17tilføjet af

hvad kan i tøser bedst li?

Jeg ved godt at pigers smag er forskellig....men jeg kan ikke rigtigt finde ud af om piger kigger lige så meget på en fyrs røv som vi kigger efter pigernes.
Og kan i så også li stramme lavtaljeret jeans til fyre?
tilføjet af

nej nej

Nej selvfølgelig tænder vi da ikke på fyre i lavtaljede bukser. En god røv, flot smil, lidt trænet overkrop og pænt hår*s* tænder jeg i hvert fald på...altså hvis vi snakker om det ydre. Hilsen fra mig
tilføjet af

Lavtaljet bukser til fyre?

Nej, jeg tænder bestemt heller ikke på fyre i lavtaljet bukser! Men nej, jeg tænder såmænd heller ikke på en god røv eller hans krop! Jeg tænder på hans øjne, smil og hænder. Jeg er vildt fascineret af hænder, og elsker store hænder hvor man kan se blodårene tydeligt! En god røv og en dejlig overkrop er bare et plus! Og self vil jeg helst ha sådan en kæreste som er udstyret med det, men.. øjne, smil og hænder er faktisk det jeg går efter..
tilføjet af

Kald mig bare overfladisk

Det jeg først og fremmest ser ved en fyr er udseendet...
Det tror jeg ikke, at jeg er ene om.
Så skal han ha pæne hænder..jeg kan ikke være sammen med én, der har grimme hænder..
Så ingen nedbidte og sorte negle.
(Med mindre han lige er kommet hjem fra job)
Så skal han ha et sødt smil..nogle søde øjne..
Så må han gerne kunne klæde sig.
En god krop ville da også være lækkert...men den behøver ikke, at være der....så længe han ikke ligner indtøret benmel..
Jeg synes ikke det er fedt, at stikke sig på sin kæreste, når man får et kram eller når man ligger og hyggger.
Hans sprog skal også være pænt..jeg synes ikke, at der er tiltalende, når et mennekse lyder som en havnearbejder..
Selvfølgelig må han gerne bande lidt....så længe det ikke tager overhånd.
Sidst men så absolut ikke mindst.....Hans attitude..Den skal ikke være en... Her kommer jeg...og jeg er bedre end jer andr... men heller ikke en...lille mus der gemmer sig bag alt..
Selvtillid er så absolut en stor ting...og den tiltrækker mig.
Et eller andet sted kan man vel godt sige..(det man har svært ved eller ikke kan få...det vil man gerne ha)
Men måske er jeg overfladisk...jeg ved det ikke..Jeg synes bare selv, at jeg har sat en standard
tilføjet af

Ændre sig med alderen.


Jeg tænder personligt ikke på alt for tynde mænd. Jeg tænder heller ikke på mænd der gør lige så meget ud af sig selv som kvinder gør. Ej heller mænd der har en pumpet krop.
Derimod tænder jeg på mænd der kan se afslappet ud, men som også ved hvordan man klæder sig klassisk, så man kan begå sig i enhver situation.
Jeg ser vist meget på om en mand har rene tænder.
Hænder, røv, muskler osv. betyder ikke en hujende fis, hvis bare han er sød, charmerende og kemien passer.
Tro på du er sød og lækker som du er. Gå i det tøj du har det bedst i. Så vil tøserne sværme om dig. Tro mig. K.41
tilføjet af

Personligheden...

Hej ung fyr...
Jeg ser faktisk næsten aldrig på det ydre, mere det indre. Selvfølgelig når der kommer en lækker fyr gående forbi kan jeg da godt lige smile eller sådan noget, men ellers plejer jeg at lære deres indre at kende før jeg "kigger på deres ydre". Jeg tænder enormt meget på hvis han er charmerende, sådan en rigtig charmetrold. Også ellers bare hans personlighed, hans skal være rigtig sød og lidt drillende (med et smil på selvfølgelig). Hvis jeg skulle kigge på kun det ydre, ville jeg sige at røven er det vigtigste. Sådan en rigtig, rigtig go' muskuløs røv, der er indhulet. Og smilet, smilet er godt nok også vigtigt. Øjnene skal bare ikke være sådan nogle hængende nogle, ellers er det helt ligegyldigt.
Overkroppen skal ikke ligne sådan en slatten ostemad, men den behøver heller ikke ligne en bodybuilders. Bare der er nogle muskler i den og en lille smule form. Du behøver ikke ha brystkasse. Og armene må MEGET gerne have store former, men behøves heller ikke, bare de ikke også er slatne.
Du skal tænke på, det er meget forskelligt fra alder til alder hvad piger tænker på. Så måske skulle du nævne din alder, så var der måske piger på din alder der skrev tilbage i stedet for nogle der er meget ældre eller yngre!
Mvh. FBNSL 15
tilføjet af

Befriende læsning!

