5tilføjet af

Hvad laver vi dog i CIRKUS Irak..

Hvad laver vi dog i CIRKUS Irak..Vi er da vist til GRIN..
tilføjet af

Cirkus!

Hvad mener du?!
tilføjet af

Dumt spørgsmål...

Jeg har en kæreste, der skal sendes til Irak om en uge. Så du skal bare ikke spørge om, hvad vi laver dernede!
Vi sørger for at, der kan blive ro og orden i et land, der har lidt i årevis... Der er muligvis mere uro nu end i tiden med Saddam, men det er en overgangsfase.
Og der ville ingen problemer være, hvis ikke pressen med deres storforbrug af skandaler og dårlige ting ikke pustede det sådan op...
Men hey, det er jo bare min mening...
tilføjet af

Fanget i Irak

Det er dog morsomt ingen vil tage ansvaret for den opståede situation i Irak!
Hvad tror I det ville være sket hvis ikke ministeren havde hjemkaldt sine folk?
Ingen gang hærchefen har jo kontrol med hvad der sker dér nede. Og hans chef for styrkerne har ikke haft den fornød-ne kontrol med hvad der er sket og har ladet en enkelt varetage samtalerne med de tilfangne tagne. I stedet for at 2 personer havde haft diskutionen så det ikke var op-stået denne situation. Han bør snarest tage sin afsked, han har ikke været sin opgaven voksen.
Hvad vi gør der nede må ikke kunne stå for kritik og har vis heller ikke gjort det iflg forlydender, fra de på stedet boende. At den mandlige befolkning ikke kan tåle at blive afhørt af en kvinde det må være synspunktet fra den arabiske befolkning. Der ikke tåler feminister.
tilføjet af

Vi skal skabe en ændring

i mellemøsten, og Irak er et godt sted at starte.
Alle disse lande i mellemøsten har nu stået i stampe i generationer og har kun kunnet skabe teorister, fattigdom og had til den vestlige verden.
Det kommer ikke til at gå stille af, for der er mange normer f.eks kvinders position, tolerance for anderledes tænkende mennesker osv., der kommer til at blive ændret.
Selvom Tyskland og Frankrig ikke endnu er med, så vil de melde sig under fanerne, for ingen af os har råd til at få et nyt terror regime i Irak med rådighed over de enorme olie resourcer som er til stede, og som vil blive brugt til erhverve sig masseødelæggelsesvåben.
Men Irak er kun det første land, men lad os nu lige se, hvad det udvikler sig til, inden vi går videre.
Det eneste, jeg beklager, er at krigen blev ført på en løgn.
tilføjet af

Du skriver....

Du skriver....at DU har en kæreste der skal sendes derned....TILYKKE....jeg har omkring 12 kammerater dernede...og min mening er den samme...VI ER TIL GRIN...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.