i de tidlige år, et selvværd som kun blev forstærket af at jeg væmmedes ved min krop. Jeg havde tonsvis af negative tanker i hovedet hver eneste dag.......
MEN så foreslog min læge mig at jeg begyndte at dyrke motion, han foreslog først svømning og det gik egentlig også meget godt, bortset fra at jeg ikke kunne svømme så langt ad gangen før jeg fik sidestik, derfor kunne jeg heller ikke tabe mig så meget....
Men så var det jeg kom til at tænke på vandring. Allerede da jeg kom hjem fra min første lange vandretur, var jeg nærmest fyldt med en lykkerus, det var som om jeg havde efterladt alle de negative tanker ude på turen og istedet havde taget en masse gode oplevelser med hjem! Bare det at have bevæget min krop og havde mærket blodet pumpe rundt i hjernen igen var simpelthen ubeskriveligt dejligt!
Efter en måneds tid og et par konsultationer hos min læge, havde både han og jeg fundet ud af at motion var den bedste medicin!
Jeg kunne sikkert have gået til nok så mange psykologer og stadig kun kommet et lille skridt videre med ikke at fokusere på mine negative tanker, effekten med motion har dog været langt større for mig og jeg har meget mere mod på livet den dag idag!
Så mit tip er: Motion er den bedste medicin!
tilføjet af

hov glemte lige

Hov jeg glemte lige at skrive at jeg efter en måneds vandring (hvor jeg allerede havde tabt 5kg iøvrigt) droppede min antidepressiv medicin...den var der simpelthen ikke grund til at bruge længere...!
tilføjet af

prøv

Jeg har også gennem mange år været overvægtig og har tabt masser af kilo, jeg kan bare ikke holde det. Men nu skal det være slut, jeg har valgt at få et bånd sat på min mavesæk, så jeg ikke kan spise så meget, så nu ved jeg det lykkes!!!!!!
tilføjet af

Jeg vil bare sige

At det der....det holder 110%! Jeg har en lignende erfaring. Det"fedeste" er, at kroppen selv fortæller, hvad der er godt og, hvad der er skidt.
At jeg den dag i dag vejer en hel del for meget, skyldes andre ting i mit liv, men det væsentlige er, at jeg vandrede omkring 30 kg af i løbet af et års tid...og det var bare så LÆKKERT.
Jeg oplevede, at jeg blev mere frisk, tænkte klarere, orkede meget mere og blev naturligt træt på en meget rar måde om aftenen. Der skulle færre timers søvn til at jeg følte mig udsovet, jeg sov dybere...og var selvfølgelig også meget mere kvik, når jeg var udsovet....
Jeg er ikke idag så high on the level med motionsniveauet, som jeg var dengang, men at vandre...det ELSKER jeg! Holder jeg først op med, den dag jeg ikke kan røre mig mere.
Idag er jeg meget mere glad...og accepterer mig selv, som jeg ser ud. Har det enormt godt...og den følelse jeg har indeni at det er ok...at være "rund i det"...den gør at andre ikke tager det særlig højtideligt heller. Jeg har overhovedet ingen problemer med at få kontakt med andre, og tro mig, jeg har heller ingen problemer med at score! Og det synes jeg bare er smaddervigtigt....den følelse jeg har indeni er bestemmende for, hvordan andre opfatter mig....ER spørgsmålet om selvværd, selvopfattelse og selvtillid så ikke det absolut mest afgørende i spørgsmålet om vægtproblemer?
Det er ihvertfald min opfattelse...og jeg føler det ret bekræftet af denne debat.
tilføjet af