Hvor er det dog dejligt, at I piger/kvinder stadig er som I altid har været. Nemlig væsentlig mere opmærksomme på mandens indre kvaliteter end hans ydre.
Når man i en del år - efterhånden - har forsøgt at gøre mandens krop til et objekt, ligesom kvindernes har været det længe, så kan jeg berolige dig med, at kvinder er meget mere trofaste end man skulle tro.
De ELSKER når du bare er dig selv, har selvtillid og udstråling og det betyder meget mere end udseendet.
Der findes selvfølgelig masser af piger, der siger, at de går mægtig meget op i det, men prøv lige en gang imellem at lægge mærke til, hvor mange smukke kvinder, der har fundet sig en fyr, som du måske kan se ikke er lige så smuk?
Nå - jeg er vist ikke lige en kernekunde i dette forum, men det gjorde mig sgu så glad, da jeg læste disse indlæg fra endnu ikke helt spolerede kvinder :-)
Held og lykke med kærligheden
tilføjet af

jeg tænder på

jeg tænder på øjnene, der er sgu noget med de øjne, selvfølgelig må kroppen gerne være lidt lækker men i bund og grund er det øjnene, og til hende der sagde det pis om danmark og danskere, fatter ikke du ikke er taget hjem for længe siden, når du ikke har noget pænere og sige om det land du bor i såh........ pis off, og hej til alle i andre *g*
tilføjet af

tænder på fyren..

hej..
det er sjovt at det er det spørgsmål du stiller, for det er det samme vi piger tænker på med jer..
personligt tænder jeg meget på en fyrs øjne, det gør da ik' noget at han har lækker røv og krop, men det er faktisk først noget jeg lægger mærke til senere i førløbet. i starten tænder jeg på hans øjne og hvis han så er sød,tænker jeg kun på det..
håber du ka' bruge mit svar..
og så ka' du måske samtidig fortælle mig hvad en fyr tænder på?? er det lige meget om en pige har lidt deller på maget og polstret lår eller ska' hun ha' en gudeskøn krop før i gider lægge an på hende for det er noget jeg gerne ville vide???
knusser fra mig..
tilføjet af

Hvad er nu det?

FBNSL skriver at hun godt kan lide en muskuløs krop der er "indhulet"....
Hvad er det nu lige det betyder????
tilføjet af

til kumme

Det er jo meget forskelligt hvad fyre tænder på. Bare kig her på indlæggene. Nogle tænder på store bryster, andre på tykke piger, og sikkert også nogle på dyr.
Men blandt mine venner, som alle er studerende mellem 20 og 25 år, så er det nok mest røven som er turn on. En rigtigt god røv er lille og fast. Altså det modsatte af bred og flad.
Men det er da klart at øjnene og ansigtet i helhed er det man lægger først mærke til og derfor også det vigtigste, men tror ikke vi fyre direkte tænder på det.
Fyres fascination af store bryster er halt klart overvurderet blandt piger. Det er vigtigst at brysterne er pæne runde og har en lille brystvorde, frem for selve størrelsen.
Piger med selvtillid kan være sexet hvis de kan bruge det rigtigt, men det er der desværre ik ret mange der kan. De fleste virker bare snobbet og selvcentreret.....så er det bedre i er lidt generte....det kan faktisk være ret sexet!
hmmmm det var lige det jeg ku finde på....
tilføjet af

tænder mænd på

personligt tænder jeg på en god røv.
den må som sagt helst ikke være stor og bred.
men lille og fast.
og så må de gerne have lidt patter men er sq ik alt.
at de har en fed stil.
stramme bukser så man kan se ballernes struktur.
at de ikke er snobbet er der sq mange der er..og at de næsten altid er glade. men det er de fleste.

tilføjet af

No way

Jeg ved det er forskelligt hvad piger synes om tøjstile, men nej, de skal ikke være stramtsiddende og lavtaljede, så skal det være fordi bukser hænger at de sidder lavt. Der må jo gerne være foreskel på drenge og piger, så lad nu pigerne om de tætte bukser..
tilføjet af

Lidt hjælp..

