4tilføjet af

Hva skal j gøre?

Hej!
jeg er en pige, der vejer omkring 46 kg, jeg er 16 år og 161 cm høj.
Det går mig virkeligt på jeg har topmave, faktisk så meget, at jeg siden december har lidt mere eller mindre af spiseforstyrrelser.
Jeg vil gerne høre hvad I gør, og så komr den sædvanlige "Jeg spiser sundt, og laver normal til høj motion", men det passer. nogle gange ryger jeg for at være mæt
Håber I svarer?! Please, vil virkeligt gerne høre hvordan man komr a m den?!
tilføjet af

...

Hej
Du behøver ikke nødvenigvis at spise sundt. (Selv om det nu er en meget godt ting også) men prøv at find dig en sprogt ting du kan lide at dyrke.. Ridning, er klart en af dem man for gode mave musker af, hvis det er det... :-) Og det er jo også sjovt.. (Narturligvis efter person fra person!) Det er det bedste råd jeg kan give dig.. Og lave vær med at sulte dig... Det er jo dumt!
Mvh Maria
tilføjet af

læs det her! goe' råd

Du skal absolut ikke tabe dig!
din højde passer helt fint til din højde.. du kan enda godt tåle at tage 8 kg på!
Men det du måske mangler er opstramning..
det ordnes med 3 gange om ugen ½ times løb, og 30 mavbøjninger om morgen, 30 efter skole, og 60 før du skal sove.. både til siden og for maven..
og inden du skal sove, kan du lave ben/lår/numse øvelser..
så lidt armbøjninger, bare på knæ til at starte med.. det vil tage dig højst ½ time om dagen alt det her.. lav det når du ser tv, så kan du også strække lidt ud..
så bare vent efter en måned, har du en rigtig pæn krop..
og efter en uges tid, kan du doble dine øvelser op..
knus Melinda
p.s dagen efter du har gjort det første gang, kan du blive lidt øm..
tilføjet af

Mavemuskler er svaret

Hej med dig.
Melinda har ret; det, du savner, er mavemuskler, ikke slankekur. Din mave syner rund, fordi dine mavemuskler (formentlig) er for svage til at holde på dine organer, og så buler de udad, så du synes, du har topmave. Melindas træningsprogram ser godt ud; du skal bare huske også at få trænet dine rygmuskler, for du skal være lige stærk på både forsiden og bagsiden af kroppen.
En anden ting kan være din holdning. Er du ordentligt rettet op? Og jeg mener helt op! Vi piger har generelt en tendens til at falde sammen i ryggen, og for det første er det usundt for ryggen, for det andet ser man ikke så flot ud, som man er. Ret dig op, træk skuldrene tilbage på plads, og vupti - så er du højere at se på, din mave er fladere, din barm er flottere, og folk tror, du har bunker af selvtillid.
Hvis mavebøjningerne ikke virker, kan en tredje grund til topmave være en bagoverbøjet livmoder, men det er kun din læge, der kan afgøre det.
En sidste ting (men jeg tror ikke helt, det er dit problem) er, at hvis man er underernæret eller fejlernæret, så trænger vand, som burde være i dine organer, ud i bughulen og laver den store mave, man ser på sultende børn i Afrika...
Jeg håber, du finder ud af det.
Venlig hilsen Andrea.
tilføjet af

....Gå til læge!

gå dog til læge før du kommer ned på 10kg!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.