31tilføjet af

Hvad koster en tømrer??

Jeg skal have en ny veranda i træ,-og har ringe til nogle handy-firmaer og nogle tømrere. De skal alle have over 3oo kr i timen. Er det almindeligt?
Jeg får selv 150 kr/t for et hårdt psykisk arbejde. Så jeg forstår ikke de håndværkerpriser.
tilføjet af

gør det selv

I opgangstider er prisen som du nævner - rimeligt eller ej. Var det ikke noget du selv kunne foretage dig? Evt. ved at læse om det, og så vha. gode venner? I "Gør det selv" som du kan låne på biblioteket er der gode anvisninger.
Held og lykke med projectet.
tilføjet af

Jeps

Er helt normalt.
tilføjet af

Hvor bor du ?

Og hvad vil du give ?
tilføjet af

let at forstå!!!

Hvis du skal betale en svend 150 kr. i timen, skal du for at dække feriepenge, sociale ydelser, forsikringer mv. gange med 1,4 for at få den reelle udgift.. Nogle vil endda mene det er en smule for lavt! dvs. at mesteren har en udgift pr. time der hedder 210 kr.
Udgifter til bil, benzin, værktøj og lign. bliver i den branche regnet for ca. 25 kr. pr time!
Nu er vi altså nede på at han tjener 65 kr. pr. time han arbejder på din terasse.. Lad os antage at arbejdet vil tage 50 timer, ja så har han tjent 3.250 kr. på at kende dig!
Herfra skal så trækkes alle de øvrige omkostninger så som værksted, telefon, revisor, reklame osv. osv. Og mon ikke tømrermesteren også gerne vil tjene sin løn.. Eller skal han skal han gå sulten i seng imens du sidder og æder dig tyk i grillmad på din nye terasse?
tilføjet af

Dit regnestykke...

fatter jeg da overhovedet ikke !

Så meget har min mand sq da aldrig givet !
Og han har endda lokket dem til at komme i weekenden, så han selv kunne styre arbejdet !
tilføjet af

Det er hvad det koster

men man kan jo altid ty til sort arbejde...
Kender mange der ville gøre det for 100 kr i timen hvis du selv står for at få tingene hjem der skal bruges...
Du kan jo bare sige til ;o)
vips00@sol.dk
tilføjet af

Det må være i nordjylland

eller et andet sted, hvor de ikke bruger moms pis og papir! Kan fortælle dig at gennemsnitslønnen på landsplan for en tømrersvend ligger over hvad jeg har taget udgangspunkt i for regnestykket!
tilføjet af

Næ... På Sjælland.

Men ok. han har måske gode evner til at forhandle priserne ned. Han forhandler jo dagligt om hvad tømrerne skal give for hans materialer, hvor han har en art monopol.
tilføjet af

Lyder billigt

De 300 kr. i timen lyder meget billigt.
tilføjet af

Tror jeg ikke på

Der er ingen faglærte danske håndværkere, der arbejder sort til 100 kr. i timen, medmindre det er familie/ vennetjeneste eller lignende.
tilføjet af

Hej The Man

Så skal vi til at forklare igen. Der er åbenbart stadig nogle, der tror at, hvis mesters pris(billigt) er kr 300 + moms og svenden får kr 150 + sociale omkostninger på ca 43 %, så tjener mester 150 i timen på svenden.
Det er over 5 år siden jeg har hørt nogen gå til 100 kr sort. Gad vide, hvad man får for de penge ?
tilføjet af

Der var ingen der sagde det var

Faglærte håndværkere, men hvad skal man da også bruge dem til ??
De mennesker jeg kender har arbejdet med faget i mange år og er mindst lige så gode som en udlært tømrer...
tilføjet af

Vrøvl!

