4tilføjet af

Leth bli' ved Tour'en

Jeg er meget skuffet over Jørgen Leth (er det ikke sådan han hedder ??) som kommentator ved OL åbningcermonien, han plader løs på de forkerte tispunkter, så som da de indledende græske trommer spillede og da Bjørk begyndte på hendes sang til cermonien. Ikke at jeg synets det var en helt vildt fantasktisk cermoni, men mr. Leth gjorde det bestemt ikke bedre at se og høre på.
Han burde blive ved Tour'en, hvor han er NØDT til at "underholde" i timevis, for at undgå at folk zapper væk fra de LLAANNGGEE flade etaper. Dette er ikke nødvendigt i en udsendelse, hvor der ligger en oplevelse i både at se men også at HØRE hvad der sker.
tilføjet af

Leth ikke ringe, men Toft er!

Under åbningsceremonien var Jørgen Leth da ikke bare en tiendedel så irriterende som Flemming Toft, der med hans meget trælse gennemgrængende stemme ALTID tror at han skal kommentere alt. Til
Jeg synes ikke Jørgen Leth skulle have holdt sig væk fra Åbningsceremonien, det er helt fint at have en intellektuel person, der VED noget om den græske antikke historie (det meget flotte tema under ceremonien), der VED noget om de forskellige nationer under indmarchenderi, og kan knytte en lille kommentar til i et behageligt stemmeleje.
Derimod bør Flemming "hutelihut" Toft holde sig væk fra det meste sportskommentering, efter min mening er han ikke andet end et stort larmende irriterende bøvehoved!
Men generelt savner man sgu gode gamle kommentatorer som Gunner "nu" Hansen, John Idorn og Niels Jørgen Christiansen...!
tilføjet af

forskellighed

Jeg vil ikke gi dig ret men sådan er vi jo så forskellige i vores meninger, men hva det er jo det der gør debatten interresant.
tilføjet af

Indholdsløst indlæg

Sikke dog et intetsigende svar at give, Solsikke! Du glider af, istedet for at gå ind i debatten, hvad med at få nogle flere argumenter på bordet.
Det der med at spise det af med et tåbeligt "sådan er vi jo så forskellige" og et ligeså intetsigende "men hva det er jo det der gør debatten interresant", efter at have startet med "Jeg vil ikke gi dig ret" uden at kunne argumentere for det, kan da vist kun komme fra en konfliktsky person, der er dårlig til at argumentere, ja hvis jeg ikke havde set din profil ville jeg have troet du var 14 og ikke 24 år (!).
Undskyld, jeg MÅTTE bare af med det, for jeg HADER sådan nogle svar..de kan INTET bruges til OVERHOVEDET!
Jeg må give Steen ret, Flemming Toft er langt værre til at overdøve med en gennemtrængende stemme, bla. irriterede det mig grænseløst at han skulle kommentere med ligegyldig information, alt imens hymne-talen af præsidenten for den græske OL-koordinations kommite var i fuld gang med at bringe Grækenlands OL budskab til legene, hér holdt Jørgen Leth sig i ro, derimod var Leth god til at kommentere på den antikke græske historie som var det gennemgående tema ved åbningsceremonien...fremragende!
HVOR er det lige du mener at Leth fejlede, Solsikke? Og fejlede Toft da ikke tifold mere? Prøv et lidt mere argumenterende svar denne gang, istedet for at feje det hele af med at vi bare er forskellige, det ville klæ' dig!!
tilføjet af

må jeg da lige

Kære Kenneth
Må jeg da lige være her, hva fanden er det for et overfald at komme med? jeg mener det jeg skrev i første indlæg, jeg kunne jo bare gentage mig selv, men fandt jeg ikke nødvnedigt. Men det skal jeg måske for at tilfredsstille dig?
Jeg har ikke noget i mod Leth når han kommentere cyklelløb, det gør han forrygende, det er jo ikke ligefrem en let(h) opgave med de strækninger der bliver kørt, men til åbningscermonien
syntes jeg, som jeg skrev, at han åbnede munden de forkerte steder og jeg ka til gengæld godt li Flemming Toft.
Ydremere kom han med nogle meget personlige kommentar om hvor vidt han kunne li det han så, hvilket jeg ikke syntes faldt på de rette tider og steder. Toft fik da næsten ikke indført et ord, hvordan kan han så fejle.
Er det godt nok eller vil du have mere? Jeg vil lige tilføje at jeg ikke ønsker at svine folk til på debatten, og at jeg faktisk føltet mig overfaldet af dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.