Vægtkonsulenterne

Du skal bare melde dig ind hos vægtkonsulenterne, tage dig selv i nakken og blive en lækker ål! Og alfrig har jeg fået SÅ god mad som efter jeg startede hos vægtkonsulenterne! Jeg er på 59 kg stabilt og ligner en model! Det er fedt!
tilføjet af

tak for jeres gode råd

Tak for jeres gode råd, allesammen!
Jeg vil prøve at tabe mig normalt (ikke på piller, hurtig kure hvor man taber 3-8 kg på en uge) næ bare prøve at tabe mig på normalt vis.
Jeg vil også prøve at kigge ind i mig selv og se om der er noget jeg er nødt til at give slip på, noget jeg gemmer inde i mig selv som gør så jeg ikke kan/vil tabe mig!
Men i skal have tak for jeres hjælp.
jeg vil selvfølgelig huske og skrive snart igen, så i kan hører hvordan det går og om jeg taber mig!
Har i nogle opskrifter, eller nogle gode
web-adresser på internettet til aftensmaden❓
fortsat god fredag til alle...!
mvh mig 21
tilføjet af

held og lykke

Dejligt at høre fra dig igen. Det lyder som om at du er godt på vej.Prøv at kigge på hjerteforeningens hjemmesider, mener at der er nogle gode opskrifter der. Flere supermarkeder fører fedtfattige fødevare efter vægtkonsulenternes koncept (står ovenikøbet på embalagen.) Lige et tip mere, gå aldrig på indkøb når du er sulten, så bliver du mindre fristet til at putte det forkerte i indkøbsvognen.
Jeg venter spændt på at høre fra dig hvordan det går,så skriv endelig igen ;-)
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Jeg er godt igang

Du har ret. Din overvægt er for stor, du er nødt til at tabe dig, for dit helbreds skyld, og for dit eget velbefinde. Der findes ingen hurtige løsninger, kostomlægning og motion er vejen. Har du brug for gode råd og støtte, så send en mail til mig.
tilføjet af

17 kg 6mdr

Hejsa
Jeg tabte mig 17 kg ved at drikke Matilde kakaomælk, spise meget brød med lidt smør, og det pålæg jeg nu havde lyst til.
Jeg spiste måske 3-6 gange om dagen lige hvad jeg havde lyst til bare mindre.
Kakaoen var når jeg var bare lidt sulten så tog jeg et glas, det giver en mættende fornemmelse.
Jeg fik ideen med kakao fra sladderblad, det er Fleming Bamse Jørgensen som tabte jeg ved ikke hvor meget ved kun at drikke cocio light.
Jeg er af den overbevisning at man skal spise det man kan li, ellers render man sur i det, når det bliver for sundt.
Det er ikke sundt at tabe sig på denne måde, men det er jo heller ik sundt at veje for meget.
Mange vil nok skælde ud når de ser dette svar, men det var en succes for mig og jeg spiser normalt igen.
Jeg er 33 og vejer 1-2 kg mindre end da jeg var 18år.
Er gået fra 96-79 tabte de 12-14 kg på 4 mdr og resten kom stille og roligt de næste 2mdr.
Jeg har holdt mig stabilt på 79 siden juli i år.
Jeg har faktisk næsten ik motioneret da jeg døjer med smerter efter brud på nakken.
Jeg håber man kan bruge dette til noget, det er jo ikke meget ved at spise sundt efter en fast plan når man så let kan rende surt i det, jeg tror man er gladere når man spiser det man vil ik?
Held og lykke
JP
tilføjet af

kanon

hej!
Jeg kommer faktisk lige fra biblio hvor jeg så bogen "South-beach" ud af øjenkrogen..Efter denne succes historie du fortæller vil jeg øjeblikkelig gå ned og låne den! P.s. står der evt. forslag til morgenmad, middagsmad og aftensmad deri? Eller vil du måske prøve at skrive til mig hvad du sådan har spist i løbet af fase 1??
Jeg havde først efterlyst atkins kuren her på siden... Men denne kur går vel også ud på at undgå kulhydrater, eller spise det i et mindre omfang?!
Mange tak!
Nu har jeg fået motivation:-)
tilføjet af

opskrifter

på fedtfattigt sundt mad, kan du blandt andet finde her hvor jeg har min hjemmeside og diverse links til andre sider hvor der er flere opskrifter:-)
http://groups.msn.com/sommerslank
Ps. her har du også mulighed for at skrive med andre der har samme problem med vægten som dig selv.
tilføjet af

hvor hvor hvor????

hej brian.
læste dit indlæg. jeg er desperat! ville bare lige vide hvor man finder listen: fase I og II o.s.v????
det ville være mig en fantastisk hjælp!
knus carina
tilføjet af

spis dig slank!

hej jeg er distributeur fra et firma, med over 40 millioner tilfredse kunder, hvor du kan få personlige vejledning af mig, jeg vil utroligt gerne hjælpe dig, og vis du ikke er tilfreds er der 30 dages tilfredsheds garanti, det jeg give fordi det for 100% sikker VIRKER! kærlig hilsen peter
tilføjet af

130 kg...

