4tilføjet af

Hvad synes I at jeg skal gøre???

Jeg har haft en kæreste gennem 7 år, som jeg har bil, hus og hund med. Vi har selsvfølgelig haft vores kriser, men hvem har ikke det. For et år siden mødte jeg denne her fyr, som er meget anderledes. Vi var sammen, men ikke i seng sammen. Jeg har set ham lige siden, en gang hver anden månedede, sådan cirka. Når vi er sammen nyder vi hinanden, kysser og nusser og hygger os rigtig sammen. Vi har som sagt stadig ikke været i seng sammen, men vi har tilfredstillet hinanden på andre måder. Jeg tænker på ham hver eneste dag, han siger mig bare et eller andet. Han har pt ingen kæreste, han har aldrig spurgt om det skulle være os to. Men jeg tror faktisk gerne at jeg ville have at det skal være os to. Tror I at jeg skal fortælle ham det???? At jeg faktisk er ret vild med ham???
Håber at høre jeres mening!!
Knus Nille
tilføjet af

Respekt !

Hvis du er i besiddelse af blot et minimum af anstændighed skylder du din mand/kæreste at fortælle om dine følelser for en anden.
Du mister sikkert din trygge rede i form af dit hus din bil og din hund, men du må ikke svigte et andet menneske (som stoler blindt på dig) ved at være utro, blot for egen vindings skyld.
Det er noget af det mest nedbrydende og væmmelige et menneske kan byde et andet.
Se så at få åbnet munden og gå til bekendelse, eller afbryd for evigt kontakten til din elsker, og undgå fremtidige eventyr.
(elsker ja, I arrangerer jo at mødes)
Du elsker jo alligevel ikke din nuværende mand, når du samtidig føler dig stærkt tiltrukket af en anden.
Du kan endnu nå at redde det meste af din selvrespekt, og det er RIGTIG meget værd min pige.
tilføjet af

hørt!

Ja undskyld mig, men du spørger om du skal vælge at sige noget til elskeren?? Det er da det mindste af dine problemer - hvad med din kæreste?!
Et godt råd til dig er at tage "By nature's" råd til dig, og se så at komme i gang med at få ryddet op i det rod du har skabt.
Ha det godt
tilføjet af

Svar til Nille

Hvis den nye fyr vil ha' dig, tror du så ikke at han havde sagt noget til dig om at han vil ha' dig? Hvis jeg var dig ville jeg beholde det jeg har. Man ved hvad man har, men man ved ikke hvad man får!!!
tilføjet af

tage ansvar

Jeg synes du skal tage et ansvar for dit eget liv. Det drejer sig vel egentlig ikke om hvor vidt den ene vil have dig eller ej. Det drejer sig om hvad du vil !!! Vil du den ene men er bare i tvivl om hvorvidt han vil dig, er det forhold du er i alligevel dømt til undergang på et tidspunkt. Du må følge dit hjerte og så gå efter det, tage konsekvensen uanset hvad der kommer ud af det. Kun det fører til fremskridt i dit liv. Måske ender det men ikke at blive nogen af dem, men en helt anden du finder, hvor du bare aldrig er i tvivl. Held og lykke med at overtage dit eget liv, og ansvaret herfor. Kærlighed er ikke noget man vælger/ejer til og fra, men noget man føler og bare ved er rigtig.
De bedste ønsker
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.