11tilføjet af

Hvad er ægte kærlighed for dig ?

En stille og rolig lørdag aften gik en flask rødvin og filmen "A long walk to remember".. for dem som ikke har set den vil jeg anbefale det.. for dem der har..
- Filmen viser ung forelskelse og kærlighed..
Hvad er ægte kærlighed for dig ?
tilføjet af

ægte kærlighed

er så fantastisk og helt vidunderligt detsærre findes den ægte kærlighed ikke
tilføjet af

det er livet

Når man kender hinanden så godt, at man kan holde kæft sammen og alligevel ved hvad den anden tænker (næsten) når man hører modparten siger "jeg elsker dig" selv om man er forkølet - eller morgengrim m.m.
Når man står sammen uanset dårlige tider, sygdom, nød og elendighed.
Når modparten skriver små søde ord og lægger fx. i madpakken, rundt i huset eller skriver "jeg elsker dig" på ens smøger *s*
Sådan et kærligsforhold lever jeg i, og det endda selv om vi boet sammen siden 1973.
Kærlighed er også at kunne give, kærlighed er at være ligeværdige partner, kærlighed er at kunne stole på hinanden,kærlighed er at overvinde selv umulige ting sammen, kærlighed er altid at tale sammen,kærlighed er at vise respekt for hinanden, kærlig er som en skrøbelig blomst, hvis den IKKE passes godt, vil den visne og til sidst dø, af mangel på netop kærlighed.
tilføjet af

findes ikke

i denne deybt åndeligt fattige verden
vi har mistet evnen til at elske
tilføjet af

Ægte Kærlighed....

..Er overtaget af den rendyrkede egoisme.
Først mig selv....
.. Så mig selv...
.. Og så må jeg ikke glemme ... Mig selv.
.. Min næste er til for mig og resten skider vi på.
tilføjet af

Ægte Kærlighed....

..Er overtaget af den rendyrkede egoisme.
Først mig selv....
.. Så mig selv...
.. Og så må jeg ikke glemme ... Mig selv.
.. Min næste er til for mig og resten skider vi på.
tilføjet af

en illusion

En illusion.. en uopnåelig drøm.. et mål, som hele tiden ændre sig i takt med jeg bliver ældre og udvider mit syn på forskellige ting.. Jeg vil ikke sige den ikke eksistere, den ændre sig bare hele tiden, for mig, i hvert fald.
tilføjet af

min opfattelse

jeg vil gerne give mit bud på hvad ægte kærlighed er... For mig er det at man sætter den man elsker før ens selv og at det er gengældt af modparten. Jeg lever i et sådant forhold og jeg ved hvor heldig jeg er. Jeg tror også at der er sandhed i denne iagttagelse, da den mest ægte form for kærlighed man ser i verdenen er en mors kærlighed til hendes barn - barnet kommer altid før hendes egne ønsker...
tilføjet af

Kærlighed er

Når HAN sætter Motorcykel, sportsvogn og Van til salg efter vi har kommet sammen i 3 dage, fordi jeg er enlig mor og der ikke er plads til os alle :0)
tilføjet af

kærlighed er ordet elsker dig

Ægte kærlighed for mig er når din kæreste siger til dig jeg elsker dig når du kan føle det og mærke at han siger det fra sit hjerte... fordi ordet elsker dig er ikke bare et ord man siger.. ordet skal komme helt ud fra hjertet.. jeg synes ægte kærlighed er når person beviser at han/hun elsker dig og det gælder ik kun sex nej med alt båede hvordan man behandler han/hun dig hvordan hun/han snakker til dig og hvordan er hun/han med dig.. om hun altid spørger efter dig tænker på dig er bekymret over for dig eller er hun/han bare ligeglad skriver kun når du skriver.. nej det skal være at man skal bevise at den person som du elsker at du elsker ham/hende meget at du har han/hende i tankerne hele tiden.. kærligheden kommer ik kun fra udseende nej men også fra selve hjertet...
det er det hvad jeg synes ægte kærlighed er!!!!!!
tilføjet af

Tillid

..er en af de ting jeg sætter højt, og respekt, men og at man kan føle at den man er sammen med virkelig sætter pris på forholdet, og viser det, især i offentlighed.
tilføjet af

Livets eventyr

Den ægte kærlighed findes. Den kommer når man finder den rette. Og så respekterer man og elsker sin partner. Man vil aldrig være denne utro eller drømme om andre. Og man føler at man er blevet et helt menneske, og man føler en form for sjælefred.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.