9tilføjet af

Hjælp til boligindretning

Hej,
jeg skal flytte i et rækkehus og ønsker hjælp til boligindretningen.
Min bolig skal fremstå som et trendy hjem. Jeg har tænkt mig at købe en sort eller mørkegrå sofa med chaiselong og evt.to stole til. En rød skænk, rødt tæppe og måske billeder med røde motiver på væggene. Så har jeg kigget på grønne stole og et sort spisebord. Stuen er ret lille og lidt besværlig at indrette, der må ikke være ret mange ting. Sofaen må heller ikke være alt for stor ellers kan den blive alt for dominerende i den lille stue.
Jeg har mest brug for hjælp til at sammensætte tingene sammen og købe tilbehør som vil gøre mit hjem hyggelig og varm.
Du behøver ikke være uddannet indendørsarkitekt for at kunne hjælpe mig evt. med gode ideer eller billeder (som inspiration til mig) 🙂
tilføjet af

hvad med

en to personers sort laedersofa (da din stue er lille) og et par stle.Pas paa med den røde farve,da den kan blive altdominerende.
tilføjet af

Indretningshjælp

Kan IKEA's indretningfolk måske bruges....man skal vist være medlem af IKEA family, men det er gratis....http://www.ikea.com/ms/da_DK/customer_service/familyactivities.html
tilføjet af

Nej :-/

Ikea's møbler er jeg ikke vild med.
Min sofa skal ikke være af læder. KUN stof.
Problemet er ikke med at finde den rigtige sofa, den har jeg fundet.
Mit problem er indretningen...vil gerne have et trendy men også hyggeligt hjem. Jeg er ikke så god til at sætte tingene sammen,købe diverse bolig tilbehør som matcher helt perfekt - er slet ikke kreativ.
tilføjet af

Dine grundfarver skal være natur

- så brug jord og sand til de store og blivende ting - så kan du bagefter tilføje sort, rødt og grønt, men du kan ikke begynde med de farver, hvis du skal kunne holde ud at være der i flere måneder..😮 og de skal da slet ikke være udgangspunktet.
tilføjet af

jeg er vild med boliginretning

Selv bor jeg med den franske landstil, som jeg elsker og aldrig bliver træt af.
Men jeg kan sagtens se at den trendy stil også er smart.
Jeg vil dog sige, pas på med at købe sofa og andre dominerende møbler i de stærke farver - det er smart lige nu, men om 1-2 år er det andre farver, og man bliver så hurtig træt af stærke farver ( er min egen erfaringer )
Og så er det dyrt at skulle købe nyt.
Men du kunne måske købe ind i IKEA, der kan man jo få sofaer med aftageligt betræk, som så kan skiftes, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til at prøve noget andet.
Man kan få deres stof sofaer i 2 pers - så fylder den ikke det hele.
En rød skænk - du er modig tænker jeg, men man kan jo altid male den i en anden farve.
IKEA kunne jeg forstille mig, kunne være et hit for dig, de har mange ting, også brugskunst at vælge imellem - evt kunne jeg forstille mig at en Lack hylde, tror jeg se hedder❓kunne være flot at hænge over sofaen, med forskellig pynt og nips på - det hygger.
Skulle du få lyst, er du velkommen til at kigge på min hjemmeside som jeg har lavet i anledning af at vi er ved at sætte vores nye hus i stand.
Stilen ved jeg godt ikke er din - men det kan da være sjovt at se hvor meget malling kan forandre :)
Vi har brugt 15-20.000 kr og en masse fantasi på at indrette vores hus - vi ville ikke låne en masse unødige penge, så vi har måtte bruge hvad der var.
Hjemmesiden hedder : www.familien-laursen.dk
Held og lykke med projektet - det er altid så spændene med et nyt sted :)
Rigtig god weekend [s]
tilføjet af

Der skal forandring til

Jeg har nu i 7 år haft natur farver i mit hjem, sååååå det skal jeg IKKE have i mit nye hjem. Elsker farver - derfor farvevalg: sort, rød og grøn.
tilføjet af

Tak :-)

Jeg vil gerne tage et kig på jeres hjemmeside !! Det gør jeg lige om lidt 🙂
Om jeg er modig eller ej hmmmm Ok nu kender I mig ikke 😃 I skal se mit tøjvalg og mine skøre/smarte/vilde frisurer, hårfarver osv. Jeg tør MEGET og gider ikke være grå og kedelig. Det skal også afspejle mit hjem.
Hvad der angår udskiftning af møbler så kan jeg oplyse jer, at på de 7 år jeg har boet i min lejlighed har jeg skiftet møbler 3 gange 🙂 Så det med farver der er in nu og som ikke er det om 2 år - fuldstændig ligegyldigt. Det bliver skiftet ud alligevel 😉😃
Den sofa som jeg har tænkt mig at købe er med chaiselong og i sort farve dvs den kan jeg altid bruge.
tilføjet af

Mette Laursen - hvor er det boligindretning på din

side?
Jeg kan se "projekt bryggers, som vist hverken er fransk landstil eller "bare maling" - he he - har du to hjemmesider, så jeg bare ikke kan finde den rigtige?
tilføjet af

hjælp

Jeg kommer gerne og tegner dit nye hjem op og kommer med forslag til indretningen, men jeg arbejder altså nøgen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.