3tilføjet af

Hvor får man lagt make up??:S

Jeg skal til noget grand opening på et nyt diskotek og jeg lægger altid min egen make up, og den er altid dødsyg. og så tænkte jeg "hey, man kan da vist få lagt make up i matas" altså mod betaling. husker det som om at de kan lægge aften make up osv. men synes ikke jeg kan finde noget om det på deres hjemmeside. Er der nogen der ved noget om om jeg er helt galt på den?
tilføjet af

det koster

der er masser af frisører og kosmetologer der udgiver sig for at kunne lægge make up, men de gør det ikke bedre end dig selv -mange af dem værre fordi de ikke kender forskel på ansigtstyper og du kender jo selv dit ansigt.
Hvis du vil have lagt en god makeup er du nød til at hyre en makeup-artist til f.eks. 1.000 - 2.000 kr. Der er f.eks. en Charlotte, en Anne og en Liv -kan ikke huske deres efternavne, men de sidder ikke i en salon. De er prof og kommer ud til kunder -de har meget travlt de få dygtige der er, men gå efter nogle der har taget makeupartist-uddannelsen i udlandet som f.eks. London, Paris, Milano eller USA. Den danske uddannelse er så amatør-ramt at den ikke kan bruges. Køb et eksklusivt modeblad og find en god makeup-artist.
tilføjet af

make up

hey .. jeg er uddannet stylist og make up artist . bor i hillerød og har mulighed for at . ligge din make up og kan samtidig sætte hår det er en mulighed ..
men det er kun hvis der er en speciel make up mærke konsulet på besøg i matas at de gør det ..
tilføjet af

make up

Hey.
kan du eks. ligge en makeup til en foto fotosession? lidt ala smokey eyes måske.
Mvh. Julie.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.