6tilføjet af

HJÆLP piger se her!!!

hej debatfolk..!
jeg er en pige på 17 som lige er begyndt med tamponer.. jeg har aldrig dyrket sex eller fået finder og der er ingen problemer med at føre tamponen op.. men når den skal ud er det ligesom om der er en hudstreng i vejen som sidder og holdertamponen tilbage som jeg bliver nødt til at skubbe til side før jeg kan få tamponen ud... er det normalt??
MVH: MIG
tilføjet af

nope

...
tilføjet af

hmm...

Hej løve..
Ved ikke om det er normalt, men har tænkt en del på det, da jeg har det samme problem... mærkeligt.. jeg ved ikke hvad man kan gøre ved det.. andet end "trække til side".... Vil godt høre hvis du finder ud af hvad der kan gøres ved det, for til tider er det lidt i vejen... ;)
tilføjet af

aaaarrrggghhh

klamt - sgu da nok mø-hinden
tilføjet af

helt normalt

Hej med dig. Du har ingen grund til at være nervøs. Det er en rest af mødomshinden der en gang imellem sidder tilbage som en streng tværs over skedeindgangen. Den kan nemt fjernes. Det kan let klaret hos din egen læge eller en gynækolog. Eller vent til du har samleje første gang så vil den også springe og det vil antageligt ikke gøre ondt.
Med venlig hilsen
tilføjet af

Første mand

Den lille fold forvinder, når den første mand har
været på besøg.
tilføjet af

Bare rolig!

Det er såmænd bare din mødom, eller resten af den, og det er HELT normalt! Den springer ved dit første sammenleje, men du kan også få den fjernet ved din læge hvis den irriterer dig meget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.