2tilføjet af

Hvad skal jeg tro?

jeg er i vildrede, kan nogen komme mig til undsætning?
jeg er fyret fra mit elskede arbejde, hvor vi var nogle stykker på kontoret. deriblandt en fyr som jeg var gået hen og blevet lun på.
min chef var ven med ham jeg var/er lun på, det var derigennem han fik jobbet, jeg havde en lederstilling, og han var på "gulvet" i første omgang. det viser sig så at min chef ikke kan magte sit job, og siger derfor op. der kommer en ny chef og vi svinger godt sammen, jeg har ad omveje fået at vide at min gl. chef gerne ville have mig ud af vagten og have sin ven ind på min plads. i mellemtiden bliver jeg lun på cheftens ven altså min "undersåt" det bevirker at jeg er så dum at lukke øjnene for nogle ting der foregår som jeg faktisk burde slå ned på. jeg jeg hjælper så ham med at der bliver oprettet en stilling som min til og han få så denne stilling, til trods for at han er noget lad i det men det kan jeg jo ikke se fordi jeg er blevet forblændet. han får da også "charmeret" sig ind hos vores nye chef som åbenbart på en eller anden måde får set sig sur på mig. jeg hører en enkelt gang at hun ringer til ham og på samtalen kan jeg hører hun spørger til mig, der bliver svaret lidt negativt omkring mig dette opfatter jeg, og spørger ind til det hvortil der bliver svaret lidt anderledes end jeg opfatter det. altså ikke til min fordel. jeg bliver så fyret af denne chef fordi hun ikke kan tolere mig og min måde at være på, men jeg har ellers fået meget ros af hende. han bliver men vi holder kontakten vedlige han synes jeg er dejlig og alle disse ting man nu kan sige når man er vild med en person. men er heller ikke bleg for at fortælle hvordan tingene står til på kontoret. og det piner mig. så jeg er meget i vildrede. det skal siges at jeg har betoet ham nogle ting omkring mit ægteskab som jeg ikke ville betro andre, men jeg synes jeg har en djævel på min ene skulder der siger at jeg skal få mine følelser til at gå væk, og en engel på den anden skulder der siger det modsatte. hvor gerne end jeg vil stole på denne mand er det svært fordi jeg inderst inde har en fornemmelse der siger at jeg er taget ved røven i og med jeg ingen hjælp har fået i forbindelse med fyresedlen, der er så blevet ansat en i min stilling som jeg kan forstå bliver hjulpet godt på vej af ham.
jeg kan ikke forstå at han gerne vil se mig men påstår at jeg skal komme til ham fordi vi så kan spendere mere tid sammen foreslår jeg at vi kan mødes i skoven og gå en tur synes han ikke om det så noget siger mig at mine følelser løber mig over ende.
hvad fanden skal jeg gøre jeg har det elendigt, ingen at snakke med om det.
tilføjet af

Han bruger dig...

Hejsa..
Kom langt væk fra det cirkus.. Du vil, når der er gået et stk tid, klappe dig selv på skulderen og sige godt gået tøs.. Han er slet ikke det værd, især når han ikke engang vil mødes offentlig med dig? Men hjemme ved ham - der ringer klokkerne for mine ører.. Han bruger dig, fordi han kan..
Jeg kan nemt sidde og sige, hvordan du skal gøre, men du ved inderst inde godt, at den er gal.. Tænk altid 1 år frem, når du er i tvivl i et forhold: "Kan jeg se mig selv sammen med ham om et år.. og bruge krudt på noget der starter så problematisk?"
Jeg har selv stået i lign. situation, og det var ved at knække mit selvværd, fordi det foregik over lang tid...og at det også var i forbindelse med job..
Mærk dybt inde i maven... Hvad siger din intuition dig? Og følg den...
Held og lykke til dig..
/Anotherfemale
tilføjet af

Sikke dog ...

... noget mudder du der har fået dig rodet ud i. I mine ører lyder han som en rendyrket karrierer-psykopat hvor målet helliger ethvert middel. Du har selv leget med en del af vejen selv om det måske ikke er din natur - derfor sidder du nu og og er totalt forvirret.
Skip ham og hold dig en anden gang for god til sådan en gang plat .......
De bedste hilsner
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.