5tilføjet af

hjerterytme..

er der nogen der har hoppende hjerte her, jeg spiser selo zok, men taget 10 kilo på af dem, så jeg vil gerne have nogen der er ligeså effektive..
er der nogen der kan hjælpe med mit spørgsmål.god dag
tilføjet af

Ja...det kender jeg godt

Jeg fik Selo zok i 6 mdr og tog også på. Nu ved jeg ikke hvorfor du får dem, men jeg fik dem indtil jeg kunne få nogle "ledninger" brændt over til hjertet som var skyld i at mit hjerte hoppede og gav uregelmæssig hjerterytme.......Det der kaldes WPW...Wolff-Parkinson-White.
Det har taget mig lang tid, at tabe de ekstra kg igen, men jeg har det nu så godt, at jeg ikke længere behøver medicin.
Jeg synes du skal tale med din læge om det.......
tilføjet af

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen har et debatforum hvor du kan tale med andre med samme problemer.
http://www.hjertedebat.dk/
tilføjet af

tak for dine svar

og håber du taber dig og har det godt!
tilføjet af

uregelmæssig hjerterytme

Jeg synes, det er tankevækkende, at ca. 5% af befolkningen over 60 år oplever uregelmæssig hjerterytme. Selv min far på 71 har uregelmæssig hjerterytme. Min far har fået indopereret en ny hjerteklap, men hjertet slår stadigvæk uregelmæssigt. Det slider på hjertet, hvilket desværre er farligt og nok minimerer levetiden:-) Ja, det er alvorligt med uregelmæssig hjerterytme. Jeg fandt lige lidt info, som måske kan gøre dig lidt klogere om emnet. Jeg har naturligvis læst en del om uregelmæssig hjerterytme pga min fars hjertelidelse. Ifølge www.sundhedslex.dk/uregelmaessig- hjerterytme.htm kan uregelmæssig hjerterytme skyldes mange ting. Derfor er det også utroligt svært at sige, hvilken behandlingsform man skal have, hvis man lider af uregelmæssig hjerterytme. Konklusionen må være, at behandlingsformerne er ligeså forskellige som den enkelte årsag til uregelmæssig hjerterytme. Årsagerne er mange.
tilføjet af

Uregelmæssig hjerterytme - igen

Eftersom min far fik inoperaret en ny hjerteklap for nogle dage nogle måneder siden, er jeg ret interesseret i emnet uregelmæssig hjerterytme. Jeg var meget nervøs, men heldigvis gik det godt. Tja, helt godt gik det ikke, da hans hjerte nu fungerer på nedsat kraft - men han har ikke længere uregelmæssig hjerterytme. http://www.sundhedslex.dk/uregelmaessig-hjerterytme.htm kan uregelmæssig hjerterytme kan have mange årsager. Af den grund, kan man aldrig helt sige, hvilken behandlingsform, der passer til den enkelte. Som du kan læse på hjemmesiden findes der mange årsager til uregelmæssig hjerterytme.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.