21tilføjet af

Racisme?

Racisme er at hade/afsky/foragte mennesker, med en anden hudfarve og religion, end én selv.
At hade/foragte/afsky, uden nogen egentlig grund.
Dét er racisme.
Nu har jeg læst temmelig mange indlæg herinde - og ja, jeg føler trang til at krumme tæer efterhånden.
Hvordan kan det være, at man som dansker, pludselig er et afstumpet, uvidende og dumt menneske, når man har fået nok af NOGLE indvandrere og deres opførsel?
Det er meget muligt, at de har haft det hårdt, dér hvor de kom fra. Det er meget muligt, at det har været svært at komme til et nyt land.
Men løsningen på det, det er da ikke at udøve vold, kriminalitet og vanvittig provokation mod danskere - deres værter.
Hvor langt skal vores forståelse gå? Hvor længe kan der findes endnu en dum forklaring på deres opførsel?
Hvis der kom nogen i mit hjem og skabte ballade, så ville jeg smide dem ud af mit hjem.
Simpelthen fordi jeg mener, at en sådan opførsel, på mit domæne, ville være tegn på total mangel på respekt.
Ikke alle indvandrere er ens. Nogle tilpasser sig, nogle skaber sig et godt hjem her og nye (danske) venner. Nogle arbejder - nogle har lige så meget ret til at være her, som vi har.
Nogle - men så absolut ikke alle.
Min forståelse er IKKE hos resten. Jeg nægter at have forståelse for deres provokerende opførsel.
Hvad fanden ligner det at råbe luder efter danske kvinder?
De typiske klynger af indvandrerdrenge, der tror de er i deres gode ret til at gå rundt og se truende ud. (Og som tit ikke nøjes med at SE truende ud.)
Danmark har været meget gæstfri. Hvis de har haft det dårligt hvor de kom fra, så vendte det da de kom hertil.
De mangler ikke noget. Vores sociale netvæk hjælper dem - igen og igen.
Er dén opførsel så takken? - Og skal vi finde os i den?
Nej!
Ligesom der med kørekortet er blevet indført et "klippekort-system", så burde det samme indføres med indvandrere.
Og når kortet er brugt op, så bør de udvises.
Jeg tvivler på, at vi kunne komme til deres land, udvise samme opførsel og få lige så lang line.
tilføjet af

Hvor har du bare ret !!!

Det kunne ikke være skrevet bedre !!!
Jeg tror at der er MANGE danskere, som føler og tænker på nøjagtig samme måde !!!!
tilføjet af

Til UG med kryds og slange

Suverænt godt indlæg.
Kan efter min mening ikke engang lægge op til debat - alt er sagt som det skal siges.
tilføjet af

Føj

Du er jo rasist. Hvorfor skal vi der ikke er danskere synes de danske piger dejlige? Vi har ret til vores mening og jeg mener faktisk at mange danske pige er bilige. Danskere provokorer os, så derfor laver vi ballade.
tilføjet af

til ali

hvis i er beviste om at i laver balade så må i også tage konsekvensen af det ellers kan vi ikke respektere jer alle der tager sin straf for noget han har gjort kan sagtens både få job o.l.men det er jeres problem så snart i møder modstand siger i bare kan ikke forstå sproget
tilføjet af

Selv føj.

Selvfølgelig skal du ikke synes at de danske piger er dejlige - du skal bare holde nallerne fra dem. Så længe din og dine liges respekt ,eller mangel på samme er så ussel overfor dem der giver jer husly skal I bare holde jer for jer selv.
Bliver I provokeret?? Du giver mig virkelig lyst til at brække mig i tykke stråler, og helst så jeg kunne ramme dig.
Er der nogen der provokere blot ved at være tilstede - så er det jer.
tilføjet af

