3tilføjet af

Hit med Voldborg´s vejr

Meget lort kan man huske og tænke om Voldborg.
Men der er noget om snakken.
Dengang Voldborg var mester for vejret, skinnede solen betydeligt mere, end nu til dags.
Jeg har faktisk arbejdet i DMI, der sorterer under Forsvarsministeriet. I den tid, smilede solen altid af skræk for....
Og så taler vi ikke mere om det!
tilføjet af

Din hukommelse...

...er gennemhullet som en overlagret schweitzer-ost, profeten. Eller har du allerede sendt din sunde fornuft på forskud til Tenerife, mens du drukner dine realitetssans i feriekataloger, gudsfrygtighed og natlige mareridt - eller hvad pokker du går og drukner dine tanker i for tiden.
Husker du ikke sommeren, hvor Voldborg lovede nationen dansk hedebølge, og så selv stak af til sydens sol med sin cello. Da han vendte hjem var han ved at blive lynchet af familien Danmark, som havde afbestilt rejsedrømmen og måtte blive hjemme i det vådeste og koldeste danske sommervejr nogensinde.
Det var dengang DMI indførte fem-døgns-prognoser og forbød sine medarbejdere i almindelighed, og Voldborg i særdeleshed, at udtale sig om vejret i længere perspektiv end fem døgn, under forudsætning af, at de understregede prognose-usikkerheden for dag 2, 3, 4 og 5.
Det var en reminens af lex "Voldborg" der forhindrede DMI i at varsle gårsdagens orkan før hele landet var indhyldet i den og væltede træer.
God turbo-ferie, profet. Du trænger vist til den.;0)
tilføjet af

Han var genial

Jeg vil nu mene at Voldborg var voldsom genial.
Han sørgede da for at det ikke var overrendt i hans ferieparadis! 8o)
tilføjet af

Nu må du ikke være...

så hård ved madprofeten....:-)
Udover at han sidder oppe midt om natten og skriver her på SOL, bliver hans tanker vist også temmelig forstyrret af "kummefrysere" , "dybkogere" og drilske Julie(Julemandskonen), som gav ham en ordentlig opsang her i fredags i M47´s tråd , som oprindelig handlede om mændenes overgangsalder.
Men ja, han trænger vist til en ferietur.....:-)
Det var ikke for ingenting, at Michael Falch for mange år siden forfattede sangen "Sommer på vej", hvor Voldborg også blev indskrevet i sangen grundet forkerte prognoser om sommervejr.
Mange hilsner
Charlotte
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.