10tilføjet af

Andelsmaxx.dk - Login

Hej
Har fundet en lejlighed, der umiddelbart lyder til at passe perfekt til mig. Har ledt, ledt og atter ledt, og endelig fundet noget interessant, men det koster dog 299 at komme til at se sælgers telefonnummer. Mange penge, specielt hvis den er i gang med at blive solgt (der står at den stadig er til salg, men hvem ved, det kan jo være de ikke har rettet det)!! Vil høre om der er nogen der har login og måske vil finde nummeret til mig?
Mvh Pigen
tilføjet af

Tror du bliver snydt.

Er selvfølglig ikke sikker, men tror der snart ligger 300,-kr mindre i din pung
tilføjet af

Hmm...

...det var jo netop det jeg helst ville undgå, hvis der var nogle, der ville være så søde at tjekke det for mig;o)!
tilføjet af

login

Det du opfordrer til er ulovligt! Du burde ikke opfordrer til noget ulovlig i et offentligt forum. Det svare til at jeg beder nogen om at sjæle en pc til mig, som jeg så vil betale 500kr for..
tilføjet af

Pas på!

tilføjet af

Maxxplanet

Hjemmesiderne under Maxxplanet er et spild af tid. Hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, så er det sikkert. Jeg blev selv medlem på den måde, og jeg mistænker dem for at lave stunts lignende dem på Lauritz.com for at fremme deres sag. Der oplyses ingen telefonnumre på hjemmesiden. Man skriver direkte til den anden person. Mit råd er at prøve et andet sted
tilføjet af

300,- kr. fattigere..

Jeg kom selv af med 300,- da jeg selv er desperat boligsøgende, men nu er jeg overbevist om at det er fup. Man får ikke sælgers telefon nr. eller e-mail adresse, al kontakt foregår via deres server og hvis man selv skulle sælge sin lejlighed, ville man så ikke bare slå den op et gratis sted, i stedet for at lade andre tjene fedt på salget ?
tilføjet af

Tak for jeres svar...

...prøver et andet sted;o)!
tilføjet af

Tip - andelsplus.dk

Prøv evt. at kigge forbi www.andelsplus.dk - de viser telefonnummer på deres annoncer, så du kan ringe til sælger.
tilføjet af

Prøv...

http://www.andelsplus.dk (viser tlf. på annoncer)
http://www.andelsbolig.dk (gratis, dog ikke så mange boliger)
http://www.dba.dk
Held og lykke med det!
tilføjet af

Pyha.

Tak for hjælpen. Googlede lige andelsmaxx inden jeg betalte de 300 kr. og stødte på denne tråd. Heldigt, nu prøver jeg et af de andre steder I anbefalder. TAK
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.