Hej med dig....
Jeg er ikke tyk, har aldrig været det, men bliver stødt på dine vegne af at se så mange tale ned til dig... Ja det er din egen skyld du er tyk, måske... Men du kan nå at rette op på det... Tag ikke imod at købe herbalife produkter som en skriver, det er skadeligt for dine organer at leve af pulve blandet med mælk og juice og det hjælper ikke, kender nogle der har solgt det, der ved det ikke virker, og det er meget dyrt... Meld dig ind i vægtkonsulenterne, de er søde, du kommer hver uge, maden er lækker, du bliver mæt, og må ikke motionere imens du er på deres kostomlægning... Det virker, alle jeg kender har haft stor succes med det. Så glem de nemme råd, for det er ikke nemt at slanke sig, men med sund og varieret kost lykkes det, du skal bare tro på det, og tænk på hvor lækker du er i sommer 2006, næste år, der kan du være ned på 60 kilo eller hvad der er din ideal vægt... Held og lykke : )
tilføjet af

Overvægt

Hej!
Vi bliver ikke fede af det vi spiser, men af det vi ikke spiser!
Der findes ingen mirakelkure, der kan få dig til at komme ned i vægt her og nu.Der skal meget mere til.Du skal lave din livsstil om, motionere mere, spise sund,finde en løsning på din psykosociale problemer og mm..
Man må jo starte et eller andet sted...du har brug for et skub i den rigtige retning.Begynd med at sætte et mål for dit vægttab, f.eks. 4kg/4uger,,find de rigtige værktøjer, for at nå dit mål. Du har brug for eksperthjælp i starten.Du skal igennem en meget kompliceret process.Men, du er ikke alene, der er mange mennesker derude, der har klaret det, du skal nu.Du skal bare søge hjælp nu.Du kan sagtens nå det.
MVH
bj39
tilføjet af

det går fremad nu

hej med jer
det begynder at gå fremad nu med mig..! Jeg har kigget ind i mig selv og prøve at rense ud for det som gjorde at jeg har taget på... og nu er jeg blevet mere glad end jeg var før og tror mere på at tabe mig!
Jeg prøver at spise små måltider og købe skiveost med 6% fedt, smøreost med 12% fedt fra cheasy, jeg har haft købt nogle boller fra netto hvor der heller ikke var så stor fedtprocent i.
Jeg sørger for at spise noget mad der er sundt og ikke spise for meget fedt og sukker og sådan noget!
Men hvad skal man spise hvis man bliver lækker sulten??
Jeg sørger for at gå 2-5 kilometer hverdag, eller hveranden dag!
Jeg har indtil nu på en månedstid tabt mig 5 kilo.. (jeg har bare ikke tabt mig så meget de sidste 8-10 dage...)
så det var det for nu..
mvh mig 21
tilføjet af

Godt gået.

Hej.
Sikke en start, godt vægttab, så kommer et stille og roligt hen ad vejen. Husk at drikke imellem 2-3 liter vand, hver dag, det er sundt, og din krop bliver rnset ud og du har godt af det.Din hud og krop bliver pænere, når du er helt færdig med at tabe dig. Husk at spis godt med grønsager hver dag helst 300gram middag og aften, så skal du nok tabe dig lidt mere.
Pøj pøj med det.
Hilsen Mums
tilføjet af

Når jeg rigtig skal hygge mig

så spiser jeg græsk yoghurt med blendede frosne bær og lidt sødemiddel. Det er altså rigtigt at vægtkonsulenterne er fantastiske. Man får rigtig god mad og man kan få dessert hver aften med den lækreste is!!! Du skal virkelig prøve det - på den første uge tabte jeg 3 kilo!!! - og jeg var ikke sulten på noget tidspunkt!
tilføjet af

hej

ville lige skrive igen.. Det går stadig fremad.. vægten svinger lidt efter jeg har ligget syg med influenza et par gange.. men det svinger imellem 120-115kg lige nu..
mvh MIg21
tilføjet af

det er ok!!!