Ha ha ha... en gang sludder!... men vi kender jo nok alle nogen, der ikke er ret kritisk og som er tilfreds bare de spare lidt penge...
tilføjet af

Tjaa

Nogen mener at en uddannelse bære frugt, har nu se mange uddannede tømrer der dårlig kunne slå et søm i uden at ødelægge det hele...
Så jo mange års erfaring inde for tømrer faget kan sagtens være bedre end en uddannelse...
tilføjet af

Så galt er det nu heller ikke,

men dårlige håndværkere vil der desværre altid være imellem, ligesom der også findes dårlige ekspedienter, advokater, ejendomsmæglere, sekretærer, pc supportere, læger, tandlæger, dyrlæger og sidst men ikke mindst, dårlige ufaglærte arbejdere.
Man går vel ikke til en ufaglært for at få behandling, fordi man har hørt at en tandlæge har fejlbehandlet? Man opsøger vel bare en anden tandlæge, som man har hørt godt om?
Problemet er næppe så stort at jeg ville ty til ufaglærte for at spare lidt på timelønnen, for i sidste ende alligevel at komme til at betale kassen fordi det unægteligt kommer til at koste kassen, inden arbejdet står færdigt, medmindre man ikke ser på kvaliteten af arbejdet med ret kritiske øjne, og er ligeglad med at en ufaglært bruger MANGE flere timer på arbejdet, end en faglært. Timer er jo lig med kroner. Der er jo en årsag til at man står 3-4 år i lære! Mange har fortrudt at de er hoppet på den med polske eller ufaglærte, så for guds skyld, lad være.
Nej… hold jer til de faglærte og brug firmaer der er lokalkendte og hør andre om deres erfaringer med firmaerne. Sørg også for at de er medlem af en byggarantiordning, så der er mulighed for at komme efter dem, i de tilfælde arbejdet ikke svare til gældende normer, eller man på anden måde bliver snydt.
I øvrigt tror jeg ikke på den med at du har set mange uddannede tømrere der dårligt kunne slå et søm i uden at ødelægge det hele.... når du skriver sådan, så tvivler jeg nu snarere på at du har set ret mange faglærte tømrere, Misja!
tilføjet af

sort

Hey... Jeg betalte en tømrer 160kr i timen sort, for at sætte vinduer i for mig... dette var godt nok en bekendt af familen, men han tageraltid 160kr sort.. dette er på vest sjælland.. me en ven jeg har i KBH tager 250kr i timen sort... det skal jo betale sig at lave sort arbejde.. så 300kr i timen for en tømrer syne jeg da lyder rimeligt billigt, nogen af dem jeg ringede til tog helt op til 570kr i timen... men en terrasse kan man godt lave selv, hvis man har skruet hænderne ordentligt på, man kan læse sig til det og få hjælp og vejledning i byggemarkeder...
GØR det selv..
tilføjet af

Rimeligt

Det lyder rimeligt. Svare nogenlunde til hvad vi murere tager i sort timeløn på fyn.
Har også en bror der er murersvend i KBH, som tager 200 kr. sort i timen, hvis han ikke lige giver en fast pris (så kan lønnen godt snige sig noget højere op). Jeg selv gider ikke lave sort på timeløn, kun fast pris, og lander sjældent under 250 kr./timen.
Personligt ville jeg aldrig selv ha´ lavet sort arbejde af nogen, andet end jeg kendte dem rigtig godt!
Så hellere hvidt, hvor jeg har mulighed for at kommer efter vedkommende, hvis nødvendigt.
alias: "The Man"
tilføjet af