Ali Bali

Der er absolut ingen der siger at i skal kunne lide os danske kvinder, men hvor fanden er jeres ret til at kalde os ludere?? I er integreret i vores land og lægger al skyld på danskerne så snart der er ballade med jer, du/i er YNKELIG. Hvis vi er så billige, hvad er i så ikke?? I går gladeligt i seng med danske kvinder, og ikke nok med det i voldtager dem sgu også ( i flok, selvfølig ) Jeg kan med garanti fortælle dig, at jeg aldrig ville røre jer med en ildtang da jeg finder jer, sliske og klamme. Har der også hørt, at i sengen er i ligeså selvcentreret/egoistiske som udenfor, gud hvor er det synd for jeres kvinder/piger, at de er så undertrykte, at de må gå til læge for at få syet deres mødom sammen igen! Overvej du lige det når du engang skal giftes med din kusine el. et andet familiemedlem, FØJ.
tilføjet af

Nikker

Sidder blot og nikker mens jeg læser dit svar til Ali.
Selv gider jeg ikke engang kommentere det han har skrevet.
Hans indlæg vidner jo tydeligvis om en klar manglende evne til at argumenyere verbalt.
Så kan man jo kun tænke sig til hvordan han argumenterer.....
tilføjet af

Glemte lige

Jeg glemte lige og sige til dig sirenen, at jeg er enig i din holdning, godt skrevet
tilføjet af

Til Ali

I kalder danske piger for hvide svin,ludere osv., men ikke desto mindre går I i seng med eller voldtager den slags væsner.
Det viser jo lidt om hvad I er for noget. Hvordan synes du selv det ser ud??
tilføjet af

Provokation ?

Du skriver at danskerne provokerer dig/jer .... ?
Hvordan❓
Ved at ha´ en mening om dig/jer❓Ved ikke at forstå jeres væremåde❓Ved ikke at "makke ret" overfor nogle muslimers forestilling om hvordan Koranen skal forstås❓Ved ikke at acceptere jeres nedværdigelse af kvinder og deres ret som mennesker❓
Jeg mener nu at vi sørger for jer - ganske enkelt !!
tilføjet af

Mange tak.

Det er altid rart, når der er nogen der er enige med én.
Skulle simpelthen have luft - uanset hvilke reaktioner der så ville komme ud af det.
tilføjet af

Er Ali reel.

Proev lige at laese det igen:
Du er jo rasist. Hvorfor skal vi der ikke er danskere synes de danske piger dejlige? Vi har ret til vores mening og jeg mener faktisk at mange danske pige er billige. Danskere provokorer os, så derfor laver vi ballade.
1 stavefejl Perfaekt grammatik og KOMMA'ER!
Det ligner ikke noget der er skrevet af en uuddannet indvandrer. Dette indlaeg er skraevet af en person der oensker at saette fut i debatten.
Aelsk din naeste som du aelsker digselv, giv hver person en chance for at bevise deres vaerd og vaer aerlige. Sig jeres mening selv naar i ikke har en computer at gemme jer bagved. Arabere er meget direkte og faarstaar ikke passiv agressivitet som danskere goer. Udtryk jeg paa en konstruktiv og ikke hadefuld maade lige op i ansigtet paa dem. Vaer ikke bange det goer kun situationen vaerre. Det bliver ikke naemt at integrere saa anderledes maennesker, men det kan lade sig goere. Hvis i fortsaetter med at holde jeres meninger for jer selv og vise had og passiv agressivitet bliver det ikke bedre. I skulle noedig ende i den situation vi er i hernede.
tilføjet af

Du har helt ret

Alt det du lige har sagt, kunne jeg ikke være mere enig i. Det er helt utroligt at der er folk der bliver ved med at finde på dumme undskyldninger for dem.
tilføjet af

Gad vide ...

