5tilføjet af

Hvad weekenden byder på...

Hvad byder jeres weekend på?
Levede jeres andre weekender op til jeres håb og forventninger...
Hvad gør I hvis intet bliver som det burde/skulle?
tilføjet af

Denne weekend bød på

Jeg er blevet så frygtelig skuffet her på det sidste med usandheder fra en veninde, som prøvede at overbevise mig om, at det hun havde gjort var stoppet. Det var det ikke fandt jeg ud af.
Men nogle gutter skulle i byen og der mødte jeg en pige, som jeg faktisk har været lun på i mange år. Hun er gift, jeg er gift men det slog gnister, vi haster ikke ud i noget. Det skulle dog ikke undre om vi blev meget gode venner og så må vi tage det derfra..........
Så alt i alt en god weekend. Det må det jo være når man var på vej hjem tidlig og kl. så blev omkring 0600.
tilføjet af

Glad i låget

Da min flirt uventet ringede og inviterede mig ud i lørdags.
Og hvad der mere skete.... siger jeg ikke.
*lidt uanstændig kan man altid være*
tilføjet af

Er det ikke bare dejligt

Altså bare så fint, ja jeg fornemmer du svævede. Så er det bare livet der rykker ikke sandt.
tilføjet af

min weekend

Fredag eftermiddag, kl ca 16:30, blev det furaften, og jeg tog hjem for at slappe af.. efter aftensmad, tog jeg hjem til en ven og veninde, hvorefter vi hyggedeos med noget spil til kl 4 om natten.. Efter omkring 6 timers søvn, stog jeg op, og gjorde mig klar til vores planlagte tur til Malmö for at se Nightwish spille senere lørdag aften. Vi landede i Malmö omkring 14:30 (tror jeg det var), og vi begynndte at lede efter det sted Nightwish skulle optræde, samtidig med at kigge på div. forretninger i Malmö. Jeg vil tro den blev omkring 16-17 før vi fandt stedet, efter at havde spurgt os frem, og blevet kørt lidt frem og tilbage af venlige svenskere. Da vi havde fundet steddet, tog vi på BurgerKing for at få noget at spise før koncerten. Kl 19:30 begyndte opvarmningsbandet Lordi at spille. Jeg blev positivt overasket over dem (men det var der andre der ikke gjorde..) Så kom Nightwish, og jeg kan slet ikke prøve på at beskrive hvor ultimativt det var, så i må nøjes med at drømme (og tro mig, det bliver svært!). På grund af at vi sad i en park efter koncerten og slappede af i 10 min. for lang tid, nåede vi hverken det ene tog til Danmark, eller toget fra hovedbanehården hjem til os selv, så vi var hjemme kl 2 om natten, hvor vi så spille mere computer til kl 6. Søndag eftermiddag blev jeg vækket af mine forældre, som mente de skulle rykke rundt på hele lejligheden lige uden foran min dør >:/ Søndag var afslapning, ond i bennene fra dagen før, og noget mere spil hos vennerne. Kl. 23-24 var jeg klar til at sove igennem til den nye uge og arbejdsdag idag..
Point; Min weekend var helt perfekt! Den abselut fedeste weekend siden Gates Of Metal festivallen sidst i Juli..
tilføjet af

svævede?

Jo tak mildt sagt. Når han ser mig lige i øjnene føler jeg at jeg forsvinder helt væk med ham til et varmt og trygt sted.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.