2tilføjet af

Finde en byggegrund

Nu har jeg ledt længe efter en grund. I staren brugte jeg en mægler - faktisk 2 - hvoraf den ene fandt en grund, som passede. Men...ikke nok med, at han skulle have et honorar fra sælgeren - han ville også have fra mig. Jeg troede det var gratis, at blive skrevet op i kberkartoteket..men nej. Jeg synes simpelthen ejendomsmæglernes moral er for dårlig.
Men historien ender godt alligevel, for jeg fandt ud af der var noget der hedder Jordportalen.dk.
På Jordportalen.dk kan man gratis blive skrevet op til en grund et hvilket som helst sted i Danmark. Og det koster ikke en nikkel. 3 uger efter jeg blev skrevet op fik jeg en mail fra Jordportalen - og der var grunden bare..Den var lige kommet ind og jeg var den første der ringede på den og købte den. Stort tak og varm anbefaling af Jordportalen.dk.
tilføjet af

Jordportalen.dk

Vi har haft næsten samme oplevelse. Vi ledte efter en byggegrund i Trekantområet og fandt på Jordportalen.dk en annonce i Egtved. Vi slog til med det samme og skal nu i gang med at bygge til foråret.
Camilla
tilføjet af

Jordportalen - tjeklister

Husk at gøre brug af tjeklisterne på Jordportalen.dk!! De ligger under "Gode råd" inde på portalen. Set i bakspejlet er jeg slet ikke i tvivl om, at vores byggeri var gået helt galt hvis vi ikke havde brugt de gode råd der ligger på Jordportalen.dk.
Helt og lykke til jer alle som bygger.
Ole
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.