7tilføjet af

hvad fanden skal jeg gøre???

hej
jeg er en der altid syntes at havde styr på tingene og altid var der hvis nogen af mine venner havde brug for nogen kærlighedsråd, man så her forleden har jeg fundet ud af at jeg selv var begyndt at blive sådan lidt lun på en pige der går i den samme klub som mig, kan bare mærke denne lille sommerfulg i maven hvert gang jeg skal der ned og hvert gang jeg ser hende så kommer denne lille dreng i mig igen og jeg kan hverken sige a eller b, jeg ved at hvis det var en anden det skette for og han/hun kom til mig så havde jeg mindst 1000 gode råd jeg kunne komme med, man jeg er simpelhen løbet tør for dem, tja det sker hvert gang når det drejer sig om mig selv, ikke fordi at det sker så tit :-)
tja, kort sagt så tro jeg at jeg er ved at forelkset i hende, man det er også lidt svært, for hun går i skole og arbejder meget så synes jeg ikke lige at jeg kan være bekendt at spørge hende om hun vil med et eller andet sted
jeg håber virkeligt at der er nogen af jer der har nogen gode forslag
mvh
kim
tilføjet af

Tag tyren ved hornene!

Kære Kim.
Hvad venter du på? Hvis hun er interesseret i dig vil hun også finde den fornødne tid til dig. Det er ikke hver dag man forelsker sig så jeg synes du skal finde modet og invitere hende ud.
Held og lykke
Sofie
tilføjet af

tak for dit svar

hej
problemet er bare at jeg kender ikke så meget til hende, har kun kendt hende i 3 måneder hvor vi har ses 1 gang om ugen og hvem ved måske har hun en kæreste, og jeg må sige at hun er meget svært at læse, for før hen bare jeg kiggede på en pige havde jeg en fornemmelsen på hvad hun var for en type, hvad hun vil eller ikke vil.
jeg vil gerne sige tak for dit svar, måske har du ret i at jeg for engangsskyld skulle tage og (lege) tyrefægter så jeg ikke endnu en gang går måske glip af en vidunderlig oplevelse.
kim
tilføjet af

svar

Hej Kim...
Du kan jo prøve at finde ud af om hun har en kæreste. Vis hende, at du er lidt interesseret... Alle piger synes det er dejligt at blive bekræftet, og måske går hun bare og venter på at du tager det første skridt...?
Som Michael Jordan siger :Du misser 100% af de skud du ikke tager!
Held og lykke med kærligheden - det er en dejlig ting =0)
tilføjet af

selvfølgelig....

Jeg synes helt klart at du skal prøve at snakke med hende, ingen siger i skal snakke i flere timer.. hvis du bare starter lige så stille.. (kan jo også være at hun er lidt nervøs!)
men bare spørg hende, så ved hun da at du er interesseret!! ;)
Go' for it!!
KnuZ
tilføjet af

takker for jeres svar

hej
jeg vil gerne takke for jeres svar, det har helt klart givet mig et frisk pust, jeg hader bare denne "lille dreng rolle" :-)
man jeg glæder mig i hvertfald rigtigt meget til at se hende imorgen :-))
hav en god søndag
kim
tilføjet af

hej igen

jeg må inddrømme at jeg er ved at få kolde føder, jaja kald mig bare tøssedreng eller hvad I nu finder på, man jo mere jeg tænker på hende, jo mere jeg tænker over en meget diskret måde at spørge hende på jo mere nervøs bliver jeg og ikke kan lad være med at svar for hende at hun nok siger pænt nej tak eller siger at jeg ikke er hendes type, som jeg har hørt før fra andre :-(
jeg vil ikke sige at vi kender hinanden man vi snakker da en lille smule og jeg vil da helst ikke ødelægge det.
hva hellig skal jeg gøre?
kim
tilføjet af

hey

vil bare lige fortælle at det gik ikke så godt :-(
nå man vi må vel bare videre
kim
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.