4tilføjet af

Hvor blev mit liv af?

Alle de ting jeg skulle opleve, alle de ting jeg skulle prøve, alle de mennesker jeg holdte af?
jamen..
tilføjet af

livet er ikke slut

Tænk hellere på at du har resten af dit liv til at opnå dine drømme. Dine venner er desuden sandsynligvis ikke længere væk end et telefonopkald, de ville sikkert blive glædeligt overraskede hvis du ringede for at invitere til et gensyn!
Der er kun dig selv til at tage ansvar for dit liv...lige indtil du sidder på plejehjem! Husk det!
tilføjet af

jamen,

du må jo ikke forvente andre mennesker skal skubbe dig om bord på karrusellen, du må selv gøre en aktiv indsats. Men trøst dig, det er sikkert ikke for sent. Hvor gammel er du?
tilføjet af

De er lige her

Ligeså snart du holder op med at sige "skulle-kunne-ville-burde" og i stedet siger "jeg gør-jeg vil-jeg kan".... Så skal du bare se hvad der sker.
Hvis du føler at livet er noget der sker for andre mennesker og at du ikke har fået dét ud af tilværelsen som du havde regnet med på dette tidspunkt i livet, så handler det om at du har glemt at man ikke får noget serveret, min ven. Du misser alle de chancer du ikke tager, så bare kom igang"!!!
Du skal sgu selv ud og plukke æblerne. Gå efter guldet og lad være med at lade dig nøjes. På den måde er der større chance for at du kun bliver middel tilfreds.
Krydser fingre for dig.
tilføjet af

din alder?

vil være rart at vide
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.