... hvordan han ville ha´ det hvis det var hans mor eller søster som blev massevoldtaget af danske mænd ??
Han ville sikkert ikke ligefrem elske dem, vel ?
tilføjet af

Til FØJ

At du ikke syntes at alle danske piger er dejlige giver dig vel ikke ret til at råbe luder efter dem, eller efter ældre kvinder!!
Du har ingen anelse om hvad billig er!! Hvis du tror det har noget med tøjet at gøre så tager du fejl!! DU er billig, og dårligt opdraget!!
Er det også i orden at danske drenge står og råber luder efter jeres søstre og mødre? For det er så sandelig heller ikke alle jeres søstre og mødre der er dejlige!
Vi må ha' indført den samme lov i Danmark som de har i Sverige! Der koster det 1000kr at kalde en pige luder, det kunne måske lukke munden på jer.
hasse
tilføjet af

Til Sirenen

Jeg er også enig med dig!! :0)
Hasse
tilføjet af

hmmm

Jeg fandt nu 2 stavefejl, samt et manglende ord + et manglende "r" i piger
tilføjet af

...

Er du bare skør eller hvad ??????
Tror du alle invandre er ens ????
de fleste dansker tror at alle invandre er ens bare fordi nogen invandre laver kriminalitet, så vil det jo ikke sige at enhver invandre gør det samme, og der er ligeså mange dansker der os laver kriminalitet men det høre man ikke så meget om som du gør med invanderene i medierne....
tilføjet af

Nogle bruger andre,

Svar til Sirenen,
Mange bruger invandre i det danske samfund til at gøre sig selv udskyldig og fremføre sig selv som den rigtige person. Mange dansker vil jo ikke have omgang med invandre derfor er de jo små racister.
Men det kan invandre jo også være, og vi skal ikke finde os i meningsløs vold klart.
Samt skal man heler finde sig i bliver kaldt luder offenligt, da det en krængelse af ens personlighed.
Vi så fra Sverige at to unge havde fået samfunds tjeneste for at kalde en pige nedsættende ord. Den danske holdning til problemet er det skal man snakke sig ud af.
Nej vi skal ikke snakke os ud af vold eller krængelser af andre, hvis man gør noget forkert skal det havde en konsekvens med en straf som samfundstjeneste (ikke fængsel da det gør det kun være), og så kan de eventuelt mødes med den person som de har gjort noget forkert.
Med mulighed for at de lære at leve sig ind i andres følelser.
Men ellers kan man ikke udvise danske stats borger til andre lande, vi brugte det meget i Europa i gamle dage med sende vores dømte til USA og Englænderne brugte meget Australien til alle deres Ireske fanger.
Men den gør jo ikke i dag, men er du ikke dansk statsborger bliver du jo sendt hjem hvis du har begået grov kriminalitet.
Men jeg kan ikke forstå du krummer tæer, det vi ønsker er jo en ændring i vores social politik, så den forfejlet politik, der ført igennem de sidste 30 år bliver ændret.
Jeg læser jo også indlæg her inde vi læser jo aldrig et indlæg omkring hvordan det Grønlanske lider under den behandling de har fået af det danske samfund.
Jeg har læst et indlæg omkring at grønlænderne har verdens højeste selvmords procent, hvordan de søger trøst i alkohol for glemme dem selv.
Når vi er klar til hjælpe grønlænderne til at få deres selv respekt tilbage, tror jeg også det vil blive så meget lettere at få vores indvandre til at opføre sig ordentligt.
Mvh.
tilføjet af

Hjerneskadet

Du må bære over med de unge anden G er som politiet kalder
dem de er måske hjerneskadet, langt de fleste af den er jo et produkt af et fætter/kusine forhold, det er jo meget alm. i deres samfund, måske opfordre man ligefrem fætter og kusine til at gifte sig så er der jo meget store chancer for at man få åndsvage og uintelligente børn,det kan jo være en stor fordel når man skal bilde dem en helle masse sludder ind om islam, det kan jo ikke lade sig gøre med alm. begavede børn
tilføjet af

Til Er Ali reel.

.
Der er da masser af uddannede unge indvandrer der både kan stave og skrive korrekt dansk, så I kan ikke udelukke at det er indvandrer!
.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.