100 Kr i timen! Ha ha..

Kun tåber arbejder for den løn. Hvis man udfører et ordentligt stykke arbejde skal en faglært håndværker aldrig arbejde for under 200 kr i timen, og det er da absolut min. Giv faste priser, det er der mange flere penge i. Man skal da helst på den gode side af 400 kr, for hvem vil ellers bruge sine weekender og dyrebare fritid på arbejde.
tilføjet af

udregning

Du siger selv at du får 150 kr i timen.
Hvis du regner ud hvad du vi koste for en arbejdsgiver vil regnestykket være noget i denne retning:
timeløn 150 + feriepenge 12% + arbejdsmarkedsbidrag 8% + pension ca7% efter overenskomst + barselsordning ca 3% + forsikring ca. 8000 om året + bil ca 30 kr i timen + værktøj ca 5000kr om året + adminitration af løn, udregning af tilbud, revisor udgift, markedsføring mv. + udgift til værksted.
før man ser sig om er kostprisen for dig til 150 kr i timen oppe omkring de 250-270 kr i timen.
Hvis timeprisen er på 300 kr + moms er det vel ganske fair. Er det for meget at tjene ca 30-50 kr i timen på en ansat?
Hvis man er uheldig at en ansat laver en times arbejde forkert som kunden ikke skal betale for, koster det 250kr alligevel.
Dvs. at den ansatte skal arbejde 5-7 timer uden at lave fejl før den ene time er betalt.
Derfor er prisen på en håndværker så dyr/billig :)
tilføjet af

Løn

Få en uddannelse, så får du mere i løn
tilføjet af

koster tømrer.

Det helt normalt at de for så meget i timen, men nogen steder kan man godt få det billigere. dt dumt at spørge dem om de vil arbjede sort, for de tjener allerede penge ud af røven lol.
Men sådan er vores system i samfunder fucked up.🙂
tilføjet af

Byggefirma fra 170 kr i timen

hej.
Jeg har haft dette selskab, og jeg var tilfredshed.
http://www.danmag.com/prise-list/
😃 Maria
tilføjet af

SV:

Er selv tømrer tømrerlærling, og kan fortælle dig at de fleste firmaer er helt sikkert villige til at gå ned i pris i disse tider, da rigtig mange virksomheder har ekstremt dårlig omsætning for tiden pga. krisen så kun få bruger deres penge på byggeri.
Men tænk dog stadig på at en mester/svendeløn normalt ligger på de 300 - 500 kr/t, skyldes det de mange forsikringer, transport osv. - Utroligt mange ting skal dækkes.
Men er SIKKER på hvis du bare finder folk der er i krise, blíver det intet problem .
tilføjet af

Hvad koster en tømrer??

Du kunne også tjekke her http://www.elgaardservice.dk
tilføjet af

MONTERING AF VARMVÆGEPLADER

montering af varmvageplader.
tilføjet af

Hvad koster en tømrer??

Forsøg dig an på www.tomrerindex.dk , der kan du jo evt. ringe nogen tømrervirksomheder op i nærheden af dig selv.
/martin
tilføjet af

En sort kulturberiger koster ikke så meget

og hvis du også giver maden, kommer prisen under 100 kr. pr. time.
tilføjet af

En sort kulturberiger koster ikke så meget

og hvis du også giver maden, kommer prisen under 100 kr. pr. time.

Så hellere en polak. 😉
http://www.politikerlede.com/polskarbejdskraft.htm
tilføjet af

Hvad koster en tømrer??

Med den attitude finder du højst sandsyndelig ikke den mest kompetente Håndværksmester¨
utroligt så ofte jeg ser disse "jeg kan ikke forstå håndværkere skal have løn"
Find dog istedet en dygtig håndværker du har god dialog med og måske anbefalinger fra,en der også kan rådgive dig med vedligeholdese, jeg tror du vil være glad for du brugte et par tusinde ekstra om 5-10 år når arbejdet stadig står i flot stand
tilføjet af

Hvad koster en tømrer??

Hej hvis du har lyst så kan du bruge denne side www.henttilbud.dk 🙂 Hvis du beskriver din opgave på siden, modtager du gratis og uforpligtende op til 3 priser fra tømrer tæt på dig- så kan du i hvert fald danne dig overblik 😉
tilføjet af

Mon ikke hun har fundet en

her 5 år efter ❓
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.