5tilføjet af

Letlavet og herlig frugtkage

Ingredienser:
5 dl mel
4 æg æg
2 dl tørret frugt
1 tsk salt
1 dl farin
1½ dl nødder
2 l whisky
Fremgangsmåde:
1. Find en mellemstor skål
2. Smag på whiskyen for at forsikre dig om, at den er god. Hæld den gerne i et decilitermål og drik
3. Gentag punkt 2
4. Tænd for elpiskeren
5. Pisk 1 dl smør og 1 tsk sukker sammen
6. Tjek at whiskyen stadig er ok ved at drikke en deciliter
7. Schluk elpiskeren
8. Pluk to høns og schmid disse i skåhlen sammen med den frørrede tugt Suk..
9. Thhænd f..for elpizzkeren igen
10. Hvis den frørrede tugt sætter sig fast i schkålen, så grav den fri
11. Smag derefer på whiskyen for at være sikker på, at den schtadig er fffin
12...Ssså ..schkal du bruhhhhe 2 ss schalt, eller sssåådan nåed...
13. Det er forrestenikke så intes.. intras.. vichktigt
14. Tzjeck wiskyen hik
15. Hak nødder. Og så llidt zåhkker, eller hva faen der er i nnnærhedn
16. Schmør ovnen
17.Vrid kageformen 220 grader. Glem ikke at *hup* schlukke elpizzzzzkeren puhhh
18. Schmid schkålen ud af vinduet og tjek whiskyen igen
19. Gå ihhh zæng. Hvem faen ka' alligehhveller li' frugtkahhge
Med ønske om en rigtig glædelig december
*FedeBritt*
tilføjet af

endelig en ordentligt opskrift

har lige lavet den, hiiiikkk hvor den virker.
tilføjet af

Mer af den slags

Fedest. Må jeg lægge den ind i min kogebog?
www.medlem.jubii.dk\loejsermand
MVH
GL
tilføjet af

Endnu en god opskrift

Endnu en god opskrift, denne gang med kalkun...
•Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky. Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
•Kalkunen belægges med spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt olivenolie.
•Sæt ovnen på 200 grader.
•Skænk så et glas whisky og drik en skål til det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode resultat…
•Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentligt pulver. Skænk, yderligere tre glas whisky op og drik dem.
•Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
•Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn.
•Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i ræwwwen mæ de!) Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
•Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!. Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD!
•Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
•Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen åååopppogssccchtådengikscchkuikkktihihihaihischkuåssspissslimajet
•Tag en lur.
•Spis kalkunen kold næste dag med mayonnaise og aspirin.
•God fornøjelse med madlavningen.
tilføjet af

Huskede du at plukke hønsehans

..før du kom den i kageformen ???
Jeg går ud fra du knalder forjulsbranderten ud nu, du har været meget igenenm kan jeg se...
Hilsen
Julekagebagekogeriet
Lilje
tilføjet af

HULENS (hik) osse

jeg nåede til punkt 18 men kom til at smide elpiskeren ud af vinduet i stedet for skålen.
GOD humor FB.. Sidder og griner HØJLYDT
:)LeonM
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.