10tilføjet af

Hvilken CD køber du næste gang?

For mit vedkommende bliver det The Black Parade med My Chemical Romance (udkommer 24/10). Hvad med dig? :-)
tilføjet af

Sussi og Leo

Helt klart.
tilføjet af

Det var så...

mit valg nr. 2.. Men ak, livet er fuldt af kompromiser :-(
tilføjet af

hmm

jeg køber aldrig cd'er. men den nye cd med Meat Loaf skulle jeg bare ha. den er kanon.
Meat Loaf _ Bat Out Of Hell III
Udkommer d. 23/10
tilføjet af

Ved du hvad..

jeg vidste ikke, der kom en 3'er.. Den kunne jeg seriøst godt finde på at smide i kurven sammen med The Black Parade :-)
tilføjet af

Mr. Elmo

Danni Elmo med " back for more " selvfølgelig
http://www.dannielmo.dk
tilføjet af

Lily Allen...

Lily Allen - Alright, Still....
Anbefaler det VARMT til alle - har dog købt albummet, som har siddet godt fast i min cd-afspiller de sidste 2 uger... Fede tekster og fede melodier.. FEDT album...
Anmeldelse :
Helt i tidens ånd har Lily Allen fået sit gennembrud på websitet MySpace, hvor hendes single LDN hurtigt blev spillet en halv million gange. Sangen er en uhyre catchy beretning om, hvor nedtur London også kan være, drevet frem af et veloplagt rytmespor, hvor hiphop og calypso finder hinanden. Den repræsenterer fint Allens debutalbum, som er et både charmerende, sjovt og skarpt snapshot af ungt storbyliv anno 2006. Alright, Still myldrer med iørefaldende popsange, der bumper lystigt af sted over rytmer hentet fra især ska og reggae. I bedste Mike Skinner-stil fortæller den 21-årige brite nærværende historier lige fra gaden, men hun har så rigelig af både attitude, iagttagelsesevne og sprogligt overskud til at finde sin egen stemme. Her rimer ”weight loss” på ”Kate Moss”, og i Littlest Things får savnet af en gammel kæreste luft i linjer som ”we’d spend the whole weekend lying in our own dirt/I was just so happy in your boxers and your T-shirt”. Ingen overfladisk bling-bling her. Allen er i øjenhøjde med sit publikum og må også stå utålmodigt i kø udenfor natklubben på Friday Night. Sådan skulle ungdommelig popmusik altid være – fræk, pågående og reel, uden patroniserende pænhed og klistrede klichéer. Det slutter herligt med Alfie, der lyder som en mutation af Sandie Shaws Puppet On A String, imens Allen formaner sin sløve, computerspillende lillebror om at holde op med at ryge joints på sit værelse. Hvem kan modstå det? Må Lily Allen få tidens mange bryststruttende popbimboer til at skylle væk i deres egen ligegyldighed.

;o)
A
Don't try and test me, cos you'll get reaction,
Another drink, and I'm ready for action,
I don't know who you think you are,
But making people scared wont get you very far.
(Lily Allen - Friday Night)
tilføjet af

Mine bud

Det råd vil jeg oz følge djdaddy. Synes hans andre cd'er er kanon, og vi deler vist musiksmag nogen gange, så det er rart at vide, at den er værd at købe den 23/10.
Et andet bud kunne være noget afslapningsmusik, det er længe siden jeg har købt noget a la Stacy Kent, det er kanon til en hyggeaften med vennerne eller med kæresten....eller måske noget Kitaro. Må se hvad jeg falder over, men her var et par bud.
tilføjet af

Lily_allen

så skal det da være>
Lily_allen_mini_mix
lily_allen-smile_(gutter_mix) (-_-)
tilføjet af

sissor sisters

hva ellers?? :-)
tilføjet af

Scissor_Sisters

singlen I_Dont_Feel_Like_Dancing__Remixes-Promo
er fed. ja og albumet Ta-Dah der er da noget der kan høres..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.