Du skal ikke tænke på hvad andre tænker!!! sejt gået, fedt at du har tabt så meget på den måde. Jeg vil dog tilføje at det ikke er alle der kan tabe sig på den måde.....der er så mange ting i kroppen der spiller ind!!! Men det er da værd at gøre et forsøg hvis man har problemer med motion, ligesom dig!!!! Meeeen motion er godt!!! for årer, knogler, muskler osv...
Har selv tabt endel kg. vedat dyrke motion....det tager lang tid men det er det værd!!! Tabte 15 kg på et år!
Held og lykke!!!!
tilføjet af

Jeg er så sulten.....

Hejsa,
Jeg har besluttet mig for at tabe nogle kilo, og startede i går med Atkins Kuren. South Beach kuren tiltaler mig dog mere. Mit store problem er at jeg er død sulten fra morgen til middag. Jeg har spist scrambled egs med ristet kyllinge stykker, men kl 09.00 er jeg død sulten igen. Jeg syntes det er svært at man ikke må spise frugt og gulerødder som mellem snack, er der nogen der har nogle gode råd om, hvad man kan tanke op med i stedet så man føler sig mæt?? 🙂
tilføjet af

Tab dig effektivt vis du er seriøs nok

Vil du gerne tabe dig seriøst så prøv at læse denne hjemmeside, og vis du er interesseret efter du har læst hjemmesiden skal du bare udfylde felterne der er til sidst, og så vil der være en som kontakter dig.
Bare gå ind på idealvaegt.dk og tast koden 10605
tilføjet af

God og sund diæt

Håber din diæt er gået godt, fandt den ved et søgeresultat. Ellers har jeg en ide her.
Det gælder om at spise det rigtige, så du taber dig, men samtidig spiser sundt og får det du skal have. Men det ved du jo nok godt allerede🙂Men det er rigtig godt med en diæt der indeholder en masse grønt, og frugt, samt sundt fedt, fx fiskeolie, i form af fisk, laks, olivenolie, oliven, avocado, nødder, hørfrøolie m.m.
En sådan kur kan fx se sådan her ud (skal selv i gang med den her "kur", da jeg ikke vil på en lynkur, men prøve at tabe mig på en sund måde):
Morgenmad:
Omelet (evt. kun af æggehvider) + frugt eller hytteost + frugt
På den måde får man en proteinholdig, men fedtfattig morgenmad, der giver dig energi til dagen.
Frokost:
Salat med kylling eller fisk
Jeg bruger ofte spinat, løg,tomat, tun/rejer/laks, evt. et æg, evt light ost - cheasy laver nogle gode, oliven, avocado o.l.
Aftensmad:
Kylling eller fisk med grøntsager
Fx kyllinge- eller laksefilet med stegte champignoner, peberfrugt, rodfrugter o.l. Jeg bruger ikke sovs, men kan finde på at lave en dressing af A38 og fx løg/hvidløg, salt/peber, peberfrugt. Fedtfattig dressing, så det er dejligt. Eller hvis jeg laver laks laver jeg tit cremefraichedressing blandet med kaviar og dild - lækker dressing, og meget bedre end sovs.
Til mellemmåltider kan man spise frugt, nødder eller frossen yoghurt.
Man skal drikke en masse vand, og ellers skummetmælk, evt frisk appelsinjuice, grøn te, og smoothies (uden tilsat sukker, tilsæt evt en tsk honning i stedet eller yoghurt, tilsæt evt hørfrøolie).
Denne kur skulle være god da den som sagt er fedtfattig, men du får en masse proteiner og god fedt. Blir du træt af salat kan man evt lave frokosten til en sandwich med groft brød i stedet. Desuden er kuren god, da de gode fedtstoffer skulle være godt for mavefedtet, som jo skulle være den farligste form for fedt.
Håber du kan bruge det til noget🙂Nu må vi se hvordan det går mig. Kan i hvert fald mærke det har hjulpet på energien og velværet, især mht min mave.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.