Jeg tænder ikke på fyre i lavtaljede bukser... Men de skal heller ikke sidde oppe under armene..
Og det med røven... Hmmm... :-) Det kan jeg vist ikke komme uden om. Det er nok en af de første ting jeg lægger mærke til hos en fyr. Så har øjnene og læberne også stor betydning. Læberne må meget gerne være dejlige bløde og halv store. Øjnene skal være kærlige og rare at kigge ind i.
Og så ser jeg jo nok også meget på kroppen... Den må ikke være helt skelet agtig at se på! Det er det vildeste turn-off! Fyren må meget gerne være veltrænet, ikke overpumpet. Det gør faktisk heller ikke det helt store, hvis der er et lille håndtag i hver side.. ;-)Han skal klæde sig pænt. Altså gå op i sit udseende. Men ikke fanatisk... Hvis du forstår? Være selvsikker, men ikke spille alt for "hard to get". Et stort plus er CHARME, og et sødt smil. Det kommer du langt med!
Jeg ved ikke om det har hjulpet. Men håber da at du kan bruge noget af det???
Knus mig
tilføjet af

rigtige mænd

Det er jo ligeså forskelligt, som hvad fyre tænder på. Vi kigger lige så meget på store "bryster" som på en god røv, forskellen er bare, at mænds bryster skal være mere muskuløse....*s* derudover er et sødt smil, frække øjne og stor "workerhånd" heller ikke værst. selvfølgelig har personligheden også en del at sige, men hvis underetagen ikke fungerer optimalt, hvad skal man så bruge ham til???
Men en rigtig mand i mine øjne, har et frækt smil, glimt i øjet, skal være rigtig rigtig fræk i sengen og ikke kedelig, fordi så duer det simpelhen ikke, mange fyre har det kun i munden og når det kommer til stykket, hvad kan de så??? -ikke en skid!!! Han skal ikke være tynd, men maskulin (må godt have lidt farve, man skulle jo nødig have solbriller på i seng) jeg kan bare sige, en mand er som en vin, bliver bedre med årene!!!
tilføjet af

Nej tak!

Jeg savner dengang en mand var en mand og en bøsse var noget mans skød med! Jeg kan ikke klare det hvis min fyr går så meget op i sit udseende at jeg kan snakke hårlak og øjenbrynsplukning med ham. En fyr i lavtaljede jeans...næh tak, det ser sgu for feminint ud.
Kigger jeg på en fyrs røv? Ja gu gør jeg så, men beyder det noget i længden? Næh...bare han er mand nok til at være min mand. Hvad er så en mand...? Alt muligt, det ved jeg når han står foran mig. Men jeg tror næppe at han har lavtaljede jeans på!
tilføjet af

Hvad mænd tænder på

Hej Kumme
Det jeg personligt tænder på, er udstråling/charme,og intillegens.Ser meget på øjne.
Så gør det ikke noget, at der er en god håndfuld,
(brysterne) en b eller c skål fra ca 70 cm til 80
cm..
At vægt oghøjde passer sammen, men heller buttet,end radmager.
Samlet set er det hendes persolighed, at udsendet str. mv, ikke lige er som ovenstående, betyder,
s.. i en sidste ende intet.
Så er sexlivet, en væsentlig ting, at hun tør give
udtryk, for hvad der tænder hende, fremfor den
tåbelige vending, hvis du elsker mig vidste du det.
Der er jo nok en grund til, at man spørger, ligesom
jeg selv fortæller, hvad der får mig helt op at ringe.
Gensidig oral-sex, til at varme op med.Samt en masse andet, som nok ikke lige skal uddybes her.

tilføjet af

mænd er altid dejlige

Det er nu ligemeget med alt det der, hvad man tænder på hos mænd. Mænd er altid, og har altid været dejlige, vi er til for at pigerne altid har noget flot at se på
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.